icon

Koľko sexuálnych partnerov je už moc?

15. máj 2022

Kolko sexuálnych partnerov je na vás vkus "už moc?"

soldi
15. máj 2022

Mna by toto inak tiez zaujimalo. Citala som tu viackrat nazory ze ak mala zena 5 a viac chlapov, ze uz to je vela.
Ja som 3/4 svojich partnerov mala pocas jedneho roka, kedy som experimentovala. Pred tym aj potom som mala dlhe monogamne vztahy.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
panelacikova
16. máj 2022

@nerya ale to si tá dôchodkyňa už asi nepamätá 😀

cubo2
16. máj 2022

Dôležité je, aby sa hlavne ten počet nezvyšoval keď už budeš s jedným z nich vo vzťahu 😁 ale je to asi jedno, myslím že je dôležité nájsť si niekoho, s tým tá chémia bude fungovať (obojstranne), lebo keď nie, problémy sa skôr či neskôr vyeskalujú a bude to ťažké alebo sa vzťah kvôli tomu rozpadne.. príde mi to ako rozumná stratégia vo fáze "randenia" vyskúšať viac partnerov a potom si "vybrať", že ok tak s týmto mi to vyhovuje.. jediný potenciálny problém sú pohlavné choroby ale na to existuje ochrana..

misik14
16. máj 2022

Nie je dôležité koľko.Dôležité je,ak si mala viac ako partner, zatĺkať, zatĺkať, zatĺkať. Nemusel by to rozchodiť chlap. Oni by najradšej pannu so skúsenosťami pracovníčky.

alica_matejka
16. máj 2022

inak je to zaujimave, lebo keby sa to spytas skor skupiny chlapov, tak pre nich bude podla mna prirodzene povedat ze ziadne cislo zien v posteli nie je dost, takze zalezi, ako sa kto citi a je to kazdeho osobna vec 🙂

diamond007
Autor odpoveď zmazal
osky
16. máj 2022

@diamond007 tolko snad nemal ani "pan" Kollar...
Ty brdo...
A tebe to nevadi?nebojis sa,ze uz popri tebe pokukuje po dalsej .?
U mna je uz 3-4 privela....

diamond007
Autor odpoveď zmazal
banderaska29
16. máj 2022

ja o sebe nepoviem, ale kamoska bola minule u nás na návšteve, pilo sa 😀 a riešili sme kto mal koľko partnerov. a ona zrazu že "po tridsiatich som to prestala rátať, ale všeho všudy dokopy okolo 60" 😀 mojmu chlapovi zabehla tyčinka a ja som len ostala pozerať v nemom "úžase" že to snáď nie 😀 čiže podľa mňa je veľa vtedy, keď ich prestaneš počítať 😀

osky
16. máj 2022

@diamond007 ahaaa jasne.
Som to blbo napisala-som myslela,ze ci ti to neprekazalo,ked si s nim chodila ..ale tak odpovedou uz je asi to,ze je EX 😅👍

sszuzu8
16. máj 2022

2-3 vážne vzťahy so sexom je ôk.. Inak je to veľa

stanulienkat
16. máj 2022

Podľa mňa u ženy (asi aj muza) maximum za celý život je 5-6 partnerov, to už si myslím že je aj dosť. To by som ešte brala za slušnú ženu😁 o ostatnom sa radšej nevyjadrujem..

fantinka
16. máj 2022

@dskjhfdlkdjhl 😂😂😂

slovakboy
16. máj 2022

Ako na skúške. Najlepšie je urobiť skúšku na prvý termín. To znamená jeden partner / partnerka. Kto neprejde ani na dekanský šťastie v láske nenájde. Na druhej strane najlepšie ženy sú bývalé radodajky a podobne aj u chlapov. Podčiarkujem slovo bývalé. Vybúrili sa a našli stastie s jedným partnerom. Je to všetko veľmi individuálne. Jeden partner na cely život je krásny ideál.

soldi
16. máj 2022

@stanulienkat
@sszuzu8
@slovakboy cize vsetko dvojciferne je uz moc?

stanulienkat
16. máj 2022

@soldi jasne. U mna je max ti, co som pisala. A z toho ja nedosahujem ani polovicu.

momoqui
16. máj 2022

A co sa mysli sexualny partner? Aj jednorazovky? 🤣 ja som to nikdy nepocitala tak som zvedava na nazory ostatnych ze ci som este OK alebo uz out 🫣

derdia
16. máj 2022

@viestta boze umrem😂😂😂🙏

derdia
Autor odpoveď zmazal
sszuzu8
16. máj 2022

@soldi jop pre mňa áno

alienkami
16. máj 2022

@momoqui ak si ty s tým v pohode... Ostatných do toho nič nie je. Hoci by si ich mala 50+
Ja sa zmestím do 10. Väčšinu z nich si v podstate nepamätám. Po svadbe som ich jednoducho vymazala z hlavy. Čo bolo-bolo. Nevraciam sa k tomu.

soldi
16. máj 2022

@momoqui mna osobne nazory typu ze aj 5 je vela celkom prekvapuju.

lalenka33
16. máj 2022

@diamond007 6-7 sex.partneriek za rok ti nepríde veľa? Čiže každé 2 mesiace iná žena v posteli, tak každému ako vyhovuje, mne by sa taký chlap hnusil a kadejaká pliaga od neho asi ako darček na rozlúčku. Nato, aby sa mladý človek vybláznil hádam nepotrebuje pretiahnuť 80 žien. Ale každému, ako vyhovuje. Veď aj výrobcovia kondómov alebo dermatovenerológovia potrebujú z niečoho žiť.

lenkakravcova
16. máj 2022

Počet sexuálnych partnerov je vždy nad hranicu umernosti, keď je k partnerovi prístupované ako k jednorazovke len na využitie.
Ak muž takto pretiahne 4 ženy za sebou, tak už ťa prvá bola veľa..
Ak mal počas xy rokov 4 vzťahy, ktoré myslel vážne, len to proste nevyšlo, tak je to úplne iné.
Rovnako tak u ženy.
Nie je dôležitý tak počet ako prístup. Nepozeraj na kvantitu ale radšej na kvalitu (a možno ti potom bude stačiť aj jeden ako mnohým z nás 🙂 )

kulumulu123
16. máj 2022

378367384

kubobubo
16. máj 2022

@diamond007 Nevolal sa Juraj ? 😂

stanulienkat
16. máj 2022

@slovakboy podla mna nemas pravdu. Ked je niekto zvyknuty striedat sexualnych partnerov, a zazivat ten drajv, tak urcite nebude zvysnych 30 rokov suchat tu istu zenu. Proste mu to vzrusenie z noveho bude chybat.

diamond007
16. máj 2022

@kubobubo nie, ale tipujem že takých mužov nie je málo 😀

slovakboy
16. máj 2022

@stanulienkat ako kto. To si hnusne povedala, že šúchať ženu. Veď drive zaživa každý na začiatku a po čase sa to mení. Ak striedam partnerov lebo nie som šťastný neznamená to že šťastie nemôžem nájsť. Ak ho nájdem už nestriedam. Ja som vo svojom príspevku obhajoval vernosť a striedmosť nie naopak. A súčasne ospravedlňoval niektoré ktoré rady s každým a po svadbe sú verné a dobré manželky aj matky. Sú také. Hlavne ženy. Ale aj chlapi vedia byť po bujarej mladosti verní oteckovia. A naopak panna a panic nezaručia že budú cely život verní.