icon

Je to medzi manželom a kamarátkou flirtovanie?

3. apr 2023

Ide o to, že myslím že manžel aj kamarátka to ich kecaním prehnali.
Moja kamarátka včera bola u mňa. Maňzel medzitým popíjal kávu. ako som sa rozpravala s kamarátkou.
Ukázala som kamarátke plavky, ktoré som dostala od mamy.
Pýtala sa na mňa, či ten typ plaviek dobre drží poprsie. Hovorila som jej, že neviem, uvidím ako bude keď to budem mať dlhšie na sebe, keďže prsia sa mi veľmi zmenili po kojení.
Neviem ako kamarátka s manželom začali rozpravať o umelých prsiach, lebo medzitým mi dcérka nosila papiere aby ukázala čo kreslila.
Až medzitým som už zaregistrovala, že kamarátka hovorí o tom, že ona má spravené prsia, je rada, že to spravila a neľutuje. Manžel na to, že hej ty máš spravené tak ich ukáž a začali sa rehotať ako hyeni.
(Hlavne,že minulý rok mi táto kamarátka hovorila,zme uzk ľutuje,že si dala spraviť prsia, lebo onedlho musí ístm na reoperáciu,a že ju to extrémne bolelo 1x, aby som si to dobre rozmyslela,cmi sa dám na to.)
Ja na to, že toto čo znamená takéto narážky, na prsia moje kamarátky dávať, absolútne tott nerešpektujem. Nádledne sa manžel ospravedlnil mne a kamarátke. Kamarátka potom, začala manžela chváliť, že akýsi ty dobrý, že sa vieš ospravedlniť a bla bla.
Hlavne, že kým manžel nebol doma hovorila som kamarátke, že mi vadí, že manžel sa mi nevenuje, lebo keď dojde domov furt kuká manžel na youtube.
My sme už 10 rokov spolu s manželom, ospravedlnuje sa mi ešte aj dnes, pozná, že takýto vtip ja nerešpektujem.
S kamratkou sme kamošky cca rok, ale potom ti už viem, zme ani nebudem. Mám chuť jej vynadať, a nemám na ňu náladu.
Myslíte, že preháňam, že nemám to brať až tak vážne?

Strana
z3
domkakvet
3. apr 2023

Podla mna neprehanas mne by sa to tiez nepacilo, s kamaratkou by som to uz neriesila, ak ti vadi nestretavaj sa s nou, to je vsetko a s muzom by som sa o tom pozhovarala.

adka176
3. apr 2023

Poviem ti len jedno....viac ju k sebe nepozývaj ....

sszuzu8
3. apr 2023

Manžel nevie čo sa sluší a co nie. Aj mne by to vadilo takéto veci rada nemám

ankare
3. apr 2023

@kaitlin3 nestretavat sa s nou, nevolat ju k sebe.

kaitlin3
3. apr 2023

@ankare a to ma zabrániť mužovi, ktorý ma úmysel byt manželke neverný? Potom prečo je toľko mileniek ktoré žena v živote nevidela?

fauko
Odpoveď bola odstránená
veronikalubko
3. apr 2023

Mne sa páči ako každá druhá ťa považuje za stíhačku 😀 ako zrazu každá všetko rešpektuje u muža aj to že sa pozerajú na iné 🤣 čuduj sa potom že také hyeny ako tvoja kamarátka ešte aj chvália muža druhej žene ,tlieskam ,peace 😀..

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
bessie12
3. apr 2023

@jabadabadu tak ja mam asi väčšiu toleranciu ako ostatní, lebo ja dokážem tolerovat veľa vecí aj horších ako je toto. Viem, že keď pôjdem za priateľom do prace, tak opäť si tak požartujeme s kolegami 😁
Tam nebol žiaden zlý úmysel. Žiadne obchytkavanie ci nebodaj znásilnenie niekde za paletami alebo na záchode.

