icon

Je normálne, ak chceš, aby si manžel našiel milenku?

28. nov 2024

Je normálne byt frigidna? Ja mám dieta, mam 26r a manželstvo tesne pred krachom. Keď sa ma manžel dotýka na intímnych miestach je mi to vyslovene neprijemne, v hlave mam len mylsienky nech skonci a pod. Ked sa prezliekam schovavam sa pred nim, nechodim doma v spodnom pradle a pod snazim sa eliminovat situacie kde by ma mohol nejak konfrontovat. Nahu ma nevidel uz mozno aj vyse roka. Sex sme nemali zatial dva mesiace ale dnes v noci bol doterny… ja neviem co robit, viem aj že to nie je ním lebo nemam ani pomyslenie na ineho, nemam chut na sex ani nic s ním spolocne uz tak dva roky. Dnes mi povedal ze manzelstvo neudrzime, ze on nechce zit v celibate. Neviem co robit, povedala som mu na to, nech si najde milenku .. spýtal sa ma či mi sibe a nasraty odisiel. Lenze mne by to ozaj nevadilo, keby s nou si splni fyzicke potreby a mne dá pokoj

lenkakravcova
28. nov 2024

@misiak7777 Tak to je jasné (a aj zvyšok tela) 🙂 hygiéna je pol života! 🙂

@zuzanita1609 vidím v tom rozdiel taký, že ak už muž chce nejaké výhody (sex pozornosť atď) od ďalšej ženy, tak má mať nie len tieto práva čo má pri milenke), ale aj povinnosti voči nej - teda aj všetky vyživovacie povinnosti. A pri tomto si kopa chlapov rozmyslí, či by do toho šli, alebo nie, či na to majú alebo nie. Lebo brať (od milenky, čo dá) je ľahké, ale vo vzťahu je potrebné aj dávať späť. Čiže aj práva, aj povinnosti. Ak by na to mal (aj financie, aj čas, aj nervy), tak kľudne. Ale iba oficiálne. Nie poza chrbát a nie bez toho, aby tá žena mala rovnaké práva ako má žena, keď je manželka.

misiak7777
28. nov 2024

@lenkakravcova alah akbar 😅😅😅

0silvia0
28. nov 2024

@lenkakravcova brat od milenky? Ta milenka akoze je strasne zneuzivane chudatko? Ved asi z nejakeho dovodu jej to vyhovuje, inak by si nezacinala so zadanym.

lienka.7
28. nov 2024

@autorka ty nie si frigidna, ty si spekulantka, resp.podvodnicka.

lenkakravcova
28. nov 2024

@0silvia0 beriem to tak že niektoré sú blbé ako rešeto, nechajú sa oklamať peknými rečami a prisľúbmi rozvodu, proste rečičkami 😅 (takže veľa toho asi v hlave nemajú). Nevravím, že sú chudinky, len z určitého hľadiska skončia nakoniec po pár rokoch sexu naviazané na mužovi, ktorý ich mal viac menej len za matrac /polygamia s manželstvom je v tomto ohľade aj ich ochranou/.

Samozrejme cudzoložstvo mimo manželstva neschvalujem (v niektorých krajinách sa dodnes trestá 100 ranami bičom pre muža (milenca alebo cudzopozneho ženatého) aj ženu (milenku alebo cudzoloznu vydatú) rovnako. 😀 Čiže určite toto neobhajujem.

zuzanita1609
28. nov 2024

@lenkakravcova no,ako, každý nech má,ako si zariadi. Ale pochybujem,že by mne ako manželke nevadilo,že ma ďalšie manželky na každý deň v týždni. Podľa mňa, je to veľmi sebecké a toto okolo nejakého vzťahu-manželstva ani nekráča. A možno ešte z nejakého ekonomického hľadiska,ale kolo vzťahu by to nešlo,ani omylom.😏

mamamasama
28. nov 2024

@lenkakravcova Lena, fakt som žila roky medzi arabmi, som zvyknutá na tu kultúru, mám tam mnoho priateľov, ale ty si strop 😅

hederamonstera
28. nov 2024

Zeny vy ste sa tu zasa opustili, autorka ma asi nejaky lekarsky problem, kedze nema libido, nikde tu nepisala, ze ho nelubi a pod. Tento konik je fakt slepacinec

lenkakravcova
28. nov 2024

@zuzanita1609 poznám jeden taký vzťah, kde si muž vzal druhu ženu o 10r mladšiu. Jeho prvá manželka nemohla mať deti. Obaja sa na tom dohodli - ona mu to navrhla, aby mal potomka. Žijú v 1 2-poschodovom dome spoločne. Každá z nich má vlastnú domácnosť. A tá, čo má s ním deti (viac ks) je s tou neplnodnou celkom v pohode. Tá čo nemohla mať deti jej deti niekedy stráži. Chodia spolu na nákupy. Ako niekedy to nemusí byť zle. Ale to sú podľa mňa dosť špecifické prípady. Však oni aj polygamia nebola dovolená len tak pre to, že muž si má vybrať rôzne farby vlasov u žien alebo čo. Ale dôvod jej vzniku bol ochrana zienz ktoré by sa inak nevydali: neplodne, vdovy, alebo rozvedené, ktoré nemali možnosť si nájsť iného partnera a mali by tak horšie podmienky na život samé než ako druhé manželky.

