icon

Koľko sexuálnych partnerov je pre ženu veľa?

25. máj 2024

Kolko sexual.partnerov je podla vas pre ŽENU veľa ? A Koľko je veľa pre MUŽA?

stanulienkat
25. máj 2024

Naco dalsia anketa? Nevies si tu pohladat dalsich 100 rovnakych tem?

maranta_leuconeura
25. máj 2024

@katkazocele ,,Už vidím, ty hrdinka, ako by si to zobrala s nadhľadom takúto situáciu"
Lebo ty ma poznas a vies v akom vztahu zijem a ako to my mame s muzom nastavene a na com sme sa dohodli 😉🙂
Si predstav, ze existuju aj ine vztahy ako take, ze zena robi muzovi sluzku a je mu podriadena a otvorenost v sexe je len naozaj vrchol ladovca. Mne by si v prvom rade v zivote nedovolil muz rozkazovat ze mam nieco navarit.

viestta
25. máj 2024

@maranta_leuconeura @minenkak co sa cudujete. Katarinka zas ide svoje

vilma7
25. máj 2024

Ak má 18 ročná 10 partnerov, je to veľa. Ale ak to ma 50 ročná, tak je to v poriadku.
Tak porozmýšľaj nad tvojou otázkou.

kubo654
25. máj 2024

Moja preferencia su neskusene zeny

viestta
25. máj 2024

@kubo654 ty ich z cisteho voluntarizmu zaskolis pre tych co pridu za tebou. 😅Alebo mas radsej take co ta nemaju s kym porovnat, tak si myslia, ze si spickovy?

iwesska
25. máj 2024

Subezne? Viac ako 1 😁

kulumulu123
25. máj 2024

Pre niekoho je neakceptovatelne vela aj 2 pre niekoho je prilis malo aj 100.... Zariad sa podla toho ako citis ty a kasli na nazor cudzich ludi 👍

kubo654
25. máj 2024

@viestta proste je to moja preferencia 🙂 tak ako zeny preferuju povedzme vysokych tak ja preferujem neskusene zeny. Zdrzanliva zena je proste vzacnejsia dnes 🙂 a asi niesom sam koho velmi tesi byt ten prvy, popripade ju lepsie zaucit

kristiii
26. máj 2024

Jednociferné číslo je za mňa v pohode, ale teda záleží od veku samozrejme. Iné je mať za sebou ôsmich - deviatich v 18, iné v 60. Ale teda nikdy som sa nikoho na toto nepýtala, len jedna kolegyňa nám raz sama od seba vysypala, že mala 17 (v cca 30). To sme aj s kolegom zostali takí, že...fuuha 😅 Pohlavie nerozlišujem.

viestta
26. máj 2024

@kubo654 vsak jasne, pre neskusenu si TOP, skusena by vedela porovnat tvoje kvality a to ty nepotrebujes...

kubo654
26. máj 2024

@viestta neboj som dobry milenec aj pre skusene zeny a viem ocenit aj ich. Si zvlastne podrazdena. Zaujimave

h2
27. máj 2024

@kubo654 Ešte, že si napísal "neskusenÉ ženY" (množné číslo). Čiže chceš pannu a po jej "odblanení" najradšej zase ďalšiu? U teba je v poriadku, že máš viaceré skúsenosti, lebo ty si chlap? Mám pochopenie pre ľudí, čo chcú partnera bez skúseností, keď sú sami na tom rovnako. Ale keď nie, tak mi to nepríde fér.

viestta
27. máj 2024

@kubo654 preco v tom co pisem vidis podrazdenost? Neviem kde sa maju brat vsetky tie nazaskolene, ked vy chcete len take? Co pototm s tymi co ich uz taki ako ty zaskolili? Vsak vy s ste s tymi svojimi poziadavkami na neskusene uplne smiesni. Vy chcelte len zaskolovat, co keby ste sa uspokolili s rovnako pouzitym tovarom ako ste vy skolitelia?

fido69
27. máj 2024

@kubo654 Toto sú presne reči chlapa, ktorý keď si zatrtká ešte raz, tak to bude po prvýkrát. 😂

harrisson
27. máj 2024

Keby som si hladal vážny vztah, nad 3-5 by už pre mňa bolo asi vela.

kubo654
27. máj 2024

Neviem co ste take podrazdene :D vy mate tiez svoje preferencia na muzov, ktore su casto velmi zvlastne. Ak by som mal na vyber tu istu zenu a jedna bola panna a druha mala "najazdene" 20+ tak si vzdy vyberiem tu pannu. A niesom sam

fido69
27. máj 2024
h2
27. máj 2024

@kubo654 Normálny človek si vyberá podľa iných preferencií, než koľko má kto "najazdené". Ako by si sa cítil, keby si sa zaľúbil do úžasnej ženy, ktorá by bola panna a celkovo úplne podľa tvojich predstáv a aj ona by ťa chcela a mala rada a potom by ťa zrazu nechala, lebo by zistila, že si už "použitý tovar"?

kubo654
27. máj 2024

@h2 Ak ma take preferencie, je to jej volba. Necitil by som sa nijako inac ako keby mi povedala ze je na chlapov s modrymi ocami. Osobne som este nestretol zenu ktoru by velmi trapilo ze mam vela skusenosti, ale ak taka pride budem to brat uplne normalne

kubo654
27. máj 2024

@fido69 Mam rad tu pesnicku, dik 🙂

h2
27. máj 2024

@kubo654 A tých veľa skúseností, čo máš, boli všetko panny? Prečo ste sa potom rozišli? Predpokladám, že panna sa nevyspí len tak s niekým, koho práve stretla v bare. Ale asi čaká od toho dlhodobý vzťah. Nie je od teba hnusné, že ju vyuziješ a odkopneš? Či jej problém, nemala byť taká sprostá? 🤔

kubo654
27. máj 2024

@h2 Pozri nikde som nepisal ze neskusene zeny sa snazim zprznit a odkopnut. Presne naopak. Ak viem ze snou nemam vazne umysli tak ju necham tak(o nic sa nepokusam). Ale pritahuje ma to.

viestta
27. máj 2024

@kubo654 a ty si uz vobec pouzity? Ak ano, kolkokrat? Lebo naozaj mas reci ako ten co by aj rad, ale nema kde, tak sa vyhovara, ze nie je ponuka na aku on caka. @fido69 to vystihol

kubo654
27. máj 2024

@viestta zaujimave otazky 🙂 asi mas so sebou nejaky problem

viestta
27. máj 2024

@kubo654 nie, ja problem nemam. Ja sa len pytam aby som vedela.

kubo654
27. máj 2024

@viestta Ano povazujem sa za skuseneho milenca a ako som pisal ak nejaka preferuje neskuseneho ,tak jej to uplne schvalujem. Ale este som sa stym nestretol

cervenaruza123
27. máj 2024

Podla mna sa to neda urcit a hlavne nie cislom. Ked ma niekto 5 sexualnych partnerov v roznych stabilnych vztahoch za 10 rokov, tak mi to vela nepripada. Ak niekto za tyzden vystrieda 5 sexualnych partnerov alebo ma tych partnerov naraz ako viacerych milencov, tak mi to vela pripada. Ide o okolnosti.

viestta
27. máj 2024

@kubo654 takze dvojity meter...

kubo654
27. máj 2024

@viestta kludne to tak nazvime 🙂