Jedna vec, ktorá sa vám páči na mužoch
Ahojte dámy, keby ste mali vybrať iba jednu vec, podľa ktorej by ste si vyberali, kto sa vám páči, čo by to bolo? Myslím fyzické, nie vlastnosť. Jedna vec, čo si všimnete na mužovi ( oči, pery, nos, ruky, zadok, nohy, vlasy apd.)
Tvar celkovo ale jedine co ozaj neznesiem je brucho . Tak aj to.To musi byt ploche ( ak sa rozpravame o zdravom cloveku samozrejme )
@anonym_autor Oči (modré).
@anonym_autor zuby
@anonym_autor ak z fyzických vlastností, tak jednoznačné výška, pod môj horizont by mohol byť muž aj neviem aký pekný, jednoducho si ho nevšimnem 🤣
@anonym_autor svaly
Výška. Jednoznačne. Nízky muži sú no go pre mna
@anonym_autor asi výška a "mohutnosť", to je 2v1 ... Páčia sa mi také "hokejové" mužské postavy 🙂
@anonym_autor ruky, chrbát, ramená.
Normalne neviem. Poslednu dobu, som si uvedomila, ze sa hybem zase medzi vyssimi muzmi a normalne sa z toho tesim. Ale co mne skutocne imponuje je energia, ktoru vyzaruje... to si vsimnem
Oči a úsmev
Ja osobne, nepáči sa mi keď má svaly pomaly aj na prstoch,ale za to, široké ramená 😋 a pri nich mi nevadí ani pupčok 😁. Proste chlap ako hora. Potom úsmev a oči.
Oci, ramena, zadok
Pohlad.. musi mat taky zhavy🔥🥰
Zuby a nechty
@anonym_autor muzna postava, ziadne tintinko ani hajzlovy pavuk.
Zuby, ale aj aby nebol príliš chudý
@anonym_autor celkové vyzarovanie musí mať energiu.Nie nízky, príliš chudý detský..a veľmi si všímam zuby a nechty.musi mať iskru v očiach nie taký nemastny neslany pomaly
Tmave vlasy ,povaha:vernost
Musi mat pekny muzsky hlas
Pozeram kolko ludi nepochopilo ze maju napisat jednu vec😂
Ruky a prsty na rukach 😂 ked vidim divne prsty s kadejakymi obkusanymi polovicnymi nechtami tak je u mna koniec srandy 😂 a teda nie som nejaka povrchna 🙈
Strnisko
@anonym_autor úsmev...mala som typovo úplne rozdielnych frajerov - mňa každý zbalil na úsmev 😃
Hmm nič konkrétne ja si vždy všímam muža ako celok 😁 a buď je pre mňa atraktívny alebo nieje
úsmev... a tam rovno vidím aj zuby 😁
@anonym_autor oci a brada
To je ako keď si kupuješ koňa 😀 Takže podľa zubov. Vidíš, či je zdravý a silný.

Čierne vlasy a celkovo taký tmavší tip 😍