icon

Je podľa vás začať prvý raz randiť okolo 30tky pre mužov odpudzujúce?

edith267
27. júl 2022

Zdravím je podľa vás začať prvý raz randiť okolo 30tky pre mužov odpudzujúce? Neberú to ako , že je tá žena už stará a premrhala svoju šnacu? Lebo ja keď som mala od tých 15 do 25 tak som nemala potrebu randiť a aj som mala iné záujmy ale sama by som asi teda nechcela umrieť ale nechcem sa ani nútiť. Ale neviem či vôbec mám šancu.
Ďakujem

edith267
autor
27. júl 2022

@brembo neviem tak triezvo si myslím že som taký priemer čo je v pohode natom nie nič zlé keď sa tak pozriem všeobecne na okolie ale zase krása nie je všetko 🙂 teda myslím :D

sissy27
27. júl 2022

@edith267 ale zas všetci sme v niečom divní a kto má právo určovať čo je normálne? 😃
Pre mňa je zvláštne to ako si ustála také tie “teľacie roky” kedy má rozum voľno a telu vládnu hormóny 😂
Všetko má svoj čas a ten tvoj prišiel teraz 😉

edith267
autor
27. júl 2022

@dzt vďaka :D tak niekto už na základnej vie také 🙂

edith267
autor
27. júl 2022

@sissy27 no to je divné aj pre mňa keď všetci moji spolužiaci len partia opijačky disco zábava ja som chcela len prísť domov urobiť si úlohy naučiť sa na ďalší deň a hrať sims na pc a pozerať seriály :D trapas :D možno som ešte nemala pubertu

brembo
Autor odpoveď zmazal
edith267
autor
27. júl 2022

@brembo no aj krása je subjektívna ale sú taký tí všeobecne atraktívny ľudia čo majú asi skôr opačný problem si vybrať z toľkých možností 🙂

yoxinka
27. júl 2022

@dzt
Vieš čo, ja som raz našla na koňovi, písal nejaký chlap, ktorý si hľadal vzťah a mne ten opis až na pár vecí prišiel úplne ako ten kamoš. Som mu to posielala, že takto sa lovia ženy na modromkoňovi. Ako … keby mám od neho dovolenie, tak aj by som ti poslala 😂😂😂. Ale takto, že to on sám nechce, by ma asi zabil 🤪.

catch22a
27. júl 2022

@yoxinka posli do DM :D

dzt
27. júl 2022

@yoxinka samozrejme chapem, ale ak by si zmenila názor. Stále čakam 🙈🙈🙈

elis248
27. júl 2022

Tak toto ako keby sa písalo o mne. Tiež som začala randiť okolo 30tky. Ak aj niekto mal záujem a spýtal sa ma, či som zadaná odpoveď bola nie. Pokračovalo to že prečo nie. Pretože som zatiaľ ani zadaná nebola. A to stačilo, aby stratili záujem a ani som sa s takými viac nezaoberala. So mnou puberta moc netrieskala. Zábavy, bary, párty,... nič pre mňa. Presne ako ty, škola, urobiť úlohy, naučiť sa a relax doma. Lenže ja som bola na základnej škole šikanovaná, nie fyzicky, ale psychicky. Samé posmešky, sprosté poznámky od spolužiakov, všetci ma považovali za divnú a vysmievali sa mi. Proste som bola vyvrheľ ani neviem za čo. Verte mi, že to vie nabúrať sebavedomie a ťahá sa to so mnou stále a bojujem s tým každý deň a to mám 34r. No predsa sa našiel muž, teda skôr on našiel mňa, ktorý si získal moju dôveru, vyrozprávala som mu moju minulosť, pochopil to... a teraz sme manželia a máme 2 malé deti.

yoxinka
27. júl 2022

@dzt
Isto nezmením 😉. Ešte by som to možno zvažovala v prípade, že danú babu poznám a on nie, ale úplne pre mňa cudzia žena, to je no go, prepáč 😂.

dzt
27. júl 2022

@yoxinka škoda no 🤷🏽‍♀️🥲

slovakboy
27. júl 2022

@edith267 ja osobne keby som bol muz po tridsiatke a šiel na rande s 28 ročnou ktorá by mi povedala že ešte nemala vážny vzťah , bol by som happy. Nezaťažená minulosťou. Nevadilo by mi ani keby si mala za sebou nevydarený vzťah ale neskúsená vo vzťahoch je predsa plus.

edith267
autor
27. júl 2022

@elis248 Jasné šikana vie poznačiť dosť a hlavne vo takom veku kedy sa formuješ. Mňa zase šikanovali ako vyzerám na základnej ale potom som to už neriešila na strednej som mala na háku a teraz úplne 🙂 Ale určite to má vplyv ako vnímaš ľudí aj keď to x rokov dozadu. A to je veľmi pekné že si našla to som rada 🙂

slovakboy
27. júl 2022

@elis248 Krása.🌹✨🍀👏

edith267
autor
27. júl 2022

@slovakboy No to je uhol pohľadu niekto by zase povedal že to je prúser ale som rada že aspoň niekto sa našiel 🙂

cervenaruza123
27. júl 2022

@edith267 Myslim, ze dnes vela ludi randi alebo teda hlada vazny vztah az neskor. Chcu cestovat, uzivat si zivot, ved len zabezpecit si byvanie chvilu trva a ako moj stryko povedal raz, on nechce mat frajerku, kym nema vlastne byvanie. Kde ju ma vodit, do malickej izbietky u svojich rodicov? Viaceri sa iste zamyslia, ze co je za tym, ze si nemala vztah, lebo niekedy je to o povahe alebo privysokych narokoch. Ale staci ze povies, ze si si uzivala zivot a pohoda. Ved dnes to tak ma vela mladych nastavene.

