Kde ste sa zoznámili s partnerom?
Ahojte, kde ste sa zoznámili s partnerom? Ja som dost introvert, z prace domov, kamosky nemam, respektíve uz vydate, takze nejaky bar nepripada do uvahy. V práci nikto zaujímavy,skor vsetci zadany. Zoznamka to no neviem to mi nepríde uz ako dobry napad.
@anachsunamon ja manžela 😁 sme spolu už 14 rokov 🙂
Na IT kurze pre ZP v Levoči, sme spolu 9 rokov, z toho 6 manželia.
@anachsunamon na chate, kde ma pozval jeho kamarat, ktory mal o mna zaujem 🙂 v lete uz to bude 17 rokov.
@anachsunamon a čo keď Ťa nepozývajú, choď sama. Ja chodievam napr. na plaváreň, výstavy, kurzy a na turistiku so psom.
@zuzanaam len akosi mna nikdy nikto neoslovil
@anachsunamon ale veď ja tie aktivity nerobím aby ma niekto oslovoval, ale preto, že ma to baví. Ale stretávam pri tom ľudí. A keď sa Ti niekto zapáči, oslov ho Ty. Dobrý deň, neviete prosím Vás koľko mje hodín, kam ide ten autobus, kde ste kúpili to či ono.... a potom uvidíš. Chodiť niekam preto, aby ma niekto oslovil je čisté zúfalstvo a potom to človek aj vyžaruje. Treba si začať užívať život a niekto sa už bude chcieť pridať. Keď budeš vyžarovať spokojnosť, staneš sa príťažlovou pre chlapov a začnú Ťa aj sami oslovovať.
partner na urovni 😀
@zuzanaam bodaj by som mala toto tvoje zmyslanie
@mamuch321 fakt?
My sme sa stretli v MHD 😁 nestihol svoj bus tak isiel mojim. Takto sme sa stretavali asi 2tyzdne, pokukovali po sebe, hadzal po mne ksichtiky 😅 az jeden den somnou vystupil a odprevadil ma do prace. Slovo dalo slovu a uz sme spolu 13rokov, z toho 9rokov manzelia a mame aj 9rocneho syna 😊
@miselka007 wau toto sa mne nestava asi ja neviem boja sa ma ci co
@anachsunamon v partii. Jeden z najbližších kamarátov môjho bratranca. Tiež sme obaja veľkí introverti. Dali nás do kopy pub kvízy na ktoré sme s partiou spolu občas chodili. 🙂
@anachsunamon fakt a oplatilo sa 🙂
@mamuch321 neviem ci normalny chlapi chodia na zoznamky, mam z toho obavy ze sú tam len zufalci. Na par vynimiek ok ale neviem
@anachsunamon moja teoria bola, ze ked uz si to clovek zaplati, stavia sa k tomu inak... alebo som mala stastie 😀 cakame uz babo kazdopadne
@mamuch321 tak to ti gratulujem, ze si nasla. Ja akosi nemam stastie na normalnyvh chlapov
Ako úprimne vo veku po 30 by som už neriešila či idem sama alebo s niekým 🙈. Tiež som mala problém chodiť niekam sama a jedného dňa som s tým začala ( beh, fitko, plaváreň, kaviareň...) ...a keby som nebola strašne hanblivá tak určite by som aj daku známosť nadviazala bo príležitosti boli.
@anachsunamon aké máš záujmy? Čo rada robíš?
@katkine_terapie skor také veci ako knihy a take introvertne
Ja som sa zoznámila veľmi kuriózne,kedy si boli telefónne búdky a u nás pri dome sme zistili že sa dá z nej volať zadarmo a tak sme partia báb volali vymyslené čísla bol rád na mne tak som zavolala zdvihol to jeho otec vypýtala som si ho k telefónu a chvíľku sme sa rozprávali o dva dni mi to nedalo a zavolala som mu opäť číslo bolo jednoduché na ďalší deň sme si dali prvé rande mne bolo vtedy 16 jemu 22 a neuveríš ale poznáme sa už 33 rokov a z toho sme minulý rok oslávili už 30 rokov manželských bol to môj prvý chalan a stále je ten naj
v praci
@anachsunamon zoznamit sa da kdekolvej a najma ked to najmenej cakas … kupalisko plavaren sportoviska kurzy praca obchod
@andrejka1974 jeeej to je ake mile 😍 prajem este kopu kopu stastnych rokov
@anachsunamon ja na vyske (otec mojej dcery) a s manzelom sa pozname z gympla, no dali sme sa dokopy, ked ma fotil vo svojom fotoatelieri, ale to je nepodstatne. Byt tebou, idem "lovit" do fitka, vystriedala som ich dost na to, aby som videla, ze tam to ide raz-dva. Potom by som skusila dake kurzy - jazyk, tanec... A niekedy staci chodit na obed do rovnakej resty ci niekam sa vycapit na namestie na kavu.
@barus26 ja s mojim manzelom tiez na pokeci :D pred 13 rokmi :D ale randit sme zacali po 6tich rokoch :D
@mandzula neviem mne to samej akosi nejde
Pokec 😄
Pokec je tu dost častý ale tam mi len sex ponúkajú
Ach samé výhovorky, skús tie zoznamky, tinder vie byť fajn keď si aj ty fajn a aspoň priemerne dobre vyzeráš

@anachsunamon ja som si platila premium, stalo to nejake 2€ na tyzden tusim. A oplatilo sa, inak by som zomrela sama s 10 psami o 50 rokov.