otazka1
3. apr 2023

@bessie12 tak vedia akú máš úroveň a že si to k tebe môžu dovoliť..lenze autorka je niekde inde a prekážalo jej to čo sa stalo u nich v obyvacke,takze by som asi neporovnávala tieto dve situácie🙂mozno ta partner aj pozica kamosom,sak sranda ,ale tuto nasa autorka svojho muza nie a preto rieši tento problém🙂

bessie12
3. apr 2023

@otazka1 môžu si to dovoliť, ale nie všetci 🙂 požičať ma ? Priateľov kolega je sám zadaný a 2 deti. Ale zartovanie hoc aj sexuálneho rázu mi nevadí 🙂 každý má svoje hranice 🤷‍♀️

bessie12
3. apr 2023

@otazka1 a navyse su to jedny z mala ludi, na ktorych sa da vzdy spolahnut. Netreba za vsetkym vidiet ( moznu ) neveru.

otazka1
3. apr 2023

@bessie12 ale veď to je v poriadku,skôr poukazujem na to,že sú to dve odlišne situácie,kde má každý branicu inde

otazka1
3. apr 2023

@bessie12 hranicu nie bránicu 😂

bessie12
3. apr 2023

@otazka1 v pohode, pochopila som 👍😁

rachelkk
3. apr 2023

@veronikalubko ale veď to nie je o Tom že zrazu všetky tolerujeme , ale akože fakt ? Ved priateľov máme otom aby sme sa zasmiali a kľudne sa bavili aj o umelých cickach keď máte takú tému ... Veď život nemôže byť takýto vážny . Aspoň ja mám kamarátky viac nad vecou .

veronikalubko
3. apr 2023

@rachelkk pre mňa za mňa máj kamaratky aké chces ,koľko chces ,nepoznáme sa a nemám záujem konverzáciu ďalej rozširovať 😉 napísala som svoj názor a tým to haslo.Maj pekný večer 😉

duunlo
3. apr 2023

Uff uzasne sa to cita, s tolkymi chybami, ked nieco napises tak to aspon rychlo prebehni aby si to korigovala… musis byt asi dost impulzivna, lebo neda sa spravit asi 10 chyb v nejakom kratkom prispevku ..

rebrambora
3. apr 2023

Vsetky zeny, ktore tu pisete, ze vas muz taketo vtipky nerobi. Ano, mozno nie pred vami 😚
Srandicky su fajn, dokonca aj flirt. Existuje ale hranica a volnost vo vztahu.
Chill

taminka1986
3. apr 2023

@simona20201309 👌👌👌presne do bodky,leosie by som to nedala

taminka1986
3. apr 2023

@duunlo impulzivna? Tak sa tomu teraz hovori?😅🙊

autor
3. apr 2023

@duunlo 100 ludi 100 chuti. Niekomu tento styl humoru je smiesny, niekomu nie.
Mne nie, ani som v zivote nikomu nedovolila, vtipkovat o mojich prsiach a podobne.
Mozno som prilis vazna, hlavne beriem veci inak od kedy som mama, mam dceru.
Chcem ju viest k tomu aby si vazila seba a nedovolila byt vtipom. Proste mne to nepripada smiesne. Manzel vie, ze nie som na tento styl humoru a po 10 rokoch mi to prislo divne, ze zabudol.Ani manzelovi by sa nepacilo keby som jeho kamaratovi povedala aby mi ukazal penis, ze ako zvacsil. Pravdepodobne s kamoskou nie sme na rovnakej vlnovej dlzke, rok kamaratsva je este malo aby som ju velmi poznala. Porozpravali sme sa s manzelom a pochopili sme sa navzajom 🙏🏻

simona20201309
3. apr 2023

@taminka1986 ďakujem 🧡

ankare
3. apr 2023

@kaitlin3 nie, nezabráni. Ale čím menej príležitosti a čím menej pokušenia, tým lepšie.

lylyjana
5. apr 2023

@kaitlin3 zabranit nevie, ale ked je medzi nimi dobry vztah, vedia si sadnut, porozpravat sa vcas, ze co jej vadi, ze ci on si to vobec uvedomuje, ze mozno to a to spravanie uz nie je vtip, ale cez istu hranicu. A ak ma v okoli take kamosky ako autorka, tak na ne upozornit, alebo proste obmedzit kontakt.

lolitka25
5. apr 2023

Mne by to tiez vadilo. Neprehanas a ta vsetkym temam otvorena kamoska by uz ku mne domov nebola pozvana.

Strana
z3