icon

Je to koniec vzťahu?

25. jan 2023

Z manželom sme spolu 13 rokov máme deti no už dlhšiu dobu to je medzi nami nejaké čudne žiadne nežnosti o iných ženách vie rozprávať aké sú pekné no mne to už roky nepovedal no včera po sexe ma dorazil vraj to už není medzi nami ako zo začiatku že mu k sexu niečo chýba že už medzi nami nie je vášeň neviem co si o tom myslieť je to koniec vzťahu

Strana
z2
pralinka25
26. jan 2023

@sergejj vies lenze ono to je tak trosku aj o tom, ze ak zacnu spolu byvat a ak este aj pridu deti, na zenu sa zvali nenormalne mnozstvo neviditelnych uloh. sama som si ani nevedela predstavit co vsetko v domacnosti treba robit a okolo deti kym som to nemala. ver mi ze aj ten najsnazivejsi chlap polovicu tych veci nevidi a mnoho z tych chlapov co pomahaju (jeto super) ale vela znich pomaha s tylom urobim co mi povie zena. male percento muzov robi veci sam od seba ze nepotrebuje instrukcie. by si neveril ako velmi toto zeny zatazuje. uz nie sme zeny v domacnostiach. mame v praci Full Time a nepracujeme o nic menej ako muzi a doma este domacnost na Ful Time a deti to su prakticky 3 zamestnania.
zeny zvladaju lenze v tom dni je minimum casu na seba a vies ono sa to bez toho casu na seba akosi neda ist na hodinu ku kadernicke ked vie ze potom bude musiet byt o hodinu dlhsie hore aby dobehla "resty" lebo doma chlap ktori caka zazraky ale ziaden nikdy neurobi. potom ist na hodku do fitka, nico si ist n seba kupit, na kozmetiku .... len si to zrataj a pripocitaj k tomu cas hore dolu cesta. ak by si si prebehol toto forum zistil by si ze obrovske mnozstvo zien toto nema sancu robit pretoze ich chlap je absolutne nefunkcny.

netyka sa ma to ale velke mnozstvo zien to takto ma. ze su skratka len vycerpane, vyhorete ubite nemaju cas a energiu.
muzi casto potom skacu na zadne ked zrazu zena chce nakupovat, chodit kadernicke (nepaci sa im minuty cas na to ani peniaze, pretoze by si len oci otvaral kolko to stoji. je ine byt slobodna sama za seba, byvat mozno u rodicov, alebo sama v byte a je ine mat na krku vsetko a este aj chlapa ktory nevie co od dobroty.
ver mi, ze to ako zena vyzera a aka je, je vlastne odrazom chlapa. ked ju bude podporovat, pomahat jej a brat ju ako rovnocennu moze ocakavat, ze zena taka bude. ked ju bude brat ako sluzku upratovacku a rohozku zena tak bude aj vyzerat. ja pracujem s ludmi - rodinami dlhe roky. poviem ti ze ja uz od pohladu ked ti ludia pridu viem ako to maju a na milion percent sa mi to vzdy neskor pri komunikacii s nimi aj potvrdi. este sa mi nestalo aby prisla zanedbana zena ktora ma doma super chlapa. nikdy. tie zeny uplne inak vyzeraju, inak sa spravaju.

lenjaona
26. jan 2023

Priprav sa pomaly na to že si nájde milenku alebo ti da rozvodove papiere

katkazocele
26. jan 2023

@pralinka25 ako vyzerá žena ktorá má doma super chlapa? 😂 Len pre zaujímavosť, a súhlasím žena je odrazom muža ako sa k nej správa

liv1
26. jan 2023

Pardon za vyraz, ale pako ktory sa o svoju zenu v posteli ani nevie postarat, bude toto tliachat 🤦‍♀️. Mozno chce aby si podala o rozvod ty, aby bol pekny pred detmi. Neurob mu tu radost. Zacni si naplno uzivat zivot bez neho, ako tu niekto povedal, urob zo seba bohynu, vrat sa ku svojim konickom, chod von vecer s kamoskami, zacni cvicit ak to nerobis. Bud vzdy pekne upravena. A v posteli mu nedaj, naco ked je to vlastne onicom. A mozno sa spamata a zmeni tiez. A mozno nie. Drzim palce nech to dopadne dobre 😉✊

