Kamarátsky sex - názory
Ženy,prosím objektívne názory,možno vaše reálne skúsenosti. Vadilo by vám,ak muž, s ktorým by ste sa občas stretávali za účelom sexu a voľného času pravdepodobne (teoreticky) spáva aj s niekým iným? Že by ste to nevedeli, ale táto možnosť je vysoko realna? Aky postoj by ste zaujali?
Inak taka ista diskusia uz tu bola 🙂 zena riesila "kamarata s vyhodami", ktory hladal aj inde - pohladaj ;)
@jana_eyre_2 ono ja nemám dôkaz a nemám to od neho nijako potvrdené,no myslím si,že je to tak,čiže ide len o moje domienky. A stojím pred dilemou či sa mám ukrátiť o niečo čo mi vyhovuje,kvôli mojim domienkam (a možno aj objektívnej pravde).
Ano vadilo, ak ste sa predtym nedohodli,.lebo nevies kto to je a kolko ich je, ci ti nedovlecie nejake choroby.
Ak je to iba kamarat s vyhodami, tak by som pri takomto podozreni trvala na pouziti kondomu ale inak by som neriesila
Pokial Ti to vadi, tak s nim nespavaj, ale urcite nemas narok jeho v tomto smere obmedzovat
Vsak si to s nim vyjasni, ci mate otvoreny alebo uzavrety (ne)vztah a potom sa rozhodni, ci chces pokracovat.
@pravdovrav11 urcite nie je dobre mat velmi vysoky pocet partnerov, ale napisal by si toto iste aj o muzovi? "Chuda zena, ktora ta nakoniec vyfasuje?" Lebo mam pocit, ze tu stale funguje dvojity meter na muzov a zeny.
Jasne , by som si pripadala ako obycajna slapka ( ale vlastne ja som nikdy s nikym nespala len tak,hnusi sa mi to ) a este by som sa bala ze daku chorobu dostanem
@ivik4 presne, ako madrac :(
Nie, nevadilo. Teoreticky nemalo by ale tak ked sa tam pridajú z jednej strany city tak to bude vadit. V takom prípade si treba vzťah ujasniť medzi sebou, ako budete vlastne pokračovať lebo tomu jednému to bude ublizovat.
@veronikaszabova niekedy sa tomu hovoriko k...,
dnes kamoska s vyhodami 😁😁😁
@meluela nejako s tým vyjasnovanim nie som spokojná lebo síce toto sme si vyjasnili,ale keďže viem,že jemu sa páči fyzicky iný typ žien a bola by taká v jeho blízkosti,tak myslím,že určite neodolá. Čo mne je síce jedno,ale potom by to bola taká zbytočná fraška a tomu by som nejako chcela predísť.
uz zas ty? preco to dokola riesis?
@makova333 myslis, ze ta ista? 😁😁😁😁
https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/milenec-hlada-aj-ine-zeny/
@veronikaszabova urcite, rovnaky "problem", rovnaky styl pisania a nakoniec aj tak nic riesit nebude, lebo je rada, ze si vrzne 😀.
postoj? mas dve moznosti - vykaslat sa nanho alebo to tolerovat ... medzi vami nieje vztah len sex a na 99.9% bez kondomu ... takze mas sancu nieco chytit alebo otehotnetiet a potom tu budes plakat ... bud mas na to zaludok alebo lubis samu seba a najdes si niekoho normalneho ...
kamarátsky sex? Pre mňa úplne neznáme...Sexujem len keď som poriadne zaľúbená, inak to pre mňa nemá význam... už cca 16 r. len s manželom ....😉
Áno viem, som staromódna...
Jasne, ze ich ma viac. Nielen teba. Keďže sa nájde dostatok ochotných, ktoré dajú a neotravuju so záväzkami. Bud máš sex bez záväzkov a vtedy ti je jedno, či má aj iné. Alebo tu netrep somariny o kamaratskom sexe. Nič také neexistuje. Kamaráti spolu nespia. Neznicia si priateľstvo kvôli pár minutam rozkoše. Takže nazyvajme veci správnymi menami. Máš s nim sex, nechceš aby spal aj s inými, on sa viazať nechce, ty evidentne áno. Ukončí to a nájdi si normálny vzah. A hlavne sa chran! Pohlavné choroby ci nechcené tehotenstvo sú v tvojom prípade reálnou hrozbou.
Ano vadilo lebo som to zažila pri 1 sexe že spal s viacerými a to som nevedela vďakabohu som nebola stara koža ale puberťiačka 🤦🏽♀️
Ak mate iba kamaratstvo s vyhodami mal by ti povedat ze nie si jedina s kt spava aby si k tomu mohla zaujat postoj ci ti to vadi alebo nie..ved predsa nie ste vo vztahu takze nechapem preco by to mal tajit..ak je to dlhodoby "vztah" urcite by som nesuhlasila aby spaval aj s inymi (darcek v podobe nejakej choroby uricte nechces) takze si to treba ujasnit strucne a hlavne narovinu
Niekto tu žiarli a asi aj čaká, že z toho občasnej sexu bude niečo viac.
@nikolka1986 myslis, ze je to o hrdosti? Teda ze zena akoby dava k dispozicii nejaku cennu komoditu muzovi a ma za to dostat primeranu odmenu (napr. v podobe trvaleho vztahu)? Ci celkovo muzi a zeny by mali mat sex iba v pripade, ze ide o dlhodoby vztah, alebo aspon sancu na neho?
@meluela no aj si myslím že sex by mal byť iba medzi citovo zainteresovanými ľudmi ( nepíšem medzi mužom a ženou , lebo sú tu aj iné skupiny ) , inak sa meníme na moje morčiatka , ktoré mám , kde po dvoch mesiacoch syn - morčiak je schopný a bez väčších okolkov napáriť aj vlastnú matku a sestru . Ja nie som ani bigotná a ani veriaca , sex som mala aj pred manželstvom ale vždy s mužom kde bolo aj citové zainteresovanie.
@makova333 áno to je zasa ona s tým milencom😂už od Vianoc to rieši.Ten chlap s ňou pekne kyve odmlčí sa, potom zistí od kamarátky, že už robil návrhy inej a zase sme doma.Musi to byť fakt dobrý milenec, alebo ona taká zufalka
@veronikaszabova
@21oktober opis tvojich morciatok je o inceste, to ťažko môžeš porovnávať so sexom dvoch dospelých, svojpravnych ľudí 😉

Samozrejme, že vadilo a také veci sa dohadujú vopred.. zaujala by som postoj, že by som to ukončila..