icon

Koľko stojí udržanie si milenky pre muža?

7. nov 2025

Kolko podla vas, stoji takeho bezneho, priemerneho manzela milenka. Kolko penazi musi rocne Chlap okolo 40r. , otec rodiny investovat rocne do milenky, Ktora povedzme ze byva v rovnakom meste, Ma dve deti a stretava sa s nou asi 2 - 4x tyzdenne, vecere v restauraciach, darceky, ina pozornost, benzin, Mate to uz niekto tak cca spocitane? Dakujem za rady , Krasny den.

zuzanita1609
7. nov 2025

Veď ale,bezdetný,čiže iba manželka...tak buď to bude pani manželka, ktorá o tomto všetkom vie a radšej píše na koňa (nepochopím nikdy,v mojej verzií by lietalo všetko,len nie ufo, vtáky ticho),alebo ozaj nejaký bimbasek, ktorý prepočítava, koľko ho môže "stáť" milenka 😁.

zobaka
7. nov 2025

pri prijme 1500 eur jej kupi tak mozno menu u činaka a kavu, to bude nejaka chudera ak si zena, utekaaaaaj caka ta urcite mentalne zdravy, sebavedomy muz, ktory toto nema za potreby a mozno aj s konecne lepsim platom

ak si muz, opytaj sa doma zeny, nerozumiem tej zbabelosti neukoncit vztah, ked chces ine, najdi v sebe tu odvahu veci riesit a neklamat

anonym_bd3511
7. nov 2025

@anonym_autor
Ono záleží aj,kto chce koho viac,či milenka teba ,alebo ty ju. Ja som to mal tak,že milenka sponzorovala mňa a je mi doteraz divné,že jej manžel na nič neprišiel. Ale stálo to asi dosť za tých cca desať rokov čo sme boli spolu, spomeniem už len taký nový Peugeot 307,potom neskôr Toyota RAV4, spoločné dovolenky, večere, oblečenie,všetko chcela platiť ona.. Ja som si zo svojho platu platil v podstate iba bývanie. Ale rozviesť sa nechcela(ja som bol rozvedený), pravdepodobne chcela aby to ostalo len na úrovni"milenky",tak to nakoniec aj skončilo.

marca12
7. nov 2025

@anonym_autor 2-4x tyzdenne a to si manzelka nevsimne,ze nema muza doma?

vevesh
7. nov 2025
@anonym_autor

@januska12323 priemer, standard slovenska plat cca 1500 v cistom .

@anonym_autor zavisi aj, aky zalusk tam je. Niektorych to nestoji ani cent, akurat cas....🤐🤐🤐🤐

zobaka
7. nov 2025
@anonym_bd3511

@anonym_autor
Ono záleží aj,kto chce koho viac,či milenka teba ,alebo ty ju. Ja som to mal tak,že milenka sponzorovala mňa a je mi doteraz divné,že jej manžel na nič neprišiel. Ale stálo to asi dosť za tých cca desať rokov čo sme boli spolu, spomeniem už len taký nový Peugeot 307,potom neskôr Toyota RAV4, spoločné dovolenky, večere, oblečenie,všetko chcela platiť ona.. Ja som si zo svojho platu platil v podstate iba bývanie. Ale rozviesť sa nechcela(ja som bol rozvedený), pravdepodobne chcela aby to ostalo len na úrovni"milenky",tak to nakoniec aj skončilo.

@anonym_bd3511 haha teraz ti budu kolki trtkovia zavidiet, ze oni musia cvakat aby si mohli zatrtkat

zuzanita1609
7. nov 2025
@anonym_bd3511

@anonym_autor

@anonym_bd3511 vážne? Ozaj vážne? A tú Ravku si po sexe brala so sebou , či? 😁

anonym_26a844
7. nov 2025

@anonym_autor potrebuješ sponzora, alebo tvoj muž chodí vydrziavat nejakú mamičku? Lebo nemusí platiť nič a môže platiť všetko. Opýtaj sa preto jeho a nie nás, my im neasistujeme pri ničom ;)

monulka205
7. nov 2025
@anonym_bd3511

@anonym_autor

@anonym_bd3511 a potom si sa zobudil 🙂 alebo si taký dobrý v posteli? 😀

binarypete
Autor odpoveď zmazal
zuzanita1609
7. nov 2025
@binarypete
Odpoveď bola zmazaná

@binarypete a ty čo si tak v úzadí? Keďže kolegovia majú všetko, okrem toho,že sa ti zdôverujú,za čoko milenka 😁😜.

osky
7. nov 2025
@nyusika

@anonym_autor pocuj, nechces sa radsej opytat na to, kde najdes zazobanu bphacku, ktoryu manzel zanedbava ? mozes to ponat ako brigadu a vyrazne zlepsit svoj prijem - manzelka sa urcite potesi

@nyusika 🤣🤣🤣🤣🤣🤣👍

anonym_428d42
7. nov 2025

Nie každá milenka cucia z chlapa peniaze a z toho tvojho pri tom prijme ozaj veľa nevycucia...takze sa zrejme milujú a preto sa stretávajú aj 4x do týždňa.

