Kupuje váš muž vložky a tampóny?
ahojte musela som uz to sem prist napisat sledujem
uz dlho konika ako anonym ale nedalo mi a chcem sa spytat aj vas muz priatel kupuje vlozky tampony???to je prva otazka a druha moj priatel mi sam od seba kupuje vlozky nacom by nebolo nic zvlastne ale kupuje mi rozne zbacky a balenia ze nech vyskysam ake su ze taku znacku este nevidel ze nech skusim vcera mi doniesol ria nejake eko vyrobene 🤣tak ci mate doma tiez takeho experta
@scorpionflower1 pisala som "iniciativne"... Takže nie, určite chlapa neofukujem. Ked bolo treba, priniesol. Ale aby mi sám od seba nosil nové druhy? A zaujímal sa, ake a preco používam?
Čo si myslíte o chlapovi, ktorý v obchode vyberá a kupuje dámske vložky? Že je to vzorný otec rodiny alebo chlap "pod papučou"? Pre mňa ako chlapa je to tak trochu trápna situacia. Ale napríklad s kúpou kondómu problém nemám.
@fido69 je to bezna situacia. Evidentne si to nekupuje pre seba. Nic za co by sa mal citit dospely rozumny clovek ponizene. Situacia s toaletnym papierom je podobna. Mas v ruke cely balik a mohlo by ti napadnut, ze sa ti budu smiat ze si s nim doma utieras zadok.
Edit: je rozdiel medzi vyberat a kupovat. Kupovat ja zaklade ziadosti je ok, vyberat len tak sam od seba je dost kontrolujuce.
@jaaanka12345 priateľ vie aké vložky používam, ak poviem aby mi kúpil, alebo keď ich vidí niekde v dobrej akcii, tak kúpi
Kupuje,keď požiadam o kúpu. XD
@jaaanka12345 kúpi,ale len vtedy keď keď ho o to požiadam.Sam od seba nie,načo,veď nekontroluje koľko mám zásob a či nedochádzajú😂
@jaaanka12345 ano, ked ho poziadam. Ale sam od seba nie
Ako dievcatu mi kupoval i otec, ked bolo treba, vyrastal so sestrami, bral to ako normalnu sucast zivota. Manzel tiez vyrastal so sestrou, nema problem kupit mne alebo dceram, poslem fotku obaly, aby siel na istotu.
@jana005 noo mne ti nepride cudne ked mi donesie furt ine na skusku ale tak inym to asi divne je co uz kazda sme ina
@jaaanka12345 to je podla mna nejaka uchylka a partneri mi kupovali vlozky, ale iba ked som ich o to poziadala a take ako pouzivam, ine nie.
@scorpionflower1 nejge (aspoň podľa mňa) o ofukovanie, ja sa skôr divím, ze nejsku ženu zaskočí taka vec, ako je menštruacia, v zmysle preboha živého, náhle som dostala a nemám ani jednu jedinú vložku. Menzes mam od 13 rokov vždy pravidelne ako hodinky s výnimkou času, keď som bola tehotná a aj vtedy som mala doma vždy pár balení vloziek. Čiže v živote sa mi nestalo, aby ma príchod menštruácie zaskočil, dokonca aj v kabelke zvyknem mat jednu dve vždy v malom bočnom vrecku.
Čiže ja skôr nerozumiem, ako môže nastať situácia, ze žena je tým zaskočená, lebo dostane neplánovane a nečakane. Však hádam s tým musí kazda rátať, je to (obvykle) každý mesiac a aj keď sú iste ženy, co nemajú pravidelne, tak tým skôr by mali mať takú vec, ako je vložka, vždy pri sebe, zvlášť ak nevedia tak presne, kedy krvácanie príde.
@fido69 ako môže byť vložka trápnejšia ako kondóm? Obidve idú do toho istého otvoru keď už to tak musím napísať.
Nekupuje, viem ísť do obchodu aj sama a väčšinou mám celé balenie v zásobe. Neviem z akého dôvodu by nosil sám od seba nové balenia, to ho baví sa prechádzať cez drogériu a zisťovať čo majú nové?
Chodi na veľký nákup a ak mam akurát dostať alebo som dostala menštruáciu, tak mu poviem nech mi kúpi tampóny, za tie roky vie aku značku používam a proste ich kúpi. Nerobíme z toho nejakú vedu, je to vec co tých 5 dní potrebujem, berieme to normálne ako inú drogériu.
