Je vaša milenka menej atraktívna ako manželka?
Otazka cisto na muzov na koniku... Ak si najdete milenku, alebo ste milenku mali, Vyhladavate milenky, ktore su menej atraktivne ako vase manzelky? Pripadne ma niekto z vas milenku, ktora ma badatelne vyssiu hmotnost ako vasa manzelka, alebo badatelne starsia ci zanedbanejsia? Velmi by ma to zaujimalo. A mozno aj niektore ine, ktore manzelia podvadzaju.
@anonym_f13d3b ja sa nehanbím,a fotila som sama tu fotku ,ako vlastne vies že som tam bola uplne naha
poznám par, kde exmanzelka je velmi vzhladna zena, a milenka, neskor aj manzelka vyzerá naozaj ako strasiak, ale ocividne su spolu stastnejsi, laska nie je o vzhlade
@anonym_autor ja si dovolím povedať ze som vyzerala lepšie ako jeho zena ale treba uznat ze ake starosti ma milenka? Ziadne
Jej staci byt 🤷🏽♀️
A tie anonymi co sa tu navazaju do @minenkaa chodte si honit ego inam
To ze ma odvahu povedat svoj nazor a neskryvat sa za anonym z nej robi tu spravnu drsnacku
Nazor par anonymov sa neberie ako nazor celeho MK
@anonym_f13d3b takže ja mám žiť ako ty,prečo vlastne,čo je na tom co robis ty správne
Vzhľad? Ale no tak dievčatá. Chlap si nájde milenku takú, ktorá je ochotná 😃 jasné, že by si najradšej vybral sexi modelku, ale ak mu ochotne dá a znáša úlohu milenky moletnejší trpaslík, tak má za milenku ju. Toľko celá veda. Samozrejme to neplatí na všetkých chlapov
Ja sa pripájam teda zas ďalej k ,,téme,,....
Nerada sa opalujem😅
A kto sa ako opaľuje jeho vec
alebo sa mi nemá páčiť ked niekto iny hej?v plavkach?bez plaviek?
Ako je možné, že vôbec sa opalujete?😅😅😅😅
@anonym_autor všetko je o vzhľade čo sa týka hľadania si milenky. Len a len o vzhľade ALE, nie každý chlap má na takú kočicu. Musel by byť pri peniazoch alebo aspoň fakt dobre vyzerajúci. Ale skôr je to o peniazoch. A väčšina chlapov si to rýchlo uvedomí a tak zbalí hocijakú, nejakú ochotnú čo mu dá a vybavené. Ale vravím, prioritne je to o vzhľade
@anonym_26bc96 tak a už to začína
@minenkaa no bolo ti toto treba, zapojiť sa tu bez anonymity? akože, sú témy, kde ťa "nemusím", alebo nesúhlasím, alebo vyznieš niekedy tak drsne, akoby bez srdca. takto ťa môžu vnímať niektorí.
niektorí môžu vidieť stručnosť a jasnosť. ja som sa tu už všeličo dočítala. nedávno zmazali môj príspevok, inak slušný, ale iný, ktorý na mňa zaútočil, ten tam nechali. takže to vyznieva, akoby som ja bola idiot 😀 ja si z toho už nič nerobím...
autor: ja nemám skúsenosť, nepodvádzam a nebola som podvádzaná. prepáč, že som sa zapojila, ale nedalo mi nezareagovať po prečítaní prvých príspevkov.
@anonym_f13d3b
@anonym_f13d3b aj tu som nazvala sliepky
@anonym_f13d3b
@anonym_f13d3b aj tu som nazvala sliepky
@minenkaa no už začínaš urážať slovne, a prvá. Muselo sa ťa to riadne dotknúť ako ťa tu vidia iní ľudia
Je nova neokukana, nepreskumana, nevyberam podla vzhladu. Vzdy stihle a jedna dve boli starsie ostatne mladsie. a vsetky mali mensie prsia ako su doma
Hlavne aby bola krajsia ako susedova.
Fakt by ma zaujimalo ci tieto temy vymysla muz alebo zena😁
@natalka13 vacsinu muzi. Zeny o takom case peru alebo sa ucia s detmi
Je nova neokukana, nepreskumana, nevyberam podla vzhladu. Vzdy stihle a jedna dve boli starsie ostatne mladsie. a vsetky mali mensie prsia ako su doma
@anonym_a69b15 Mensie prsia, to je velmi zaujimavy poznatok. Je to tym ze to robi vzhladovo zenu mladsou? Stihlost to bolo samozrejme si myslim.
@anonym_a69b15 Mensie prsia, to je velmi zaujimavy poznatok. Je to tym ze to robi vzhladovo zenu mladsou? Stihlost to bolo samozrejme si myslim.
@anonym_autor áno, malé prsia robia ženu mladšou to je pravda
@anonym_f13d3b uplne presne si vystihla moj zivot
Aj tebe pekný deň prajem
@anonym_autor velke prsia aj postava pridava roky potom mas pocit ze si s babkou. Kila pridavaju roky. Male prsia su pruzne aj ked su vykojene detmi su jednoducho lepsie. Stihla zena je pritazlivejsia. Nic proti tym obeznym ale mna to odpudzuje.
kks zeny, vy tu niektoré normálne robíte kybersikanu.. fakt ste dospelé? príde mi úplne mimo tu na niekoho takto osobne útočit, nech už je v príspevkoch akýkoľvek..
@anonym_autor velke prsia aj postava pridava roky potom mas pocit ze si s babkou. Kila pridavaju roky. Male prsia su pruzne aj ked su vykojene detmi su jednoducho lepsie. Stihla zena je pritazlivejsia. Nic proti tym obeznym ale mna to odpudzuje.
Ešte kde nájsť chlapov ktorí naozaj majú radi malé
Ešte kde nájsť chlapov ktorí naozaj majú radi malé
@rozkvet1 kazdy😉
@anonym_a69b15 toto je presne nazor co ma zaujimal, Skoda ze sa nedokaze zapojit viac rozumne zmyslajucich ludi. A ako podla teba to beru podvadzane zeny? myslis ze ako ciastocnu motivaciu na zmenu?
@rozkvet1 kazdy😉
@stanislavicenka tak to si zabila. Každý a vsade ospevuje len veľké
@anonym_a69b15 toto je presne nazor co ma zaujimal, Skoda ze sa nedokaze zapojit viac rozumne zmyslajucich ludi. A ako podla teba to beru podvadzane zeny? myslis ze ako ciastocnu motivaciu na zmenu?
@anonym_autor milenka môjho bývalého bola napríklad mohutnejšie ako ja

@anonym_f13d3b Tá fotka bola bohová,veď tam (asi) bola s manželom. Nechápem,ty riešiš ,akú profilovku si dala,alebo čo riešiš? 🤨