icon

Je normálne, aby si vaša kamoška písala s vaším mužom?

9. mar 2023

Je normálne aby si vaša kamoška písala s vaším mužom. Stretávali sme sa len s deťmi. Ona je sama.

jaond19
10. mar 2023

Je normalne ked sa clovek bavi/pise s hocikym na svete. Sme svojpravni. Ine je, ked sa z takejto kamosky stane neskor frajerka/ nova manzelka a z tej druhej ex. Ale tomu sa zabranit neda ak to ti dvaja budu chciet takto.... ak mas pochybnosti, musis riesit priamo s nimi....

mrva
10. mar 2023

hej, je to normalne. Aj moj muz si pise s kde-kym a ja tiez. A co? to sa uz ani rozpravat nemoze, ked je zenaty?

zuzana9415
Autor odpoveď zmazal
ivangeline
10. mar 2023

Je to normalne.Zavisi ako intenzivne,pravidelne a preco. :D

mamula20
Odpoveď bola odstránená
zanka777
10. mar 2023

Nie nie je to normálne!!!

vero96
10. mar 2023

@zanka777 🤣🤣🤣🤣 áno, manžel ma sedieť doma žene pri sukni a bez jej dovolenia ani na wc.

zanka777
10. mar 2023

@vero96 nerozumie o čom by si mala moja kamoška písať s mojím mužom keď ho doteraz ani len nepoznala....o Tom sa bavíme

tanyag
10. mar 2023

Aj ja som sa stretávala so ženatým kolegom na ihriskách, on so svojim synom a ja so svojou dcérou...jeho žena pracovala od rána do večera....on po práci vzal syna zo škôlky a stretli sme sa na ihrisku...môj partner pracoval od rána do noci (podnikal)...ja som bola na materskej...veď na tom nič zle nevidím...jeho žena dokonca bola rada, že chodí s nami von...pre tych, ktorí tvrdia, že to nie je ok, tak si priviažte mužov doma k radiatóru, vezmite im mobily...nech nedajbože sú v kontakte s niekým iným 🙄🙄🙄🙄

kassandra25
10. mar 2023

Taketo obmedzene a chore nazory ma zial, vela ludi. Treba dat chudakovi manzelovi na hlavu krabicu, oblieci do skafandra, napis s transparentom: zenaty, nepozerat, nezdravit, neoslovit, ; ochranne plexiskla mu dat pred tvar a na vtaka klietku s klucikom, ktory budes vlastnit ty, autorka. Ja som si vzdy myslela, ze kazdy clovek je svojpravna, kompletna a komplexna osoba a ma pravo sa aj stykat na verejnosti v stave zenatom/ vydatom na ihrisku s detmi, aj bez detí, anemat fyzický spoj, potom je to v poriadku. Lutujem manzela a kamaratku. A ano, pripady su vselijake. Ale osobny priestor s nastavenou volnostou a priestorom si zasluzi kazdy.

retatka
10. mar 2023

@kassandra25 Super napísané !

kvetka121
11. mar 2023

@kassandra25 zdieľala som tvoj názor, kým to u môjho muža neprerástlo do väčšej sympatie ku kamarátke, to ako partnerka vycítiš a bolí to poriadne...

siska53
11. mar 2023

Zalezi od toho, ako casto a o com si pisu.
Ja si dakedy pisem s kamoskinym.muzom, lebo ona nie je taka pisatelka ako on, tak sa s urcitymi vecami obraciam na neho, on odpisuje rychlo.

yanni
11. mar 2023

Necitala som komenty ale preco by to nemohlo byt normalne? Moj muz a ja mame spolocneho kamosa. Moj muz bol dokonca jeho sef. No a ja som s nim v kontakte castejsie ako moj muz. A co? Musi byt takyto vztah automaticky viac? No nie je. A kamos je tiez slobodny a bezdetny a v mojom veku. Takže clovek by si mohou vselico domysliet.

vilma7
11. mar 2023

A kamoška si píše teda aj s tebou, alebo už len s tvojim manželom?
Tak podľa mňa je hlavne divné, že ho doprevádza n ihrisko, a ona žiadne deti nemá. Ide aj s tebou na ihrisko keď máš deti?

kassandra25
12. mar 2023

@kvetka121 prerásť to moze kdekolvek, aj s kolegynou v práci. Ale manzel nie je osoba, ktoru treba kontrlovat ako decko , ja som za priestor volnosti prenho s inymi ludmi bez fyz zblizenia a ked fyz zblizenia, tak som za priestor volnosti rozvodom. Nikto nema pravo sa dusit vo vztahu.

maminkadeticiek
12. mar 2023

😳😳😳 Nie je.

fauko
Odpoveď bola odstránená
dominikakoll
Autor odpoveď zmazal
nyusika
12. mar 2023

@koniarova ja by som kvôli akejkoľvek rade napísala/zavolala kamarátke a požiadala ju, aby mi dala k telefónu muža.
Nepísala by som priamo jemu.

ikuska27
12. mar 2023

Ja si myslím že je dôležité o čom si píšu...a to že chodia bez teba s deťmi na Ihrisko je divné...to normálne nieje

jannka89
12. mar 2023

Podľa toho o čom si píšu... Tiež som si minule písala s mužom kamošky ohľadom telky, a dokonca aj u nás bol bez detí, opraviť nám ju 😅🤭

sendulka123
12. mar 2023

@janinah ano je 🤔

duunlo
12. mar 2023

Si jednoducho stihacka 🤣… takymto zamyslanim sa budes v zivote len trapit a do buducna akurat tak ostanes sama bez partnera, ktoreho nebude bavit pocuvat tvoje ziarlivostne scenky 😁🤷🏻‍♂️

prasiatko30
Autor odpoveď zmazal
17alexis
12. mar 2023

Na normálnej komunikácii nie je nič zlé. Ja si píšem s mužovým kolegom, ktorý je nezadaný, párkrát sme sa aj náhodne stretli, tak vždy sme si niekam zašli posedieť. . Už od prvej chvíle sme si tak padli do oka, že občas mužovi aj poviem že keby so stretla kolegu skôr, bola by som isto s ním. Vzťah máme normálne na kamarátskej rovine, ale taký bližší. Proste rieši so mnou baby, svoj život atď... 😀

maminazosatnika
Odpoveď bola odstránená
etnatn
12. mar 2023

A čo je na tom? Aj ja si píšem s mužovými kamarátmi, dokonca jednomu jeho kolegovi keď chcem volať, tak mi muž vopred zisťuje či nie je náhodou na HO, lebo jeho frajerka, ktorá je doma ma nemusí :D

zuzanockamt
12. mar 2023

Muž aj žena majú právo komunikovať aj s opačným pohlavím.
Ak to presiahne istú hranicu, na vine nie je tretia osoba, ale tí dvaja partneri. Niečo vo vzťahu nefunguje a riešiť si to majú tí dvaja. Kamoš ani kamoška s tým nič nemajú.

tanyag
12. mar 2023

@maminazosatnika

Ty to asi v hlave v poriadku mať nebudeš, nazývať niekoho, ako si ho nazvala, bez toho, aby si dotyčného človeka poznala...a jej chlap je potom čo? podľa teba?

sticker