Ale nikdy mi nekupoval z vlastnej iniciatívy, nemyslím si ze to nosí v hlave keď je v drogérii ze idem sa pozrieť ci nemajú nejaké novinky a kúpim žene 🤣
@jaaanka12345 co je na tom? Mozno niekde zachytí video alebo reeles o nezdravých vložkách a ti kupi bio. Ved to je mile. Inak my sme boli doma 3 baby a otec nam kupoval ale podla zadania 🤣🤣🤣 naucil sa rozlišovať slzicky. Ked boli v akcii tak kupil aj iniciatívne. Partner mi tiez kupil, ked isiel do obchodu a povedala som mu. On sa nikdy nenaučil rozlišovať slzicky. Uz roky pouzivam menštruačné nohavicky, takze uz vlozky neriesim.
V Dobre rano, Brno🌞bol taky zlatusik. Baba letela hore schodmi, za dverami vsetko pohadzala na zem a vtrhla do kupelne, ci nema nejaky posledny kus olvejsu🥲a tam ju cakal cely balik, kupeny frajerom.
... Jak si to dokazal?
-je to celkem zapamatovatelny obal, vsiml jsem si, ze ti dosli
-kdy bych to nedostala, tak bych te ojela🤣...
Boli zlati, fakt.
@jaaanka12345 nie nekupuje. Ani nevie co davam mam ich v skrinke schovane a ked idem na wc vyberiem. Pouzivam aj tsmpony sj vetsie mensie. Vlozky tiez ine na noc na den von do mesta zad ine..
@ahhola Pozeral som a neskutočne som sa na tom bavil ako si tí ľudia dokázali uťahovať zo seba. Za mňa veľmi vydarený seriál. 😂
Napríklad spevák Jiří Pavlica, ktorý hral abstinujúceho alkoholika alebo Halina Pawlowská, ktorá upozorňovala na biely prášok na nose, ale keď si dal Cyril dole nohavice, tak som fakt čumel... 😂
Nie a aj by som mu to zakázala... :D lebo to by sa mi kopy doma zbierali. Ja nie som pokusny králik, nemám ani 12rokov aby som testovala. Kupujem si zväčša veľké balenie tampóny v akcii tak 2-3x do roka a tým pádom nepotrebujem ani aby mi niekto SOS niečo kupoval.
@fido69 nič si o ňom nemyslím, myslím ze je to normálny chlap ktorý išiel na nákup. Skôr partner ako muž pod papucou. Co si myslíš o žene co vybera chlapovi na nákupe pivo, alebo slipy, ponozky? :D vzorná manželka alebo žena pod papucou?
Ja som kupoval ako sa hovorí len raz - prvý a posledný. Okolo mňa boli nejaké ženy, takže som sa cítil trošku trápne. No a keď som prišiel domov, tak som ešte dostal vynadané, že som kupil nejaké iné... 😂
Ak manžela poprosím,pošlem mu fotku vložky ktoré používám tak mi ich kúpi.😊Ale sám od seba by mi nekúpil,vie že by som ich aj tak nepoužila,používám jednu konkrétnú znacku s ktorou som spokojná a nemením.
@jaaanka12345 noo, to je dosť divné, možno nejaká úchylka. Manžel mi bez problémov kúpi keď mu poviem aké, ale určite mi nekupuje len tak sám od seba 😅
Keď požiadam kúpi čo presne potrebujem..
Neviem si predstaviť situáciu: drahá kúpil som ti tieto tampóny, sú úžasné, neskusis ich? pozrela by som na neho či mu nesibe...
A) podľa čoho by vybral keď netuší aké su?
B) možno tvoj chce ušetriť a kupuje ti tie lacnejšie... neviem
@fido69 na jednej strane ťa chápem že sa chlap cíti zvláštne pri regáli s vlozkami, na druhej strane je to tovar bežnej spotreby ako každý iný a tak to aj ber ;)
A žena ti mala poslať presnú fotku
@jaaanka12345 kupuje ale len vtedy keď ho poprosím a len tie ktoré používam iné nie😃😃
Keď ho poprosím, tak kúpi. Pripadne keď je nejaká super zlava

@jaaanka12345 obyčajne vložky, material sa biely, bleachuje aby boli biele. Toto bývalo písané na zložení produktu.