Kde ste si našli partnera?
ahojte, kde ste si našli partnera, kde ste sa spoznali?
Na diskoteke. Inac, tc popytal jeho kamos pre seba. Napokon ho dal mojmu muzovi aj ked ho on nechcel to bol skratka osud♥️
v práci, nastúpil k nám ako nový.. hneď prvé stretnutie a preskočila iskra.. práve teraz v máji je to už 9 rokov 🙂
Najprv sme sa mali zhodu na jednej zoznamke ale nenapísali sme si. Po mesiaci asi ma náhodou (vraj) našiel na soc.medií a tam si ma pridal. Tam mi už aj napísal a nakoniec sme zistili , že je kamarát mojej kamarátky 😁
V začiatkoch covidu, testovania 🤭😁. Bol chalan ,,v zelenom",čo ,,velí" dodržiavať rozostupy a ja mu oponovala,že to sú 2m 🤭. Slovo dalo slovo a kecali sme z 2m aj po výsledku testu. A to v ruškach😊. Teraz vraví, nebyť covidu,v živote ťa nestretnem a mám nervy v poriadku 🤣😁.
Prvého na korčuliach v lete, len sme pokukovali po sebe, neskôr na diskotéke sme sa dali do reči a odišli sme s tým, že "zajtra" dáme rande (to som bola ešte školáčka), boli sme spolu 15 rokov, z toho 13 manželia
A terajšieho na pokeci počas manželstva s prvým 🤣 a už som s ním 5 rokov a máme dve deti 🤗
Som mu na zurke mierne podpita plakala, ze ma nechal moj ex 😅 odprevadil ma domov a vymenili sme si cisla. Uz sme spolu 12 rokov 🥰.
V Tescu som ho našla, pred skoro 9 rokmi, ja som to hneď vedela, že ten bude môj muž 😃

v praci