edith267
autor
27. júl 2022

@cervenaruza123 No to je pravda ale teraz keď tak rozmýšľam tak môže to byť aj ovplyvnené mojimi rodičmi pretože oni tiež taký boli oni sa spoznali až v 38 alebo 39 a obaja boli takej povahy neviem všetko vplýva :D

elis248
27. júl 2022

@edith267 aj ja som sa neskôr snažila mať šikanu zo základky na háku, ale hlboko v podvedomí to stále bolo. No až teraz pri manželovi a 2 malých deťoch už na to ani nemám čas pomyslieť. Konečne.

edith267
autor
27. júl 2022

@elis248 presne ta základna škola veľa urobí a je to tak že ty aj chceš zabudnúť ale vždy to máš niekde vzadu v hlave a vybehne to na teba kedy to nečakáš. Ako ja kebyže môžem tak základnú školu si vymažem z hlavy tým takým prístrojom ako mali muži v čiernom 🙂 No teraz máš určite lepšie na mysli 🙂

elis248
27. júl 2022

@edith267 v tomto mi asi najviac pomohla radikálna zmena zamestnania. Nabrala som odvahu a kancelársku prácu som vymenila za chlapskú prácu v uniforme. Povedala som si, že tam jednoducho nemôžem urobiť krok späť, musím ísť iba dopredu. A tam si ma našiel môj manžel😊

edith267
autor
28. júl 2022

@elis248 To je super že stačí aj taká kvázi minimálna zmena a všetko je inak 🙂

hankm
28. júl 2022

@elis248 @edith267 “ Ak aj niekto mal záujem a spýtal sa ma, či som zadaná odpoveď bola nie. Pokračovalo to že prečo nie. Pretože som zatiaľ ani zadaná nebola. A to stačilo, aby stratili záujem a ani som sa s takými viac nezaoberala.”
Nemyslim si, ze je sa co cudovat. Je to prirodzene spravanie sa v rizikovom prostredi. Kazde randenie je z podstst “cost benefit analyza”. Oni si vyhodnotili, ze tento “projekt” jeho rizika a naklady su vyssie ako mozny profit. Prva cervena zastava je, nedostupnost. Ak do 30tky sa nikomu nepodarilo prelomit pomyselnu branu, je validna otazka, kolko zdrojov (cas, energia, $$$, emocna zainteresovanost) to bude stat. Ak to ma stat vela, oplati sa to? Alebo to presuniem na atraktivnejsiu projekt? Alebo pri rovnakej atraktivnosti dosiahnem ciel z nizsimi nakladmi. Hrat to na vesmirne suznenie dusi je utopia….

hankm
28. júl 2022

@edith267 ano, muzi oje… pretoze to zeny rady pocuvaju, nic krajsie ako sluby…. evolucne sa na to obe pohlavia prisposobili. A to, ze citis potrebu, zacinaju ak uz nie tikat bio hodiny. Volanie divociny. A zaroven je to pre teba nieco nepoznane, si zvedava, co to je, preco okolo toho ludia robia taky bordel. Ak sa citis neatraktivna, nic jednoduchsie ako to zmenit. U zien to plati absolutne, tie kriteria su v zasade jednoduche. A zo vsetkym sa da nieco robit. Sak su to multililiardove odvetvia…preco asi…

eeffka
28. júl 2022

@edith267 30r slobodna nie je az take cudne, ale 30r zacina randit? Co si robila posl 15 rokov?

catch22a
28. júl 2022

@eeffka skus citat vyssie komentare 🙂

eeffka
28. júl 2022

@catch22a precitala sim vsetko, 0d 15-27 sa nenasiel nikto ani na blbu kavu a kino? Trosku problem

edith267
autor
28. júl 2022

@eeffka Tak ja som ten typ človeka čo to nevie. Ale nebránila som sa tomu. Len som tomu nedávala takú váhu proste som to brala ak bude bude.

edith267
autor
28. júl 2022

@hankm Bio hodiny tak okolo 40tky skôr nie či? No ja na plastiky a botox nebudem chodiť to radšej investujem do zmysluplnejších vecí ak niekto by mal záujem len ak by som sa vylepšila tak to sa ani nemusí unúvať. Ja keď už tak nechľadám niekoho kto bude vzťah brať ako čisto investíciu jak taký tí čo sú v zahraničí Red Pill muži to nech si pestujú niekde inde 🙂

hankm
28. júl 2022

@edith267 zacinam mat coraz viac dojem, ze to cele je iba o tom volani divociny. Podvedome vies, ze na potomka potrebujes darcu genofondu, tak ho intuitivne zacinas hladat. Prirodzene si to spajas s partnerstvom, avsak nikdy si sa k ziadnemu partnerstvu nepriklanala, nevies co to je. Mam silne podozrenie, ze ak by aj doslo na partnerstvo s potomkom, partnerstvo by si dala do uzadia, resp. ho ukoncila, ako uz mepotrebnu vec. Misia, dieta, splnena. Disclaimer, subj nazor.