icon

Je normálne manželstvo bez citov a záujmu?

20. máj 2025

Je, podľa vás normálne, žiť v manželstve bez prejavenia citov, bez sexu a bez prejavenia záujmu o toho druhého?

Strana
z3
anjelicek26
20. máj 2025

Akoze spolubyvajuci?`Tak bude takych manzelstiev dost, ci to tebe staci je vec druha..

taktotedanie
20. máj 2025

Toto vsak nie je “normalne zitie” v manzelstve
Ale su aj take pripady 🤷🏻‍♀️

domkakvet
20. máj 2025

Je to este horsie ako keby bol clovek sam, lebo ide o zitie s pocitom, ze niekto tu je, ale ignoruje.

autor
20. máj 2025
@anjelicek26

Akoze spolubyvajuci?`Tak bude takych manzelstiev dost, ci to tebe staci je vec druha..

@anjelicek26 Ako spolubývajúca sa cítim ja, manžel nevidí nikde problém, len vo mne, že preháňam.

anjelicek26
20. máj 2025

Nuz tak jedine rozhovor, ale na to mat ta rad, zobrat ta do narucia, mat s tebou sex, no nedonuti ho nikto... pre mna by bol takyto vztah mrtvy a nemalo by zmysel pokracovat v nom..zivot ma clovek len jeden...

autor
20. máj 2025
@anjelicek26

Nuz tak jedine rozhovor, ale na to mat ta rad, zobrat ta do narucia, mat s tebou sex, no nedonuti ho nikto... pre mna by bol takyto vztah mrtvy a nemalo by zmysel pokracovat v nom..zivot ma clovek len jeden...

@anjelicek26 Sex sme mali, vlani v auguste a toho roku vo februári. Medzitým, žiadne objatie, dotyk, bozk, nič. Ani, len prejav záujmu o mňa, ako o osobu.

anjelicek26
20. máj 2025

Tak je na tebe, co s tym urobis... ci budes akceptovat spolubyvajuceho, alebo to ukoncis... bohuzial velmi vela medzi tym nie je, predpokladam, ze rozhovorov bolo uz dost... sex 2x do roka ...? Mozno uz ma aj tak davno nejaku bokovku...

demodun
20. máj 2025

A tá zmena prišla náhle?
Nie, nie je to funkčný vzťah. Mňa by to zranovalo

katkazuz
20. máj 2025

Asexual? Asperger? Aký bol pred tým?
Vzťahy s rodičmi?

autor
20. máj 2025
@demodun

A tá zmena prišla náhle?
Nie, nie je to funkčný vzťah. Mňa by to zranovalo

@demodun Manžel pochádza z rodiny, kde mali studeny odchov a city sa nedávali na javo. Intímne sme žili na začiatku vzťahu normálne, po čase intenzita klesala skončili sme na,frekvencii raz za mesiac. Keď sa to prehuplo to intenzity že dva mesiace a nič začala som to riešiť potom, ako má manžel odmietol, dostala som odpoveď, že on proste nemôže dosiahnuť erekciu. Na moje naliehanie navštívil urológa, kde mu po vyšetrení boli predpísané lieky na potenciu, ktoré má doma v nočnom stolíku v šuplíku.

autor
20. máj 2025

Je extrovert, v spoločnosti obľúbený a nikto nikdy by mi neuveril, keby som to o ňom povedala.

0kristina0
20. máj 2025

Milenka?

autor
20. máj 2025
@0kristina0

Milenka?

@0kristina0 No, neviem teda, či by dal milenku s poruchou erekcie.

0kristina0
20. máj 2025

Jemu ten sex absolutne nechyba?

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
20. máj 2025

Keď, som sa opýtala, ako si to rieši on, tak som dostala odpoveď, že nijako.

autor
20. máj 2025

Ja, som v ňom už absolútne nevyznám. Nech mi niekto vysvetli, či je normálne aby chlap žil bez sexu. On vôbec neberie ohľad na mňa, veď intímne uspokojiť partnera sa dá aj bez pohlavného styku. Už,som mala s ním na túto tému xy rozhovorov, efekt žiadny.

shee11
20. máj 2025

depresia?

autor
20. máj 2025
@shee11

depresia?

