Je milenka vinná za rozpad vzťahu?
Ahojte zaujima ma vas pohlad na vec. Ked sa zena zacne stretavat so zadanym chlapom, Je na vine tá žena (že prebera chlapa)? Lebo mne pride ze je na vine hlavne chlap. Predsa chlap vie ze ma priatelku a mal by vediet co ma a co nema robit nie ? Ked niekoho miluje nemal by zaujem o druhu nie? Dakujem za vas nazor.
Počúvam ohladom tejto temy rozlišné názory tak ma to zaujima ako to vidite aj vy ❤️
Obaja rovnako.
@10zabka nie každý ,ale takto rozmýšľa ,toto sú rokmi naučené frázy .A ja som to nemyslela tak ,že niekto miluje a je podvádzaniu a o tom nevie,ale kľudne ľudia môžu milovať a podvádzať,láska a sex sa dajú veľmi pekne oddeliť a každý akceptuje niečo iné a tak isto aj veľa ľuďom nevadí keď si to ich partner rozdáva s inými ľuďmi,proste každý sme iný
Prvorado je na vine muž a žena záleží od toho či vie alebo nie že je daný muž ženatý. Ak o tom vie a aj tak má s ním intímny vzťah tak je rovnako vinná ako chlap, ak o tom nevie tak nieje lebo ju muž oklamal a využil , čiže je obeť rovnako ako podvádzaná manželka .
Sú na vine obaja, ak tá žena vie že je zadaný. Ja som sa stretla naozaj s mrchami. Ktorým bolo úplne jedno že ten chlap má rodinu a malé deti, núkali sa ako lacné handry. Vždy je všetko o charaktere. Nikdy by som si nezačala so zadaným mužom a už vonkoncom nie ak ten chlap zdieľa spoločnú domácnosť so ženou a deťmi. A mohol by mi tlačiť kaleráby do hlavy aké by chcel.
Pokial o tom vie aj ona, tak su na vine obaja. Ked nevie, tak on. Vela je chlapov, kde to zena zisti za pol roka. Kamoska s tym ma skusenosti trpke.
Tak ako ma vedieť chlap, že sa nemá zapletat s inou keď ma vzťah, tak ma aj ,,milenka,, vedieť, že od zadaného muža ma dat ruky preč. Takže majú vinu obaja 🙂
Su zeny, ktorým robi dobre, ze maju ženatého. Hladká im to akosi ego. Lebo nie je milenka ako milenka.
Pokial ona vie, ze je zadany, tak obaja su vinni rovnakym dielom.
@minenkak To kolkych takych realne osobne poznas, ktorym nevadi ze si to ich partner ( predpokladam ze myslis normalne fungujucich partnerov, nie papierovych, ktori si nevedia prist na meno a sa obchdzaju vo vlastnej domacnosti) rozdava v posteli s niekym inym ? Ja napr. nepoznam ani jedneho takeho muza/zenu ktorym by to bolo jedno ze ich partner sexualne zije s niekym inym. Kazdy koho poznam by bol velmi zraneny a nestastny, keby zistil ze partner/ka je neverny/a. No, ja mam v okoli medzi kamoskami, v rodine blizsej, sirsej naozaj velmi stabilne pary, minimum mojich znamych a komosov, kamosiek je rozvedenych. Tak neviem v akej spolocnosti sa pohybujes ty. Ako verim, ze taki existuju, ale podla mna je ich sakra malo a je to len nejaka mini hrstka ludi ktorym by to bolo ako ze jedno.
Obaja.
Obaja.
Ako ked si predstavim,ze by som mala sa pretrcat a zvadzat chlapa,ktory je zadany/zenaty tak ma strasie a bolo by mi zo seba zle.
Ale toto je zase o svedomi.niekto moze byt slobodny,zacinat si so zadanymi( o ktorych vedia ze maju doma partnerky ,nebodaj deti) a necitia vinu a zhnusenie zo seba..bez ohladu na to,ci ta druha strana ma doma peklo alebo len ponorku alebo ....
Muz ak nema pevne zasady,je slaboch ,silnu volu,pud je ore nich silnejsi,na akukolvek ponuku reaguje....keby nebola ponuka,nebolo by ani podvadzanie
Samozrejme že je na vine chlap. Ale aj žena čo si začne zo zadaným je pre mňa chudera bez chrbtovej kosti ktorá si neváha budovať šťastie na nešťastí druhého človeka. Ja by som o zadaného ani nezakopla, aj s úcty k jeho žene ako k človek a tiež z úcty k sebe.
V prvom rade je vinný ten,kto je neverný.Ved je veľa prípadov,kedy milenka ani netuší,že je len milenka a chlap má "usporiadaný"rodinu.
No podvadzanie je ked sa deje nieco bez vedomia toho koho sa to týka...poznam dve baby co boli milenkami bez toho aby o tom vedeli, v tomto modely su podvadzane dve zeny a na vine je jednoznacne chlap, potom poznam jednu chudinu, ktora vedela a vie a este vecer pred svadbou dotycneho mu posielala nude fotky (asi aby si to rozmyslel so sobášom - nerozmyslel) tu su na vine milenka aj chlap...potom su tu dorazacky, ktore chlapa uzenu, aj ked sa nejaku dobu brani...toto je situacia kde si nie som ista, ci je len zenska na vine...a potom su vztahy kde vsetko vsetci vedia, nikomu to nevadi, polyamoria a je to velmi moderne, chronicki kurevnici dostali free ticket...v kazdom pripade na sex musia byt dvaja minimálne a ked situacia niekomu škodí a praskne to, tak to schytaju obaja bez ohladu na okolnosti
Robím v mužskom kolektíve a raz v rámci rozhovoru o vernosti mi tu chlapi povedali, že aj keď reálne milujú svoju ženu, kľudne by sa vyspali s hocijakou, ktorá sa im páči a nemali by s tým problém, nemali by k milenke city, vedeli by to brať iba ako sex. Ale je ich rozhodnutie ostať verný a odolať pokušeniu. Takže podľa tuto chlapov v mojom okolí je vernosť vedomé rozhodnutie chlapa.
Tak v mojich očiach je rozdiel či má manželku alebo len priateľku
Jednoznačne je na vine chlap, má rodinu má sa vedieť správať, milenka s tým nič nemá

@minenkak myslela som z tvojej vlastnej. Máš pravdu, viem to aj ja a vidím to okolo seba. Lenže tí ľudia si myslia, že milujú a sú milovaní. O nevere nevedia, resp. vedieť nechcú. Kto miluje, verný je. Vernosť znamená milovať len jednu osobu. Aspoň tak sa to "nosí". Žiadna žena nechce byť "tá druhá". A myslím, že muž tiež nie. Preto milovať a byť neverný by asi žiadna žena u svojho muža neakceptovala.