Kde nájdem finančne zabezpečeného chlapa?
Kde viem nájsť chlapa ktorí je finančne zabezpečený? Nie nemusí byt milionár a áno aj ja mam vzdelanie a dobrú prácu ale keď tu niekedy čítam príspevky alebo aj v okoli vidím že rodiny nemôžu ísť na dovolenku, musia ísť nakupovať do lidl keď sú akcie, žena sa musí vrátiť do prace po 1 roku, žena musí ťahať finančne všetko lebo muž je kreten tak je mi zle 🙄🙄 bývam na dedine takze tu nič moc ale rozmýšľam nad sťahovaním sa do Bratislavy alebo do zahraničia (Viedeň, Praha) možno tam sú normalnejsi chlapi. Moja kamarátka sa presťahovala do Švédska a je s chlapom ktorý je tak finančne zabezpečený že ona len pracuje lebo chce ale nemusela by. Na Slovensku si takého chlapa neviem predstaviť
No, sklamem ťa, ale muž na úrovni a s peniazmi si nebude hľadať ženu ako si ty. Žiaľ, musela by si na sebe trošku zamakať, možno trošku viac. Ja mám napr. celkom feši vzdelaného chlapa, nijak špeciálne som ho nehľadala. Síce nemáme milióny, ale žijeme si celkom v pohode, nemusíme absolútne pozerať na ceny a aj si doprajeme. Len ja som nikdy nešla po peniazoch, to by som bola s úplne iným chlapom, ktorý mal o mňa záujem. 😆
Mozno si to nemyslela tak ako to vyznelo,ze hladas sponzora. Ak si najdes normalneho muza,ktory zaraba,l aspon ako ty, tak budete mat slusny zivot. A postupne si vybudujete a vypracujete sa niekam. Nehladaj chlapa len za ucelom penazi v tom stastie nenajdes. Ak ked sa hovori,ze v mercedese sa lepsie place....na druhej strane zase nie kazdy dobre zabezpeceny chlap je hovado ako tu mnohe spominaju.
mas velmi zly pocit. Tak ako si to predstavujes to vobec nefunguje. Chlap bude taky akeho si najdes. Ako si to s nim od zaciatku nastavis. Mna by nikdy, ale ze NIKDY,nenapadlo, stahovas sa s chlapom do bytu a ist 50:50, rozratavat nakupy, najmom, cm2 umytej podlahy, platit rande, hotel alebo welness alebo cokolvek, ak by neslo o darcek, prekvapko... a mam chlapa co zatiahne vsetko. Ja som vzdy zarabala, este aj popri VS ked sme spolu uz zili, a teda platilo sa rozne. Ja som celkovo bola ta skromnejsia, co odkladala a rozmyslala co kupit a on ma naucil minat :D Ale napr. ked potreboval podporu, zakladala sa firma, mal on vacsie vydavky, tahala som domacnost ja, alebo dala penaize na tovar a pod, nakoniec zarobi 10x viac ako ja. Raz sa to investovanie do vztahu vrati. To su financie. Povaha je tu este dolezitejsia, su chlapi super galantni a tutuli mututuli, ktori ti slubia modre z neba, zarobia, potesia, a o rok pobezia za druhou suknou. Treba s rozumom vyberat trosku (nie len penazenkou) ale samozrejme na city netreba zabudnut :D chlap co ta miluje, ti toto neurobi len tak.
A tiez, ak si najdes muza s riadnou pracou, zabehnuteho, s moznostou karierneho rastu, ktory sa dalej uci a zdokonaluje, nebude sediet doma na gauci s pivom v ruke. Ale zase moze byt v kontakte s milion ludmi, spolocensky, obletovany a to ti zase moze vadit, lebo proste zeny ziarlia (hovorim to skusenosti). Vsetko ma pre a proti. Ty si nemozes vyberat partnera iba podla prace a platu 🙂)) a na zaklade par diskusii a clankov, nemozes povedat, ze vsetci muzi su na nic. A ze v zahranici su ini? nebud smiesna :DDDD
@slavomira236 a mozno je aj podpaplonova eskamoterka 😅
Ty mas vzdelanie (ake zakladne?) 😀 a dobru pracu? Keby ani nevypisujes taketo veci. Ku**a ku**vou ostane. 😀 a je jedno v akej krajine. Skor smutne ze sa nevies sama postavit na nohy.
Keby si bola napísala o tri dni skôr, mohla som ti na jedného posunúť kontakt. Na vzdelaného, zabezpečeného, s dobrou prácou, dokonca na vedúcej pozícii. Už len sa nasťahovať k nemu do rodinného domu, kde býva sám, nie s rodičmi. Takže áno, aj takíto chlapi na Slovensku sú.🙂 Ibaže ako sa zdá, vyhľadávajú nesprávne ženy.😉
No ja som väčšinou doma so ženou... dám ti adresu?