@shee11 Určite nie. Je, to spoločenský extrovert, medzi priateľmi obľúbený, srandista, venujúci sa svojim koníčkom, len niekde, medzí tým všetkým, sa strácam ja.

goodidea
20. máj 2025

Nájdi si takého čo mu bude k_kot stať celý deň ako povedal, je ich kvantum :D

autor
20. máj 2025
@goodidea

Nájdi si takého čo mu bude k_kot stať celý deň ako povedal, je ich kvantum :D

@goodidea Vieš, na to treba mať aj povahu, ja ju nemám.

letfenixa
20. máj 2025

Milovať sa dá aj s poruchou erekcie.

autor
20. máj 2025

Aby, ste mo dobre chápali, mne nejde len o sex , ako taký, ale keď žijete s človekom, ktorý vám má byť najbližšie a odhadzuje sa od vás, dáva vás na poslednú koľaj . Mne je tak strašne ľúto, keď vidím ako nejaký muž objíme svoju ženu, pritúli si ju chytí je za ruku, takéto prejavy som ja, od svojho muža nikdy nedostala, iba keď som ich sama iniciovala.

autor
20. máj 2025
@letfenixa

Milovať sa dá aj s poruchou erekcie.

@letfenixa Áno, veď o tom to celé je. Veď, v živote sa pritrafia, rôzne situácie, kedy nemôže dôjsť k pohlavnému styku,ako takému, ale to predsa nebráni prejavovať sexualitu, lásku cit aj iným spôsobom.

deedol
20. máj 2025

pytas sa, ci je to normalne. pre kazdeho je "normalne" nieco ine (su aj asexualni ludia atd.), ale pointa je, ci vam to obom vyhovuje. ak nie (zjavne jemu ano a tebe nie), tak si poloz otazku, ci tak chces zit do smrti. a podla toho sa zariad.

goodidea
20. máj 2025

Jasné chápem..ono jedine vziať si pre a proti vo vašom vztahu a riešiť to rozvodom jedine, nič iné ti neporadim buď tvoj manžel chce alebo nechce, prípadne navrhnúť terapiu ale ja si myslím že na to povedať tvojmu manželovi že ti chýba dotyk neha pocit lásky nejakú terapiu nepotrebujete

autor
20. máj 2025
@deedol

pytas sa, ci je to normalne. pre kazdeho je "normalne" nieco ine (su aj asexualni ludia atd.), ale pointa je, ci vam to obom vyhovuje. ak nie (zjavne jemu ano a tebe nie), tak si poloz otazku, ci tak chces zit do smrti. a podla toho sa zariad.

@deedol Vieš, ale keď niekoho ľúbiš, tak samú snažíš aspoň nejako vyhovieť, aby aj on bol naplnený a šťastný v tom vzťahu. On, stále tvrdí, že ma ľúbi. Tak, keď vie že je to pre mňa dôležité, tak prečo mi to nedokáže dať. Už som mu dala čítať aj päť jazykov lásky, robili sme si test, vieme o sebe čo je pre nás jazykom lásky, aj napriek tomu ostáva studený psí čumak. Ja, tiež nie som prehnane kontaktná, ale sú v živote situácie, keď proste túžite po Tom objatí a uisteni, že všetko bude ok a spoločne to dáme.

autor
20. máj 2025
@goodidea

Jasné chápem..ono jedine vziať si pre a proti vo vašom vztahu a riešiť to rozvodom jedine, nič iné ti neporadim buď tvoj manžel chce alebo nechce, prípadne navrhnúť terapiu ale ja si myslím že na to povedať tvojmu manželovi že ti chýba dotyk neha pocit lásky nejakú terapiu nepotrebujete

@goodidea On, vie, že mi chýba fyzicky, ako muž, ako opora. Len, nevidím odozvu.

autor
20. máj 2025

Ja, si už pripadám , ako Alenka v ríši divov, že žiadam od muža niečo nemožné, neadekvátne, niečo nad na čo nemám ani právo a nárok.

roja01
20. máj 2025

Aj si mu povedala, že s jeho prístupom sa pokojne môže stať, že ho prestaneš ľúbiť a bude to asi znamenať koniec manželstvá?

Strana
z3