icon

Je normálne, keď partner chce ísť na pánsku jazdu?

4. feb 2023

Ahojte príde vam normálne že vam partner oznámi že chce ísť na pánsku jazdu v čase keď máte sviatok ? Keď som mala ja voľnejšie od povinnosti vravela som či by sme nešli aspoň na predĺžený víkend alebo +- 2dni z týždňa dakam zrazu keď ide o tuto akciu nie je problém sa utrhnúť sa z prace …neviem to rozchodiť

katkazocele
5. feb 2023

@anonymous87 koľko krát si dokázala počas tých 8r odpustiť mu? nebol to manipulátor? keď sťa vždy dokázala presvedčiť že sa zmení?

viestta
5. feb 2023

@katkazocele opakujem, uz po neviemkolky krat. Vernost je vecou rozhodnutia, nie nedostatku prilezitosti. Vernost je v hlave. Komu ta spravna bunka v hlave chyba, nepotrebuje chodit na panske jazdy ani na teambildingy aby podviedol.

bessie12
5. feb 2023

@viestta presne tak. Uz som jej napisala aj moju skusenost, ze keby som chcela podviest svojho exa, tak prilezitost by sa vzdy nasla. A odpoved na moju otazku asi od nej nedostanem 🙈

aurora33
5. feb 2023

@katkazocele k tej tvojej odpovedi, že riešenie znamená nevystavovať sa takým situáciám….tak to potom ani nechoď z domu von, lebo by ta mohlo zraziť auto, alebo sa ani nemozes lyžovať ani korčuľovať lebo náhodou spadnes a zlomis si nohu.

misinka0611
5. feb 2023

@katkazocele Teba tie nevery prenasledujú dňom i nocou 😀😀😀

katkami123
5. feb 2023

@katkazocele
Samozrejme, každá žena sa ohradí proti nevere. Posala som tam, ze pomyselný bodik ma neverník, ktorý sa priznal, nie, aby sa tam do toho montovali iní. Vzťahy sú záležitosťou 2 ľudí, nik iný do toho nemá čo zasahovať, maximalne dať radu, všetko si musí uvedomiť partner sám.

Nemýlim sa a to vieme obe. Z teba to totiž priam kričí, ze si v tých nezdravých vzťahoch vyrastala. Partnera potrebuješ vlastniť, nikomu neveríš, toto majú dospelý ľudia, ktorí nemali dobrých rodičov, nezdravé vzťahy. Vidieť, ze veľa veci v sebe nemáš vôbec spracovaných. Už len tá naivná predstava, ze na neveru sa dá pripraviť. Ty sa tak veľmi bojíš citových zranení, lebo ti ich bolo uštedrenych za život až príliš, že sa chceš už iba všade pred všetkým chrániť, aby sa to už neopakovalo. Vyhľadaj terapeuta a spracuj si detstvo a to nemyslím v zlom.

katkazocele
5. feb 2023

@aurora33 nerada to priznávam, ale niečo pravdy na tom čo si napísala bude...

katkazocele
5. feb 2023

@misinka0611 len vidím ako málo stačí, len také malé postrčenie a už človek padne do toho, neodolá....

aurora33
5. feb 2023

@katkazocele vies o tom že som to napísala maximálne ironicky? Mozno na takomto prípade si uvedomíš aké hlúposti píšeš.

anonymous87
5. feb 2023

@katkazocele dziiizs 😂🙏

misinka0611
5. feb 2023

@veronikaszabova Minule tu jedna žena riešila že muž ide pracovať do zahraničia a aj tam musela tej žene strkať chrobáka do hlavy, naznačovať jej neveru, ze bude mať príležitosť aby ju podviedol.

brembo
5. feb 2023

@veronikaszabova on tam pojde aj s radiátorom😂😂😂😂😂

viestta
5. feb 2023

@misinka0611 to az tak daleko zasla? Miesat sa inym ludom do vztahov, to uz je naozaj vrchol. Podsuvat im svoje paranoje, to uz nema s dobrou radou nic spolocne. Takto sa sprava len posledny uboziak. A ten posledny uboziak si este namysla, ze aky on je moralny jedinec, spasitel partnerstskych vztahov.

katkami123
5. feb 2023

@katkazocele
Mna by ešte zaujimalo, prečo sa tak chorobne a citovo potrebuješ na niekoho viazať a brat to potom ako koniec sveta, ak by z tvojho života odišiel. Veď aj rozchody sa deju a život ide ďalej, nech je to už kvôli čomukoľvek.

