Je normálne mať menej sexu po 40tke?
S manželom sme spolu 20 rokov, mame 2 malé deti 5 a 1 rok. Manžel je skvelý otec a úžasný chlap, ale náš sexuálny život je na bode mrazu.....
Manžel chodil donedávna na týždňovky 10 dní preč, 5 doma, pred mesiacom zmenil prácu a pracuje už doma.
Ja som si myslela ze ked bude doma bude jeho sexuálny apetít väčší, len ze on je stále unavený, stačí mu sex tak jeden krát do týždňa, co naopak mne sa moje libido po druhom porode extrémne zvýšilo.
Ja chápem ze je unavený, ale ja si už pripadám ze bývam s kamarátom a nie manželom .
Od kedy sa narodila druhá dcéra spi vo vedľajšej izbe,lebo dosť chrape a budili sa s malou navzájom....ja mu stále hovorím ze nás to iba viac oddeľuje keď spi inde ale zatiaľ sa nič nemení, on sa proste potrebuje vyspať a pri nás sa mu to nedarí....
Mne už doslova šibe s toho ze spim sama a moja sexuálna túžba je stále a stále väčšia.....my dvaja sa o tejto téme spolu uz nedokážeme baviť nás pohľad na danú situáciu je diametrálne odlišný.
Už som rozmýšľala aj nad kúpou vibrátora, ale on by to veľmi zle znášal ak by zistil ze mam takúto hračku.....miluje ma, len posledne roky od kedy mame deti proste nepotrebuje sex tak často.
Je to podla vas normálne? Je to zdraví chlap, vyzerá dobre aj ja sa o seba starám. Zmeni sa to ešte niekedy?
Nie je to normálne, 40 ročný chlap po akejkoľvek únave má chuť...a nie určite 1x týždenne.
Musí buď masturbovať a veľmi často alebo má problém a treba ísť za sexulologom/urologom alebo má milenku alebo zmenil orientáciu.
A kľudne mu povedz či ho máš nahradiť vibratorom a rozpadne sa manželstvo? Sa nebude hanbiť pri rozvode?
40tnik je mladý muž! Jednoznačne to musí riešiť.
@minenkak 😁moj muz tiez po 50-tke, ale co tu citam, tak to dava ako sviezi 30-nik.😂 Nie je normalne, aby 30 a 40-nici sexovali 1-2 x do mesiaca. Chlapi myslia na sex stale. Mna osobne to udrziava vo forme. Mozno keby zeny sexovali castejsie, tak by nemali taky problem s obezitou. Ja som ako prutik.😁😂
A co takto muza vratit do spalne a dietatko do dezskej ku surodencovi? Vrati sa Vam intimita do zivota skor ako vydieranim s vibratorom…
@fido69 ty sa smejes mojmu tvrdeniu. Vies aky je to vydaj energie?? Inak som leniva cvicit. Tak aspon takto.😁
@stanulienkat no ako pre koho, niektoré ženy to celé len prelezia, takže tam tej energie sa nejak veľa nespotrebuje 😂
Tak existuje aj pár doplnkov výživy, ktoré by mohli pomôcť. Napr. Tribulus plus, alebo tento:https://www.drmax.sk/proerecta-zelatinove-cukriky-na-po....
@fido69 čiže 9 krát za mesiac. Dobrý výpočet👍
Mám 60 a tak trochu možno právo na lenivosť v sexe no mne sa moja žena páči a naopak, možno ona {54) to menej potrebuje. Ja, vzhľadom na vek aj únavu som začal užívať MAXULEN a naozaj pomáha. Po cca 2oj týždňovom uzivaní čom citeľne pocítil viac energie, nebol som unavený a aj po intímnej stránke je to ďaleko lepšie. No to nestačí. Treba zapojiť fantáziu, spraviť si čas pre seba. Existuje také pravidlo minimálne 3. Raz za 3 týždne spoločný víkend len pre seba bez detí a min raz za 3r dovolenka bez detí. Taký wellness víkend dokáže divy. Teplá voda a sauna s ochkadzovaním rozšíri cievy, prekrví, tá nahota v saune, pripadne len plachta nabudí, treba trochu zapojiť fantáziu, erotické reči, narážky... My sme po saune nadržaný ako červené mravce 😁 Manželovi kúpte tzv víkendové tabletky, je mladý tak stačí VIDALISTA 20 a bude fungovať na dotyk "spínača". A vibrátor, super hračka pre dvojicu. Kúpte si vajíčko na diaľkové a dajte mu ho do ruky. Nabudí ho už len to vedomie, že vám spôsobuje rozkoš a je to celkom sranda, keď vám to spustí niekde v obchode, na prechádzke v saune...

Autorka určite si kúp vibrátor