Jedna vec, ktorá sa vám páči na mužoch
Ahojte dámy, keby ste mali vybrať iba jednu vec, podľa ktorej by ste si vyberali, kto sa vám páči, čo by to bolo? Myslím fyzické, nie vlastnosť. Jedna vec, čo si všimnete na mužovi ( oči, pery, nos, ruky, zadok, nohy, vlasy apd.)
Veľké ruky
Výška
Ak len jedna vec, tak cierne vlasy..... Bez toho to nejde
@anonym_autor ako prvé oči a hneď v tom úsmev.(rozumej zuby)
Vysoký minimum 190 cm, čierne husté vlasy a chlap ako hora, žiaden chudý ako hajzlový pavúk.To je tak antisexi
Mozog. Je to fyzicke, je.
Hustá brada
Ruky a prsty na rukach 😂 ked vidim divne prsty s kadejakymi obkusanymi polovicnymi nechtami tak je u mna koniec srandy 😂 a teda nie som nejaka povrchna 🙈
@majkamajusqa ty si ako ja 😅
@anonym_autor zuby,a bude to znieť zvláštne ale predlaktie 😄
@anonym_autor ja som sa už pri chlapoch poučila. Nedbaj na výzor! Poznám tak pekných chlapov a čo s tým, keď otvoria ústa tak je po kráse.....
@majkamajusqa ty si ako ja 😅
@anonym_d7cbdf som rada ze som tom neni sama 😂
@anonym_autor celkové vyzarovanie musí mať energiu.Nie nízky, príliš chudý detský..a veľmi si všímam zuby a nechty.musi mať iskru v očiach nie taký nemastny neslany pomaly
@luccija vo svojom popise si opisala 3 mojich kolegov😂 2 ta prva cast a treti ten koniec. Pritom ako chlap je pekny
Ja si všimnem dve veci.. veľký nos a úzke pery.. tieto dve veci k sebe veľmi pasujú a oslovia ma.. a potom sa mi páči ak má muž bradu, to sa mi veľmi páčilo odjakživa a je veľmi málo mužov čo sa mi páčia bez..
@anonym_autor oci.
pekné ruky a oči
Pre mňa milý úsmev, ktorý "vidno" v očiach.
A odpudzovač numero uno: dlhé zažltnuté nechty. 🤢
Fuj. Mohol by vyzerať aj ako Henry Cavill, keby som zbadala hentakú drakulovinu, hneď by bolo po záujme. 😅
A od akej vysky je to ok?
@kofa77 ja mám nízkeho manzela. Ale nevadí mi, ze niektoré priťahujú iba vysokí chlapi. Aspoň zostal mne. 🥰 pre mna bolo dôležité len aby nebol nižší odomna. Mám 163 cm, cize moc chlapov nižších odomna ani neni. 😆
Hlas si vsimnem hned, ak ma niekto taky vyrazny hlbsi muzsky hlas 😽
Mna to zaujalo, ze sa spomina vyska, tak som zvedava, ze co este vyska nie je a co uz hej. Kedze ja som na vysku nikdy nepozerala a v moje babske okolie v praveku v puberte tiez nie.
Ruky a prsty na rukach 😂 ked vidim divne prsty s kadejakymi obkusanymi polovicnymi nechtami tak je u mna koniec srandy 😂 a teda nie som nejaka povrchna 🙈
@majkamajusqa suhlasim ako muz, nechty povedia a cloveku vela. Ked ich ma v mojom pripade zena vyhryzene do polovice je to asexualne nechutne a nepritazlive aj keby zvysok bol dokonaly. Zuby detto.
@kofa77 ja napríklad poznám mnoho mužov čo sú príťažlivi a sú nízki.. ja som na to nikdy nebola zameraná, mala som aj priateľa ktorý bol vysoký ako ja (mám 163cm) mala som aj takého čo mal 170.. je pravda že väčšina mojich partnerov boli vysoki 185+ (manžel je tiež vysoký) ale nebolo to preto že ja by som si ich vyberala podla výšky, ale podľa toho kto bol ten dotyčný.. skôr asi mužov častejsie priťahuje nižšia žena..
@anonym_autor zuby a oči

oci