Veĺmi vzdelaná asi nebudeš, ak v troch riadkoch urobiš dve hrubé chyby. Bacha, aby to tomu boháčovi nevadilo 😉
Tak ty ostan radšej na tej vašej dedinke a tam ti bude dobre.. Vieš koľkí čakajú na také brzdy ☝️ aby ich využili a potom pohodili ďalej 😉. Čím ďalej sú ženy viac a viac na hlavu 🤭🤭 (časť normálny ženám )
Ja ti rozumiem. V mojom okolí každý vie len rozhajdákať výplatu. Či zarobia 700-900-1200€ vždy na konci mesiaca rovnaká nula, žiadne úspory. Pre mňa sú financie dôležité, som z viacero detí, naši obracali každú korunu a celé detstvo som videla že to majú ťažké lebo nebolo peňazí nazvyš. Nie som zlatokopka, ani nechcem aby sa o mňa chlap staral... Ale fakt som raz spoznala chalana (22 rokov mal) a zarábal to isté čo ja, s tým že na byvanie platil ešte menej ako ja a každý mesiac bol na nule... Ja som si bežne 300-400€ odložila a to som ešte ani nejako nešetrila, vždy som si kúpila čo som potrebovala... On ledva prežil keď ostal týždeň PN už nemal na konci mesiaca z čoho jesť... Keď sme sa stretávali a randili, všetko som platila ja, nonstop každú návštevu kaviarne, jemu nebolo debilné že mi povedal že teraz má menej peňazí a keď som zaplatila ubytko tak si v trafike každý deň kupil elektricku cigaretu za 10€ 🙄🙄 vyhliadky do budúcna? Žiadne dovolenky, nič... On nemal na to si ísť za pol roka na seba kúpiť niečo... Takže vtedy som si povedala že proste toto je moja hranica... Ja si viem zarobiť, ušetriť, dovoliť dovolenky, oblečenie, výlety, ušetriť si na bývanie... A chcem k sebe finančne gramotneho partnera, nie takého ktorému príde poistka za auto a už živorí, lebo si za celý rok nevie ušetriť 200€ 🙄 a potom narieka, ale keď cinkne vyplata tak ju roztrieska na hovadinach, a zije len z výplaty do výplaty a nehanbil sa mi to viackrát povedať... Za mňa Nikdy viac!
v parlamente a je tam jeden co oplodnuje na zakazku😉
Ešte ale podotýkam že nikdy nebuď závislá na chlapovi, určite nie tak že on bude zarábať a ty doma sedieť, to je veľký risk nič nemať. Sú ženy ktoré nemajú nič, všetko platí len chlap, majú s ním deti a kadečo... A keď sa niečo stane, že ich podvadza alebo čo... Nemôžu od neho ani odísť lebo samé nič nemajú, ani korunu na účte, všetko je jeho a tak si v zlatej klietke... Nikdy sa takto k nikomu neviaž, lebo potom keď budeš nebodaj v tom zahraničí, v jeho dome a žiť z jeho výplaty ani nebudeš mať na výber keby sa hocičo medzi vami stalo... Odísť od niekoho keď máš holú riť už sranda nie je, hlavne keď nemáš ani kam ísť potom
@patricia255 Sediet doma velku cast zivota a nechat zarabat na svoj zivot inych je lenivost, kombinovana s vychcanostou a blbostou. Par ludom snaha celozivotne vydrbat s inymi a statom vyjde, ale vacsina dopadne zle, ked ich druha strana unavena a nasr.a skor ci neskor odstrihne. A vtedy sa budu este tvarit ukrivdene, ved oni su "vynimocni" a zasluzia si nic nerobit a iba sa valat v zivote. A druhi si pracovat asi zasluzia.
Urobim vynimku a zacnem sledovat spravy. Mozno sa docitam, ze Boris ma novy úlovok, blondaty so zelenymi ocami 🤣
Tiez si myslim ze najprv musis byt Ty sama v poriadku aby si takeho lenivca odhalila. Nehladaj podla bankoveho konta ani vyzoru alebo na akom aute jazdi. Hladaj mileho, skromneho, pracoviteho chlapa a spolu si to zazemie vybudujete. A kde ho najdes? Niekedy mame to,co hladame, pod nosom. Len sa na svet pozerame zlou optikou.
tak to by som do BA a Prahy sa nestahovala,to je rovnaka natura , ako tam kde si ,viem co hladas , to treba zapadne krajiny UK a USA , tam je bezny tradicny model rodinya viac deti

Píšeš, že si nádherná a žiaden boháč Ťa nechce. Nechcem Ti brať ilúzie, ale iba vzhľad nestačí, možno iba na to jedno.