@viestta
Tak ono je očividne, ze tam bude psychicky problém.

katkazocele
5. feb 2023

@katkami123 Ty Keď niekoho úprimne miluješ, tak by si dokázala bez citovej ujmy prežiť, keby odišiel z tvojho života?😖

misinka0611
5. feb 2023

@viestta Tak autorka tam bola smutná, že majú deti, bala sa novej situacie, ale že aktuálne veľa možnosti nemajú. Neriešila že sa bojí nevery zo strany manžela.

Ale samozrejme Katkazocele ju tam musela pichnúť nepriamo, nasadzovať jej chrobáka do hlavy. Veď autorka asi toho mala málo.

katkazocele
5. feb 2023

@misinka0611 Si si istá že toto som naznačovala? o ktorú diskusiu išlo? lebo nie som si vedomá, že by som niekomu toto písala, neobviňuješ ma krivo? 🤐

misinka0611
5. feb 2023

@katkazocele Mala by si byt sama, ak sa bojíš že ta každý chlap podvedie, lebo stačí tak malo, lebo sa to deje, lebo príležitosť číha v práci, na pive s kamarátmi atď. pre teba najlepšie je neviazať sa. Ženy to nechcú zle, ale naozaj to podozrievanie nieke zdravé a spôsobuje to veľké problémy v partnerskom vzťahu.

misinka0611
5. feb 2023

@katkazocele Určite nie, dám ruku do ohňa za ro, diskusia bola ale už dávnejšie možno aj stará mesiac. Ešte aj tam ti písali, že si všade v každej diskusii kde čo len zavetris potencionálnu neveru.

aurora33
5. feb 2023

@misinka0611 ano ja si tu diskusiu pamätám. Autorka tam riešila úplne iné veci, ale samozrejme Kata tam hneď začala ťahať neveru.

katkazocele
5. feb 2023

@misinka0611 vážne si to nepamätám a počkať a ako vedia že som v tých diskusiách? to znamená že ich zaujímajú rovnaké témy ako mňa, čiže sú rovnaké ako Ja😕

ibrunova
5. feb 2023

@katkazocele ty si adi veľmi nešťastná osoba.

viestta
5. feb 2023

@katkazocele ty si nemusis kazdu debatu pamatat. Ty v kazdej jednej, do ktorej sa zapojis riesis iba a len neveru. Obavam sa, ze by si ju zakomponovala aj do debaty o svieckovej. Snad jedinej si sa strategicky vyhla, ked sa riesila ukradnuta identita na tvojom profile.

misinka0611
5. feb 2023

@katkazocele Tak bola to diskusia o odchode do zahraničia toto je diskusia o pánskej jazde. Teda keď to niekto rozklikne ja v tom vidím dosť rozdiel. A celkom ma desí že nevernikov riešiš už od roku 2018.

Ak niekto stále len a len o nevere hovorí stále ju naznačuje, stále o nej diskutuje s tým že je na to aj upozornený, nemusíš mať neviem akú pamäť jednoducho si to zapamätáš. A možno len stačí dať do vyhľadávača a hneď ti vypľuje kvantum diskusii.

misinka0611
5. feb 2023

@aurora33 Chcela som to aj nájsť ale asi to nieje v mojich silách vyhladat to. Ale som rada že to tu niekto tiež potvrdil. 🙂

ibrunova
5. feb 2023

@misinka0611 aj ja si to pamätám. A tak isto ukradnutú profilovú fotku 😃

aurora33
5. feb 2023

@misinka0611 ja si to veľmi dobre pamätám. Ale na Katkiným obranu, s tou neverou primárne začal niekto iný, ale ona hneď v tom momente napísala, AKÁ JE RADA ŽE AJ NIEKTO INÝ MA NÁZOR AKO ONA A NEMUSELA TO NAPÍSAŤ PRVÁ. A odvtedy už začali jej paranoidne monológy, lebo ona vie ako v zahraničí chlapi podvádzajú svoje ženy.

nekonecna_katastrofa
5. feb 2023

@ibrunova Čo bolo s ukradnutou fotkou? Toto mi nejak ušlo 😳

misinka0611
5. feb 2023

@aurora33 Áno, ale svrbeli ju prsty a keby to niekto prvý nenapísal tak nedám ruku do ohňa za to, že by ju nevytiahla. Bola len rada že nemusela ako prvá začať. Mala šťastie len že tam bola podobne paranoidná žena 😀
@nekonecna_katastrofa Mala fotku nejakej zahraničnej tanečníčky aspoň tuším že to bola tanečníčka s ofinou. Písala že ma zle ostrihaní ofinu a pritom to ona na fotke ani nebola. Na google ti ešte ta fotka vyskočí.