icon

Kde sa môžem zoznámiť, keď som introvert?

andy71097
18. júl 2022

Kde sa podľa Vás môžem zoznámiť (nejaké miesto) s niekým (s nejakou ženou) keď som introvert? A príliš tichý Lebo väčšinou už zoznamky nefungujú ako pre mňa konkrétne. Je nejaké miesto abo niečo také kde sa môžu dvaja introverti stretnúť? Kde chodia väčšinou introverti. Ako som dosť tichý, ale len preto lebo tú danú osobu ešte dobre nepoznám, až keď si zvyknem na tú osobu, tak už som len taký polovičný introvert ako polo extrovert a polo introvert.

Strana
z2
girasol
19. júl 2022

Podľa môjho názoru skôr ako naháňať známosti je dôležité nájsť svoju vlastnú vnútornú rovnováhu a sebavedomie. Akceptovať sa taký aký si, so svojimi pozitívnymi aj negatívnymi vlastnosťami. A to, že si introvert vôbec nie je negatívum. Je to tvoja charakterová vlastnosť a ty si ako individum úžasná bytosť. Nájdi si vo svojom živote niečo, čo ťa napĺňa, čo robíš rád - nejaký koníček. Čítaj, rozširuj si obzory, zaujímaj sa o svet okolo seba a spoznávaj ho. Na sebavedomých, vyrovnaných a pozitívne naladených chalanov sa baby lepia samé 😉

missviolet
19. júl 2022

ty si zlaty, pripominas mi jedneho znameho a vlastne aj mna 😅

bajka16
19. júl 2022

@girasol ja som hovorila o poháriku nie sa ožrať. Treba čítať s porozumením. A bohužiaľ je to tak. Najviac ľudí spozná niekde v bare pri poháriku.

andy71097
autor
19. júl 2022

Tak ďakujem Vám všetkým za rady, a ja len dúfam že niečo z toho čo ste mi tu napísali poradili si zoberiem niečo k srdcu a má to aspoň trochu zmení. 🙂

mikadooo
19. júl 2022

@andy71097 nie si vadný človek, čo si. Tiež som taká bola, len som mala viac šťastia... A môj muž tiež, lebo podľa mňa on je ešte introvertnejší introvert ako ja 😄

andy71097
autor
19. júl 2022

@mikadooo A stále ste ako zo začiatku? Či ste už extroverti?😃

mikadooo
19. júl 2022

@andy71097 fuuu tak to by muselo povedať okolie. Ale myslím si, že moc sa nezmenilo. Jediné čo viem že sa zmenilo, že kedysi som mala blok telefonovať, radšej som písala maila ale časom som sa naučila, že telefonicky je to rýchlejšie, tak som trénovala a teraz už mi to nerobí problém zavolať niekam keď potrebujem rýchle info. No a snažím sa v robote ako tak byť kolegiálna, ale napríklad zo spoločných obedov sa často vyhovorím, to ešte musím trénovať 😄. Takže čosi sa zlepšilo, čosi ani nie. Voči sebe s mužom by som povedala, že si často rozumieme aj bez slov😂. Ale nie, je nám spolu fakt fajn, v zásadných veciach sme si sadli nielen povahovo ale aj názorovo.

janetinka27
19. júl 2022

@andy71097 neboj, nie kazda baba ma rada muza, co vela rozprava. my sme si pisali 2 mesiace, nez sme sa stretli prvykrat a to sme mali uz napisanych tisice sprav na zoznamke. ked sme sa stretli, tak som mala pocit, ze ho uz velmi dobre poznam a nebolo uz treba ani tolko rozpravat. ale moj muz vtedy aj tak vela vela prevela rozpraval, ja som mu chcela ukazat mesto a on cely cas kecal 😂
nesleduj sa tak, ze dostatocne rozpravas, bud prirodzeny.

andy71097
autor
19. júl 2022

@mikadooo No z toho telefonovania a písania mi tiež robí problém 😃, že keď musím napr. do doktorky zavolať a tak, tak si to najprv napíšem na papier alebo pol hodinu rozmýšľam čo povedať, aby som sa nezakoktal, preto som si vybral jednoduchšiu variantu a to buď poslať sms alebo napísať e-mail 😃 a proste keď som volal a pred telefonátom ako som vytačal tel. číslo tak mi normálne rýchlejšie byl tep a proste má to dosť štvalo že toto sa mi deje.. 😃 a keď skončil hovor tak sa mi normálne uľavilo alebo už aj keď som volal tak vtedy sa mi už dosť uľavilo, proste mávam takéto stavy keď idem volať niekomu 😃

mikadooo
19. júl 2022

@andy71097 taktak, presne to poznám 😂. Na nervy z jedného desaťsekundového telefonátu😂.

ivana11155
19. júl 2022

@andy71097 keď sledujem dlhodobé vzťahy napr.kamosiek/kolegýň, tak väčšinou čím väčšia extrovertka, tým vacsieho introverta ma doma. Zametaj sa radšej na extrovertnu babu, ona bude kecať a to ze ty si ticho, sa tam stratí. Tieto baby radi o sebe rozprávajú, väčšinou ich ani nezaujíma co ten druhy. To som chcela tak na povzbudenie 😊

andy71097
autor
19. júl 2022

@ivana11155 Ďakujem, ale ja som nemyslel iba že hľadám introvertnu ale skôr proste hocijakú, len mi predtým ako som písal tak mi do hlavy sa dalo introvertna ale skôr hocijakú 🙂

daniela2202
19. júl 2022

@andy71097 v knižnici....všetci sú tam ticho....pssst

Strana
z2