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
stanulienkat
26. jan 2023

@sergejj mas svatu pravdu. Zeny by sa nemali opustat, priberat... V ramci moznosti byt upravena. Apropo-vies, ze k tomu musi dopomoct aj manzel svojou pomocou v domacnosti, starostlivostou, prejavmi lasky? Neviem, kolko mas rokov, ale rozhliadni sa niekedy po ulici na 40-nikov. Samy sedivy, neupraveny, pupkaty chlap. Myslis, ze kazdy ma doma obtlstlu harpiu? Zivot nie je o neustalom vzruseni a supersexi manzelke.
Ty osobne by si sa dokazal ponatriasat na manzelke a ju nechat tak?? Len sa odvalit na bok ako prasa??
Mne kazdy den manzel doma pomaha (sam od seba), denne mi povie kompliment, pochvali jedlo ( aj ked sa to jiekedy neda jest😁)..... A to sme spolu vyse 20 rokov!!!! A vies co?? Ja mu to takisto odplacam a aj sex je dobry. A ja som prvorada.

Zivot je o veeeeela kompromisoch. Ak to nie su ludia schopni robit, nech sa nezenia a nevydavaju.

foterlotor
26. jan 2023

Neviem ako to mate zauzivane, ale skus zacat od seba. Aky ste mavali sex? vzdy rovnaka nuda? co tak skusit sa nahodit do niecoho co necaka a skusit nieco nezvycajne? kup dildo, nejake pradlo a prekvap ho, nech to dildo na tebe otestuje. A uvidis mozmo zazraky.

mimka2019
26. jan 2023

Prečo by mal byť ten muž pako? prečo nadávate na muža? Lebo sa sťažuje žena?...Čo ak autorka sa výrazne zmenila, čo ak sa v ich vzťahu niečo pokazilo? Muž k nej bol úprimný, tak ako je úprimna k nemu, že ju muž neuspokojuje, tak aj on jej povedal, že ona jeho neuspokojuje a to, že on sa urobí, je normálne..niektorí muži sa urobia už len pri pozretí sa na pindu...a je im jedno koho tá pinda je...čo ak sa odlúčili? čo ak manželka má nejaké vlastnosti, ktoré mužovi začali časom vadiť, alebo si ich skôr nevšimol? odcudzili sa jeden druhému? prečo je podľa vás práve jej manžel tá "sviňa"?...jasné ..ženy držia spolu a spolu budú na mužov nadávať.. ale čítate len slova jednej strany...ženy majú tendenciu po pôrodoch, po dlhoročných vzťahoch...prestať sa o seba starať...veď majú detí a nemajú čas na seba...a muži to musia akceptovať...ale nemusia...tiež môžu stratiť tú aktraktivitu, ktorá ich k ich ženám priťahovala...takže kto vie ako to naozaj je...ťažko radiť, lebo každá jedna, ktorá sa na muža sťažuje, vždy ho v jednej chvíli aj chváli aký je úžasný otec...otec môže byť úžasný aj keď nebudete spolu...nechaj ho ísť a choď aj ty svojou cestou...načo sa trápiť?

liv1
26. jan 2023

@mimka2019 tak asi preto ze ked vytiahne temu a chce sa s nim o tom bavit a zistit kde je problem, tak jej hovori ze si vymysla. Ona nie je vestica aby vedela v com presne je problem, kedze on nechce hovorit. Ja nemam rada ked sa spolocne nadava na muzov, jedneho skveleho mam doma. Ale tuto mi to tak pride, ze ohlady na nu nema, ze na nu nema pekne slovo ci kompliment ako pisala, ale za to na ine zeny ma usta plne krasnych reci. Takze preto. Ine by bolo keby povedal, ze by sa mu pacilo keby sa aj ona paradila, viac starala o seba atd. Ale on evidentne ju ma totalne v pazi.