osky
7. nov 2025

@anonym_autor blizia sa vianoce
Ty miesto toho,aby si premysls nad darcekom pre manzelku,chystas na nu takyto podraz.
Milenka iste nebude taka sprosta,ze sa s tebou bude zaoberat zadarmo.
Väcsinou su rafinovanea osklbu ta...
Mas to mat....

stanislavicenka
7. nov 2025

@anonym_autor premyslam, preo by ho mala stat nejake peniaze. Potom to ma zle nastavene a naucene

anna777115
7. nov 2025
@jana_eyre_2

@tenerifka tak minule som videla taky kúsok reportáže, kde sa pýtali nejakej prostitútky čo stojí pri ceste koľko zarobí, že za týždeň 20€.. tak keby šiel touto cestou, tak to vyjde celkom lacno 😅

@jana_eyre_2 Tak, tá asi ešte nezarába naostro. Asi si len terén mapuje...😂

mon2523
7. nov 2025

A to sa pytas ako muz, ktory ma milenku a snazi sa nejak dat dokopy financie, aby mu vyslo postarat sa o milenku? Alebo si zena muza, ktory ma milenku a snazi sa zistit, kolko jej chlap na takuto zenu mesacne utrati? To ma akoze extremne zaujima 😀 To uplne meni pohlad na vec.

anonym_69e7a4
7. nov 2025

A krasna veta je ze asi sa milujú 😅 hej preto jeden z nich má vzťah inde a s dotyčným nechce😅
Ľudia tomuto vážne nemôžete veriť.stane sa všeličo ale tak opustim ženu/muža alebo aspoň poviem fakty a zijem si svoje😅

anonym_564590
7. nov 2025
@anonym_69e7a4

A krasna veta je ze asi sa milujú 😅 hej preto jeden z nich má vzťah inde a s dotyčným nechce😅
Ľudia tomuto vážne nemôžete veriť.stane sa všeličo ale tak opustim ženu/muža alebo aspoň poviem fakty a zijem si svoje😅

@anonym_69e7a4 hej aj kamoske tvrdil, ze ju miluje a ked to cele prasklo, ona sa chcela rozviest a on nie a este sa jej priznal, ze pretahuje obe, ona ako milenka je nasrata na jeho zenu, na ich mieste sa pekne obleciem, zavolam ho na veceru jedna rozvodove papiere namiesto stejku a druha vodku do oči a odist

vroni
7. nov 2025

Choď robiť gigola. Nadrzanych ženských s peniazmi je dosť, vrznes si, zarobis si, nič ťa to nebude stáť a ešte aj prachy domov donesieš ...

bomba36
7. nov 2025

Píšeš knihu, či na čo je toto dobré 🤷

rorino
7. nov 2025
@anonym_autor

@januska12323 priemer, standard slovenska plat cca 1500 v cistom .

@anonym_autor priemer je jedna vec a realita druhá😉

kiki68
7. nov 2025

Pri tomto plate nejaka uplna blbka, alebo nejaka, co chce len sex. Na Maldivy a lexus z toho nebude…

dadis
7. nov 2025

Moj ex kupil milenke na valentina gatky z aliexpresu 😂😂😂 neviem ci mam plakat alebo sa smiat.. on ani 100 eur rocne na nu neminul

anonym_9c0439
7. nov 2025

@anonym_autor Mna by zaujimalo kedy to taká žena s dvomi detmi stíha? 🙈 Ja nestiham riešiť ani samu seba a cvičenie, nie to ešte aby som nejakého milenca obiehala

anonym_758a0f
7. nov 2025

Pekna rozpravka. Kamoska dostala auto za jeden sex. Za jeden. Zalezi od vzhladu a veku. Mlade su ziadane, tie vyzite idu s hocikym kto zaplati aspon lowcost vikend mimo Slovenska

sense
7. nov 2025
@anonym_autor

@sense no od chlapa co zarobi 1500 zasa nemoze vela ziadat, teda taka normalna zena co nechce travit vecer sama

@anonym_autor pevne dúfam že žiadna nie je žiadna taká zufala že sa ulakomo na ženaca s takým platom

anonym_758a0f
7. nov 2025
@sense

@anonym_autor pevne dúfam že žiadna nie je žiadna taká zufala že sa ulakomo na ženaca s takým platom

@sense zenaty si vie dat bokom velmi pekne peniaze

binarypete
7. nov 2025
@zuzanita1609

@binarypete a ty čo si tak v úzadí? Keďže kolegovia majú všetko, okrem toho,že sa ti zdôverujú,za čoko milenka 😁😜.

@zuzanita1609 ja nepotrebujem mne staci to co mam doma ;)

strelkyna1
7. nov 2025

Nebudem komentovat moralnu stranku tejto otazky, ale cisto matematicky z toho platu ziadne vecere v restauraciach a darceky popri manzelke nebudu, maximalne tak obcas donaska pizze a jedna ruza a aj to ledva ledva muz pri takom plate schova. Takze musi ist tej milenke len o sex, lebo prachy muz neponuka, perspektivny vztah tiez nie, takze len sex alebo laska. A ak sa ta milenka do muza zamiluje, tak ho to bude stat sucasnu rodinu a polku domu, ked sa to manzelka od milenky dozvie. Takze dufat, ze si milenka chce skutocne len zasukat a pokecat na vyplnenie casu, kym najde niekoho normalneho a za ten cas si moze trosku zaje...