Láka ma skúsiť sex so ženou
Ahojte..ako začať? Mám pekne manželstvo už pár rokov...s mm som skoro 20 rokov, deti nemáme... napriek tomu že mm milujem láka ma skúsiť sex so ženou... Neviem či mi ide o to zistiť či som bi alebo zažiť niečo nové? Neviem čo si o tom myslieť? Či je to normálne alebo už cez...
Pre rypacky píšem anonymné keďže pre mňa je to citlivá téma...takže žiaden troll ani puberta...
ďakujem za odpoveď
Ludia od rozkose nevedia co by mali robit..
Neda mi nereagovat.
Som tiez bezdetna,takze snad si viem predstavit,ako to asi mas...
Viem si predstavit,ze mas chvile,kedy citis orazdnotu,mozno nudu,stereotyo....
Lebo darmo,deti-to je kazdy den nieco ine,nejake nove oroblemy,starosti radosti...
Pokial nie si upl e vytazena v praci ci konickami,tak dumas...
No a dumas aj nad tymto...
Je jedno,ci mate dobry sex.
Mna skor zaraza otazka vztahu.
Ty vravis,ze manzela milujes.
Ked ja svojho muza milujem,ani v tej najväcsej fantazii si neviem predstavit,ze by som sa vyspala s niekym inym...
Keby mi to tam dolu aj horelo,urcite by som mala zabrany .
A vies preco?
Pretoze nie som zviera.
Pretoze moje vnutorne ja,by mi to neschvalilo.
Pretoze laska=obeta.
Ano,aj obete su vo vztahu potrebne.
Kazdodenne kompromisy,ustupky,riesenia.
Mozno si teraz pomyslis-ok.a kde som ja?moje tuzby?moje sny...
Samozrejme,chapem.
Ale naozaj si myslis,ze je toto tak velmi dolezite?
Ked mas pekny vztah s manzelom,v zivote ste uz iste vselico prezili-ajv sbazeni o deti.
Viem to podla seba.
Dvoch ludi taketo trapenia este viac zblizia.
Skus da viac zamerat nacrealitu,na buducnost.
Nehladaj nepodstatne,bezvyznamne zazitky.
Napokon,ak by si to najskor neko zultovala s manzelom a on by ti nedal suhlas,bola by to nevera.presne taka,ako keby to bol i 2.muz.
A keb ti to aj dovolil-zavri oci a predstav si,ako by si sa vratila domov..
Ako sa mu pozries do oci?
Ako budete zit dalej?
Nevytrati sa dovera.
Pochopenie?
Nevytrati sa napr.to outo,co vas drzi pokope?
Nechcem ta sudit,pretoze neviem,ake to je,tuzit po sexe so zenou.
Viem vsak,ake to je,rozhodovat sa medzi 2 muzmi,ktori su srdcu rovnako blizki..
A viem,ze ked mam manzela,ktory ma nebije,nepije ,negambluje,nepodvadza ma,nenadava mi....proste normalneho,slusneho a laskaveho...tak si nebudem vyrabat problemy a bebudem skusat,ako nase manzelstvo co najtychlejsie zabijem.
Po 20 rokoch spolocneho zivota,keby aj co bolo,tu uz ide o uctu voci partnerovi.
Pubertalne vyjazdy uz nie su prijatelne..
Ono,clovek raz musi zacat akceptovat,ze uz nema sladkych 17 a realita je ina ako sny.
Rozhidni sa spravne💚💙
T
Napíš mi.
Aááále babenky....vy tu riešite, čo je...alebo nie je nevera...Keby si tá šťastná rodinka zavolala ďalšiu "veveričku" do trojky, tak by obaja boli blahom nadšení 😝😝😝 Ona, že to konečne skúsi.... on, že bude klátiť novší model 😉 Niekde som čítala, že viac ako 95% mužov by skúsilo prizvať ďalšiu ženu a veľmi radi sa dívajú na dve ženské "v akcii"
Ahoj odkial si?? Napis mi.
Myslím si že je to úplne normálne ak ste sa otom bavili s manželom,alebo vám naplno dôveruje

@anukha autorke nepomoze aku neveru tolerujes ty ci ja ale aky mà nazor na vec jej muž. A co vlastne chce od života ona aby bola stastna ale tak aby niekomu neubližovala.