mirco50
Odpoveď bola odstránená
mimka2019
26. jan 2023

@liv1 Rozumiem, ale aj tak neviete ako to majú...nadávanie celkovo, či na ženy alebo mužov nie je pekné..ale napr. môj brat, nevravím, že je anjel, skvelý, má svoje 'muchy' tak ako každý...a jeho žena tiež...ale ona keď sa vám posťažuje, tak by si každý pomyslel aký je pako, ale kebyže vidíte tú ženu v akcii...tak je taká istá ako on 😂 môj brat komunikáciu s ňou úplne vzdal, lebo sa to proste nedá, tak ako som to vzdala aj ja...začarovaný kruh, len jej je ubližované, ale ona si neuvedomuje ako ubližuje tomu druhému...preto si myslím, že nadávať niekomu, koho nepoznáme, je nemiestne...nikdy jedna strana nepovie úplnu pravdu a nikdy si jedna strana neprizná chybu, alebo čo robí zlé...bol tu jeden prípad, kde sa žena sťažovala na manžela, ako ju neuspokojoval, ako si našla milenca a potom sem zavítal jej muž a napísal svoj príbeh, ženu tu každý ľutoval a každý nadával na jej muža a potom keď sa k tomu vyjadril muž, tak každý nadával na ženu 😂 takže asi tak nejako...

liv1
26. jan 2023

@mimka2019 😁 chapem

monuska112
26. jan 2023

vies co takto sa spytaj....komentujes ty pred nim sexi chlapov? otacas sa za nimi? nie? preco to nerobis? nieje to preto lebo ho nechces zranit? nieje to preto lebo je to proste neempaticke, slaboduche a mentalne nedostatocne? nespravaju sa k sebe partneri normalne s uctou? ak to on robi preco to robi? je len prihluply alebo ta chce vedome ponizit a zneistit? ktora z tychto dvoch moznosti je pre teba akceptovatelna? ak je hlupy ok vysvetli mu ako sa citits a ze si predstavujes ine spravanie...ak je to to druhe mas mu este co vysvetlovat?
na vztahu treba pracovat ano vasen sa casom vytraca (ak sa na tom nemaka) na tomto svete nieje zadarmo absolutne nic. cize ak sa vytrati chemia mala by nastupit skutocna laska a respekt, nieco lepsie - sexualne poznanie sa, docielenie sexu, ktory proste v novom vztahu nemas, vsetko vykomunikovane a uspokojene.
on sa urobi a vyvali ho a este sa stazuje ze to nema ze je nespokojny??? co spravil pre to aby to bolo inak? ostatny vztah na figu? odpovedz si sama co s tym treba robit...

katkazocele
26. jan 2023

@mimka2019 presne!!!!toto som si všimla aj pri iných témach_ napríklad chodenie von- žena keď chce ísť si vyraziť a byť do rána tak jej tu tlieskajú, keď to chce ale manžel tak je to nevyzretí s prepáčením debil, ktorý ešte nedospel 😂 Je to tu dosť pokrytecké 😇

mimka2019
26. jan 2023

@katkazocele áno všímam si to aj ja a aj tvoje reakcie a musím uznať, že vo väčšine s tebou úplne súhlasím 😀

katkazocele
26. jan 2023

@mimka2019 Ty súhlasíš so mnou??? 😂 tak a teraz si na čiernom zozname vďaka tomuto tvrdeniu ty trdlo😝 Vieš o tom, že ja mám vlastné policajty ktoré ma tu sledujú? zatiaľ sú 5 také skalné, dokonca ma označujú v každej diskusii kde zaznie pre nich to čarovné jedno slovo.
ale teraz vážne, ja sa snažím pozerať na svet realisticky a píšem sem tam aj krutú pravdu neobalenú v cukru, lebo niekedy aj toto je treba aby si autor prečítal. Som rada, že aj ty sa riadiš svojím svedomím a určitými morálnymi zásadami 😇

Strana
z2