icon

Kde ste sa zoznámili s partnerom?

anachsunamon
29. apr 2023

Ahojte, kde ste sa zoznámili s partnerom? Ja som dost introvert, z prace domov, kamosky nemam, respektíve uz vydate, takze nejaky bar nepripada do uvahy. V práci nikto zaujímavy,skor vsetci zadany. Zoznamka to no neviem to mi nepríde uz ako dobry napad.

oliviakatka
29. apr 2023

Badoo, ale sme z jedného malého mesta takže skôr sa len prelomili ľady keďže sme obaja introverti. Z videnia sme sa poznali

anachsunamon
autor
29. apr 2023

@h2 len prosit kamošky aby mi dohodili slobodného kamoša je také co ak nemajú takeho je to také zufale to radsej dam tu zoznamku. A k tej skaredej to mi tu jedna napisala, ze na zoznamke musím vyzerat aspon priemerne dobre aby som mala sancu

sheila121
Odpoveď bola odstránená
karolinakr
29. apr 2023

Mňa aj veĺa krat na ulici oslovili.Keď sme boli mlade, mala som veĺmi pekne kamaratky, stačilo, ked si dala minisukňu, furt sa niekto točil okolo.V staršom veku neviem ako to funguje.Alebo sa tvariš nepristupne; alebo zmeň garderobu. Neverim, že nikto sa na teba neusmeje, alebo neprihovorí...Vsak za mnou aj došli a dali mi čislo.
Chyba aj že nikam nechodíš..Takto z domu sa zoznamovať...Na zoznamke som nikdy nebola, vždy to bolo spontanne, alebo v praci.
No vieš za peknou babou sa vždy niekto obzrie..Neviem, čo vyžaruješ zo seba..

h2
29. apr 2023

@anachsunamon Čiže aj to si bez vyskúšania zamietla. Tak čo ti viac radiť? Všetko zamietaš. 😒

hopsadobrandejsa
29. apr 2023

Fyzicka krasa je velmi subjektivna vec....kazdemu sa paci cosi ine. Ak si o sebe myslis, ze si skareda tak zrejme mas zlu mienku o sebe.

Ku kazdej salke sa najde podsalka cize vsetko je to vec perspektivy a nastavenia myslenia.

Baby maju pravdu, na jednej strane chces vztah, na strane druhej odmietas navrhy ktore ti tu davaju pretoze nechces vystupit zo svojej zony komfortu.

Ak sa nestavias do situacii kde mas moznost niekoho stretnut tak tvoje starus quo slobodnej bude pokracovat.

buberova
29. apr 2023

Kamarátov kamarát, trávili sme spolu čas ako partia

anachsunamon
autor
29. apr 2023

@sheila121 neda ani krasa lebo kazdemu sa ine paci tak osobne so myslim, ze na zoznamke ma sko tak kazdy sancu

anachsunamon
autor
29. apr 2023

@karolinakr hm tak ja neviem asi som vadna čudná ale nikdy ma nikto neoslovil a to mam cez 30. Nikdy nikto ver mi. Asi teda nie som pekna a preto sa neotacaju co ja viem. ,🤔

anachsunamon
autor
29. apr 2023

@h2 nezavrhla ale pýtať sa kamosky ci nemá kamosa s ktorým by ma zoznamila a nech správi "akoze" grilovacku tak to je ja neviem pridem tam a co? Zacnem ho hned baliť usmievať sa naňho a on nebude mať zaujem tak poprosim dalsiu kamaratku neh spravi ďalšiu grilovacku? Vsak si pomyslia ze za kazdu cenu si musim niekoho narazit. To nie ze zamietam len je to zufale

anachsunamon
autor
29. apr 2023

@hopsadobrandejsa ak si citala diskusiu kde si sa docitala ze o sebe tvrdim ze som skareda

anachsunamon
autor
29. apr 2023

@hopsadobrandejsa to len jedna holkA tvrdila ze na zoznamke musim vyzerat aspon priemerne pekne

sheila121
Odpoveď bola odstránená
lulu0123
29. apr 2023

Kamoska si nasla manzela cez partnernaurovni.sk
Tam sa plati nejaky poplatok,tak mozno vacsia sanca,ze to tam nebude samy uchyl.
Ja klasicky na VS.Inak sance po skonceni vysokej skoly idu rapidne dole.Vela prilezitosti nie je.Takze ja by som nezavrhovala zoznamky.