Ale ako som písala, také vzťahy sú skôr výnimka. Sú dosť špecifické a nemali by byť pravidlom.

gribka1
28. nov 2024

@hederamonstera Ak by mala lekársky problém, neriešila by túto vec takým spôsobom. Ju netrápi ako riešiť problém, že nikdy nechcela sexovať, ale ako by jej muž mohol dať pokoj.

viestta
28. nov 2024

@hederamonstera ked nema libido, to sa da liecit. Aj by to chcela riesit. Ale ona chcela dieta, nechala si ho spravit a nic viac nechce. Jej vobec nezalezalo na tom chlapovi, takze jej vyhovuje co je. A ako tak rozmyslam, ani ho nikdy nemilovala, lebo ak ano, tak by svoju nechut na sex riesila uz davno s odbornikom.

lenkakravcova
28. nov 2024

@mamamasama arabi sú predsa rôzni. 🙂 aj europania sú rôzni. Od A po Z. Rôzne náboženstva, rôzna kultúra (iná je Saudská, iný je Libanon, a iní sú tí čo sa niekam odsťahovali 😀). A aj tak väčšina z nich si v komunite hovorí niečo iné, než navonok s cudzincami.

morpheuss
28. nov 2024

@lenkakravcova máte dovolené praktizovať orálny a análny sex?

vikiki29
28. nov 2024

Och, dúfam, že ten chlap dostane rozum a odvahu a odíde od teba čím skôr. Zaslúži si niečo lepšie ako byť iba darca spermií a chodiaci bankomat. Ty si riadne vychcaná, ale neboj, vráti sa ti to.

ivik4
28. nov 2024

Vsak prave ak ma problem, ma ho riesit nielen skrz seba ale aj skrz manzela a nebyt sebec. Ale kedze ona to neriesi, mala by manzela opustit. Nech sa netrapi pri nej

viestta
28. nov 2024

V moslimskych republikach byvaleho Sovietskeho zvazu sa mnohozenstvo riesilo tak, ze sobas bol s najstarsou sestrou a vsetky mladsie sestry sa stahovali k muzovi do domu. Takze sice zakony zakazovali mnohozenstvo aj tak mohol mat kazdy chlap svoj harem ak chcel.

sofia1979
28. nov 2024

Smer odborník

zuzanita1609
28. nov 2024

@morpheuss 🤭 tak to je zase otázka 😆. Táto téma bude mať ďalších 20strán 😂

kiki68
28. nov 2024

Bud terapia u sexuologa, alebo ist od seba. Jasne, ze on nechce mat milenku, ale plnohodnotny vztah. Okrem toho ako by si zila s tym, ze milenka by sa cim dalej tym viac prezentovala v tom vztahu? Podla mna bude lepsie ked sa nejak dohodnete, co dalej.

kiki68
28. nov 2024

@lenkakravcova Ja poznam rozne polyamory vztahy, ale v tom zit musia chciet obaja a tu to vobec nevidim. Jemu sa podla mna nieco take hnusi a chce bezny vztah. Nic z toho,co mu bolo navrhovane

sense
28. nov 2024

A preco si sla do manželstva keď si chcela len dieta

zuzanita1609
28. nov 2024

Mali by ste ozaj ísť od seba autorka. Nie je to pre nikoho dobré a ani fér. Ty smer sexuológ a on smer nový život so všetkým,čo k nemu patrí,aj ten sex nepochybne.

h2
28. nov 2024

@lenkakravcova Ja ti to neverím. Proste ti neverím, že by si bola v pohodičke s tým, keď by sa tvoj muž oficiálne oženil s druhou ženou. Bola by si im na svadbe, pozerala sa, ako sa na seba pozerajú, usmievajú, dotýkajú sa, ako jej on hovorí, že ju miluje... A potom by si si večer v pohode ľahla sama do postele a pokojne zaspala s tým, že tvoj manžel má práve sex s druhou ženou a to dokonca z lásky! A čas, ktorý ste dovtedy trávili spolu, by bol zrazu na polovicu, lebo treba sa rovnako venovať aj manželke č. 2 a časom aj deťom, ktoré mu porodí. Na úkor teba a tvojich detí. A tebe by to vôbec, ale vôbec nevadilo... Kecy!

deedol
28. nov 2024

necitam vsetky komenty, len mi este napadlo, ze samozrejme aj asexualny clovek ma pravo mat dieta, tuto tuzbu moze mat, len je vhodne, aby si hladal podobneho partnera, lebo inak to nebude klapat.

gribka1
28. nov 2024

@deedol No jasné, len ten druhý by to mal vedieť a súhlasiť.

deedol
28. nov 2024

@gribka1 presne tak. pripadne byt tiez asexualny.

marcellka32
28. nov 2024

🍿

lenkakravcova
28. nov 2024

@morpheuss orálny je povolený. Analny je zakázaný (tým pádom aj homosexualita) a ešte je zakázaný sex cez menštruáciu. Inak nie sú žiadne obmedzenia. 😃

gribka1
28. nov 2024

@marcellka32 Zbytočne 🍿, autorka sa už predpokladám neozve😁

luccija
28. nov 2024

Pred dieťaťom to bolo ako?ešte kojis?