icon

Je orgazmus v sne reálny zážitok?

12. apr 2025

Mali ste to už ?kokos ale to je ako naozaj teda je to naozaj?

biba_18
12. apr 2025

je to naozaj

stellarstar
12. apr 2025

Nie, je to fake 🙈🤦‍♀️

oceanahory
12. apr 2025

No...obcas aj lepsie ako naozaj 😅🫣.

autor
12. apr 2025

@stellarstar 🤣🤣🙋top koment

moonlight1210
12. apr 2025

Za mna je to skvele, ked sa to prihodi. Je to trochu ine, ako orgazmus pri realnom sexe telo na telo. Obcas je to este lepsie, lebo hlava si to “zariadi” presne podla chuti a potreby.

stellarstar
12. apr 2025

Autorka organizmus bez sexu je fakt fajn 👍 nie každá to dokáže

koniarova
12. apr 2025

Každý orgazmus je fajn. Tak si ho uži 👍👍

lucia13022023
12. apr 2025

Zažila som viac krát, ale za mňa to neni tak silné ako pri reálnom sexe 🤣 ale je to super, taka fake nevera (ak v sne nebol manžel ale napr channing tatum)

sante81
12. apr 2025

O orgazme v reálnom živote môžem iba snívať 😅 a v sne som ho ešte nezažila 😁

svetlonos
12. apr 2025

To čo zažijete v sne ma vraj realne účinky na telo ako v skutočnosti. Kokos, ze ja nesnívalo po nociach, ako trénujem a chodím do posilky 😁

svetlonos
12. apr 2025

A inak - orgazmus vzniká kde? No predsa v hlave 😉

stellarstar
12. apr 2025

@svetlonos fakt? ja myslela ze inde 🤣🤣

tato_
12. apr 2025

Ja ako zastupca opacneho pohlavia som to od puberty nezazil. Bolo to ine ako ten vyvolany sexom. Pamatam si ho ako intenzivnejsi zazitok a uvolnujucejsi.

svetlonos
12. apr 2025

@stellarstar
"inde" až potom ako vznikne v tej hlave 😁 No a vtedy to ide aj cestou do práce napriklad 😂

autor
12. apr 2025

@svetlonos 🤣

vroni
12. apr 2025

@svetlonos, ale potom nesmie chodiť do práce autom. Orgazmus v spánku pri ceste do práce by potom mohol byť pomerne nepríjemnou skúsenosťou 😜

buberova
13. apr 2025

Áno, je to reálne 🤭😎

slovakboy
13. apr 2025

Závidím vám ženy. Ja som ešte za socializmu čítal v rámci pubertälneho vzdelávania sa v otcovej knižnici, že by som mal zažiť tzv, polúciu, a že v noci pri sne vytečiem, a že len veľmi málo chlapcov pri tom zažije aj vyvrcholenie. No a mne sa to v puberte stalo tri krát, že som zababral posteľné prádlo ale orgazmus som pri tom nemal a už nikdy viac sa to nezopakovalo. Už iba predčasná ejakulácia ale to v bdelom stave. A živé erotické sny mávam ale nikdy v nich nedôjdem ďalej ako po prvú métu takze v noci nemám tú predstavivosť, ako v bdelom snení. Pritom je dokázané, že mozog nerozlišuje medzi fikciou a realitou. Vaše nočné orgazmy k tomu dôkazu tiež patria. A denné počas masturbäcie tak isto.

marsmykkok
13. apr 2025

Teraz asi tomu prajú hviezdy, ja som zažila 2 krát 2 alebo 3 noci dozadu. Ale nestáva sa mi to často-parkrát ročne.

zuzanapjat
13. apr 2025

@slovakboy Ja som dnes ráno vstala o 11tej a bola som fakt rada, že ma manžel nezobudil :D Ak máš také sny, že v nich si len po prvú métu, dôležité je, či si uvedomuješ v sne, že sa jedná o sen. Ak áno, je to lucídny sen a ten si vieš vedome riadiť až dokonca. Ak sa k tomu vyvrcholeniu napriek tomu nedostaneš, tak ti v tom bráni vlastné podvedomie. Napr. výčitka svedomia z nevery, alebo iné obavy.