rol76
29. apr 2023

@anachsunamon Zoznamky sú o ničom.len s teba ťahajú peniaze,a je tam kopec falošných profilov.Aj ja som introvert,nepijem alkohol,nechodím do baroch,najradšej som doma,a občas na túry do hôr.Súčastnou partnerkou som sa zoznámil tak,že som si dal inzerát do novín.Ale už aj tento náš vzťah je o ňičom...Ked chceš,napíš mi súkromnú správu.

h2
29. apr 2023

@anachsunamon Mne sa stalo, že presne o toto ma (nás, viaceré kamošky) kamarátka poprosila. Práve preto som to navrhla. Vôbec som si o nej nemyslela, že je zúfalá, ani nič také. A prečo "akože" grilovačku? Môže to byť pokojne výlet, alebo niečo, čo urobíš a kam ich pozveš ty. Určite by som nežiadala kamošku, aby ona pre mňa robila grilovačku, alebo čokoľvek organizovala. Len aby zabezpečila účasť vhodného chlapa, ak takého pozná. Iniciatíva toho, kam to bude a ako to bude, už bude na tebe. Ale aj tento tvoj prístup (že si automaticky predpokladala, že všetko by mala zorganizovať kamoška), svedčí o tvojej výraznej pasivite. Toto by si mala zmeniť, lebo takto si naozaj nikoho nenájdeš. Šťastiu treba vyjsť v ústrety.

anachsunamon
autor
29. apr 2023

@h2 booze tak ja zariadim grilovacku 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

toskanka
29. apr 2023

@h2 Dohadzovanie vadilo aj mne, aj keď viem, že to kamošky mysleli dobre. A nikdy to nevyšlo, lebo to bolo strojené. V tomto autorku chápem. Dostala tu dosť tipov, tak si hádam vyberie pre seba ten najvhodnejší a niečo podnikne 🙂

anachsunamon
autor
29. apr 2023

@h2 lenže keby ja organizujem niečo tak by bolo divné zeby na moju akciu pozyvala kamoška svojich kamosov nie? To by uz ozaj vyzeralo divne

drake122
29. apr 2023

@anachsunamon ak nie si morbidne obézna, bezzubá, alebo plešatá, dá sa aj na tej zoznamke pekne vyzerať. Ale toto negativistické myslenie skonči, lebo to odpudzuje viac ako by si si myslela.

anachsunamon
autor
29. apr 2023

@drake122 ano som obezna tak dik

martina7578
Autor odpoveď zmazal
drake122
29. apr 2023

@anachsunamon No, takže tým pádom nie si bezzubá, ani plešatá, hej?

sheila121
Odpoveď bola odstránená
toskanka
29. apr 2023

@sheila121 😁😁😁

drake122
29. apr 2023

@sheila121 nekecaj do toho, však to bolo dobre rozrobené, čo si teraz pomyslí?🙄

h2
29. apr 2023

Vieš čo, tak nerob nič, keď je všetko divné a nedá sa. Sadni sa do kúta a čakaj, kto príde. A nečuduj sa, že nikto.

h2
29. apr 2023

@toskanka Nevyberie a nepodnikne, veď vidíš jej reakcie. ☹️

anachsunamon
autor
29. apr 2023

Prihlasila som sa na zoznamke.... Podnikla som, tak vidis moju reakciu

anachsunamon
autor
29. apr 2023

@drake122 nemam o teba zaujem nesnaz sa