icon

Je to podľa vás nevera?

9. feb 2023

Nedávno sme boli na rodinnej oslave a so snúbencom plánujeme svadbu, videla som ho však ako sa na tej oslave bozkával so sestrou jeho kamaráta, bolo nás tam asi tak 15 ľudí a bol aj nejaký ten alkohol, a ked som ho videla ako sa s ňou bozkáva tak niečo sa akoby vo mne zlomilo. Bavili sme sa o tom a on si vraj dačo matne pamätá ale, že ho to mrzí, neviem čo si o tom myslieť, lebo vyslovene sme sa nehádali, ja som nekričala ani nenadávala, ale neviem, lebo kedže si niečo to pamätá tak neviem čo bude ,,nabudúce" ked bude ,,príležitosť" :(

sheila121
Odpoveď bola odstránená
autor
9. feb 2023

@sheila121 ja práve mám pochybnosti či ísť dalej

autor
9. feb 2023

City len tak nemôžu zmiznúť ak je to úprimné

biaa
9. feb 2023

Dufam že tu otazku si nemyslela vazne 😀 si chceš zobrat chlapa čo ešte pred svadbou vyplachuje dutiny inej!? Zena spamataj sa

Ešte si aj deti soravte a potom budeš pisat ako ta podviedol✊🏻 Boze aké ste niektoré naivne

mk22
9. feb 2023

Vy mate pred svadbou.. Rodina, ktorá tam bola vedia o nej ze ju plánujete.. To sa ako pozerali na nich, čo robí s kým sa bozkáva.. Véd vedeli ze je tam s tebou.. To ta označil za chuderu..ukszal všetkým ako veľmi ťa miluje a "teší" na svadbu s tebou..
Teraz sa ako tvári pred všetkými.. Ze áno idem sa zenit, a to som sa len tak trošku olizoval😃

samanta44
9. feb 2023

Vieš asi aj sama že alkohol z nás vyťahuje veci ktoré skrývame sami pred sebou .tak že keď išiel za ňou keď bol opitý a nie za tebou revajuci ako veľmi ťa miluje tak pre niečo to tak urobil .nie všetko sa dá vysvetliť ľudskou rečou hlavne nie pocity

autor
9. feb 2023

@samanta44 toto sa zvykne hovoriť, že vytiahne skryté túžby

biaa
9. feb 2023

@autorka to ani mysliet vazne nemôžeš. Dievca aku máš hodnotu? Že sa ti snubenec prelizuje s inou a ty sa s ním ešte o tom bavis snubak by som mu vopchala do 🍑 velice hlboko.

autor
9. feb 2023

@mk22 tak kamaráti neviem, jeho rodičia sú taký že sa s ním vraj rozprávali, dalo by sa povedať, že sú akoby ,,so mnou" tiež nechápali prečo, a on vkuse to svoje ,,neviem"

mk22
9. feb 2023

No keď nevie, tak nevie.. By som ho kopla do zadku hned

veronikaszabova
9. feb 2023

@biaa ja by som mu ho nacpala do krku uz vtedy tam na mieste. Nie este premyslat nad tym, ze mu odpustim 🤦🤦 by som sa citila ako najvacsia chudera vzdy, keby som stretla ludi, ktory ho pri tom videli.

autor
9. feb 2023

@mk22 alebo tri po pysku? 🙈

biaa
9. feb 2023

Chalan si vypil tak na vrch vyslo aký naozaj je VO VINE JE PRAVDA sa hovori a nie len tak pre nič za nič ;) prosimta nevymyslaj ani prečítaj si pár tém tuna na MK aké sú baby nešťastne že majú muza ktorý strka 🍆 do inej a ona sa mu doma stara o deti a holu 🍑iť. Naozaj chceš tskto dopadnút? Ani by som sa s ním nebavila buď rada že to vyslo na povrch pred svadbou a nie po nej aký ozaj je

autor
9. feb 2023

@biaa ja som inak aj odišla ku kamoške bývať

biaa
9. feb 2023

@veronikaszabova no ani Nehovor chalan by zuby zbieral po zemi a dotyčná ta by za vlasy letela 🤭😂 ja chytit amok tak uch tam podpaim v tom dome ona ešte uvažuje s ním ostať 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ Amen gloria mám tep tak 200 aj za ni

veronikaszabova
9. feb 2023

Anonym - a ty si ako reagovala, ked si to videla? Aspon si to stopla?

