Koľko sexuálnych partnerov je už moc?
Kolko sexuálnych partnerov je na vás vkus "už moc?"
@nerya ale to si tá dôchodkyňa už asi nepamätá 😀
Dôležité je, aby sa hlavne ten počet nezvyšoval keď už budeš s jedným z nich vo vzťahu 😁 ale je to asi jedno, myslím že je dôležité nájsť si niekoho, s tým tá chémia bude fungovať (obojstranne), lebo keď nie, problémy sa skôr či neskôr vyeskalujú a bude to ťažké alebo sa vzťah kvôli tomu rozpadne.. príde mi to ako rozumná stratégia vo fáze "randenia" vyskúšať viac partnerov a potom si "vybrať", že ok tak s týmto mi to vyhovuje.. jediný potenciálny problém sú pohlavné choroby ale na to existuje ochrana..
Nie je dôležité koľko.Dôležité je,ak si mala viac ako partner, zatĺkať, zatĺkať, zatĺkať. Nemusel by to rozchodiť chlap. Oni by najradšej pannu so skúsenosťami pracovníčky.
inak je to zaujimave, lebo keby sa to spytas skor skupiny chlapov, tak pre nich bude podla mna prirodzene povedat ze ziadne cislo zien v posteli nie je dost, takze zalezi, ako sa kto citi a je to kazdeho osobna vec 🙂
@diamond007 tolko snad nemal ani "pan" Kollar...
Ty brdo...
A tebe to nevadi?nebojis sa,ze uz popri tebe pokukuje po dalsej .?
U mna je uz 3-4 privela....
ja o sebe nepoviem, ale kamoska bola minule u nás na návšteve, pilo sa 😀 a riešili sme kto mal koľko partnerov. a ona zrazu že "po tridsiatich som to prestala rátať, ale všeho všudy dokopy okolo 60" 😀 mojmu chlapovi zabehla tyčinka a ja som len ostala pozerať v nemom "úžase" že to snáď nie 😀 čiže podľa mňa je veľa vtedy, keď ich prestaneš počítať 😀
@diamond007 ahaaa jasne.
Som to blbo napisala-som myslela,ze ci ti to neprekazalo,ked si s nim chodila ..ale tak odpovedou uz je asi to,ze je EX 😅👍
2-3 vážne vzťahy so sexom je ôk.. Inak je to veľa
Podľa mňa u ženy (asi aj muza) maximum za celý život je 5-6 partnerov, to už si myslím že je aj dosť. To by som ešte brala za slušnú ženu😁 o ostatnom sa radšej nevyjadrujem..
@dskjhfdlkdjhl 😂😂😂
Ako na skúške. Najlepšie je urobiť skúšku na prvý termín. To znamená jeden partner / partnerka. Kto neprejde ani na dekanský šťastie v láske nenájde. Na druhej strane najlepšie ženy sú bývalé radodajky a podobne aj u chlapov. Podčiarkujem slovo bývalé. Vybúrili sa a našli stastie s jedným partnerom. Je to všetko veľmi individuálne. Jeden partner na cely život je krásny ideál.
@stanulienkat
@sszuzu8
@slovakboy cize vsetko dvojciferne je uz moc?
@soldi jasne. U mna je max ti, co som pisala. A z toho ja nedosahujem ani polovicu.
A co sa mysli sexualny partner? Aj jednorazovky? 🤣 ja som to nikdy nepocitala tak som zvedava na nazory ostatnych ze ci som este OK alebo uz out 🫣
@diamond007 6-7 sex.partneriek za rok ti nepríde veľa? Čiže každé 2 mesiace iná žena v posteli, tak každému ako vyhovuje, mne by sa taký chlap hnusil a kadejaká pliaga od neho asi ako darček na rozlúčku. Nato, aby sa mladý človek vybláznil hádam nepotrebuje pretiahnuť 80 žien. Ale každému, ako vyhovuje. Veď aj výrobcovia kondómov alebo dermatovenerológovia potrebujú z niečoho žiť.
Počet sexuálnych partnerov je vždy nad hranicu umernosti, keď je k partnerovi prístupované ako k jednorazovke len na využitie.
Ak muž takto pretiahne 4 ženy za sebou, tak už ťa prvá bola veľa..
Ak mal počas xy rokov 4 vzťahy, ktoré myslel vážne, len to proste nevyšlo, tak je to úplne iné.
Rovnako tak u ženy.
Nie je dôležitý tak počet ako prístup. Nepozeraj na kvantitu ale radšej na kvalitu (a možno ti potom bude stačiť aj jeden ako mnohým z nás 🙂 )
378367384
@diamond007 Nevolal sa Juraj ? 😂
@slovakboy podla mna nemas pravdu. Ked je niekto zvyknuty striedat sexualnych partnerov, a zazivat ten drajv, tak urcite nebude zvysnych 30 rokov suchat tu istu zenu. Proste mu to vzrusenie z noveho bude chybat.
@kubobubo nie, ale tipujem že takých mužov nie je málo 😀
@stanulienkat ako kto. To si hnusne povedala, že šúchať ženu. Veď drive zaživa každý na začiatku a po čase sa to mení. Ak striedam partnerov lebo nie som šťastný neznamená to že šťastie nemôžem nájsť. Ak ho nájdem už nestriedam. Ja som vo svojom príspevku obhajoval vernosť a striedmosť nie naopak. A súčasne ospravedlňoval niektoré ktoré rady s každým a po svadbe sú verné a dobré manželky aj matky. Sú také. Hlavne ženy. Ale aj chlapi vedia byť po bujarej mladosti verní oteckovia. A naopak panna a panic nezaručia že budú cely život verní.

Mna by toto inak tiez zaujimalo. Citala som tu viackrat nazory ze ak mala zena 5 a viac chlapov, ze uz to je vela.
Ja som 3/4 svojich partnerov mala pocas jedneho roka, kedy som experimentovala. Pred tym aj potom som mala dlhe monogamne vztahy.