banalu
9. feb 2023

Ano, je to nevera, nech sa na to pozries z akehokolvek uhla! Bozkaval inu zenu a je uplne jedno ci ju pozna z videnia, ci ju videl prvy krat alebo ci boli najlepsi kamosi.
A ano, si naivna, nechces si priznat, ze je to problem a dost velky.
Asi sa mas pri nom velmi dobre a si ochotna prehliadnut kde tu nejaku pusu a mozno aj nejaky sex s inou zenou, ved ked si to chudak nebude pamatat...
po xy rokoch a s detmi sa ti 1000x tazsie bude odchadzat od takeho "milujuceho muza, ktory si ta vazi najviac na svete".

iv007
9. feb 2023

Fake tema..rodinna oslava, hostia vonku na zahrade v minusovych teplotach a oni sa olizovali vnutri na gauci a ty si ich akoze videla medzi dverami.Toto je ako z lacnej telenovely

biaa
9. feb 2023

@autorka dobre si spravila ver mi nestojí to za to toez mám zle skusenosti a keby som mala vtedy ten rozum co teraz!

autor
9. feb 2023

@banalu keby to nie je problém tak to neriešim 😂

simona20201309
9. feb 2023

Ale choď... ty si to riešila s jeho rodičmi? 😄 ešte čo si vymysliš? Neverím ani jednej vete ze je reálna a som presvedčená, že je to jedna z ďalších vymyslenych tém . Opäť ta zaujíma, ci niekto zažil niečo podobne.
,,neviem, je tu niekto kto zažil niečo podobné? Lebo nikdy mi nedal dôvod pochybovať, až teraz :("

autor
9. feb 2023

@veronikaszabova nie, nevedela som robiť, chvíľku som sledovala a potom odišla von k ostatným, až druhý deň som sa ním o tom bavila

autor
9. feb 2023

@simona20201309 predstav si, že ano

veronikaszabova
9. feb 2023

To nemyslis vazne 😳😳😳 a vecer si si k nemu este aj do postele lahla, nie?
Zacinam silno pochybovat o hodnovernosti diskusie.

autor
9. feb 2023

@veronikaszabova ja som si potrebovala veci nechať prejsť aby som vedela lepšie riešiť a komunikovať, ja nie som typ hysterky čo veci rieši v sekunde

tanyag
9. feb 2023

Aj ja si myslím, že autorkou je Kaťa 😂 utvrdzuje sa mi to každým jej písmenom...Kaťaaa!!! už prestaň 😂

autor
9. feb 2023

@tanyag ja ani neviem kto to je ale dobre no 😂

a_adamcova
9. feb 2023

@simona20201309 prosím ťa, prečo ju každý označuje v každom príspevku ohľadom partnerských vzťahov?

simona20201309
9. feb 2023

@veronikaszabova stalo sa to pred 2tyzdnami a svadba ,,by mala byt" o mesiac... 😀

@a_adamcova pretože v každej téme.kde sa rieši nevera je aktívna, vypytuje sa, rype sa v tom, chce vedieť detaily, žiada ženy ktoré majú skúsenosť s neverou, aby sa jej ozvali do súkromnej správy
Ona sama založila niekoľko tém o nevere s veľmi podobnou tematikou ako tento krát.
Preto. A neskôr zistila, že sa dajú témy založiť aj anonymne.
Podla mna ma Katka veľmi zlú skúsenosť a neverou, a možno práve takto si lieči nejakú svoju traumu, ale podľa mňa je toto už na psychológa.

autor
9. feb 2023

@simona20201309 zaujímavé

sticker