Láka ma skúsiť sex so ženou
Ahojte..ako začať? Mám pekne manželstvo už pár rokov...s mm som skoro 20 rokov, deti nemáme... napriek tomu že mm milujem láka ma skúsiť sex so ženou... Neviem či mi ide o to zistiť či som bi alebo zažiť niečo nové? Neviem čo si o tom myslieť? Či je to normálne alebo už cez...
Pre rypacky píšem anonymné keďže pre mňa je to citlivá téma...takže žiaden troll ani puberta...
ďakujem za odpoveď
@majkeel manžel ani ja trojku nechceme
20 rokov s jedným chlapom, bez detí, to musí byť nuda a stereotyp ako mamut. Vzťah sa zrejme (minimálne z Tvojej strany) vyčerpal, len si to ešte nedokážeš priznať a tvrdíš, že ho miluješ. Myslím, že by si išla aj s kurím okom, keby na Teba pekne žmurklo.
Veď skús, nájdi si nejakú, ktorá Ťa zaučí a uvidíš. Len pamätaj: nevera ako nevera a ženy sú komplikované bytosti.
@heleninamama môjho muža milujem a aj s ním sa milujem takže tá poprosím nerieš čo a ako u nás v spálni...dovolím si tvrdiť že vládze viac ako ja...tak ťa poprosím nesud...pýtala som sa na iné...
@heleninamama a nesla by som s hocikým...či podľa seba súdia iných? Fajn tak to si ty nie ja...pekný deň...
Dobre, a co chces teda pocut?
Ci existuje nejaky test na to? U psychloga?
Alebo povzbudenie od nas nech to ides skusit?
Co si mame o tom mysliet my, ked ty sama nevies, co si mas o sebe mysliet?
Ved skus na zaciatok inu zenu vasnivo pobozkat (nie len rychlu pusu). Mozno rychlo vytriezvies, lebo zistis, ze fantazia a realita su dve rozne veci.
Alebo zistis, ze chces skusit aj viac.
A uvidis.
Ak máte s mužom taký vrúcny vzťah a skvelý sex, svoje sexuálne túžby a fantázie snáď dokážeš riešiť s ním, nie anonymne na fóre s cudzími ľuďmi.
A nemyslím, že normálna žena, bez ohľadu na svoju sexuálnu orientáciu by túžila po sexe s niekým, kto ju bude pritom presviedčať ako veľmi miluje svojho muža - ktorého pritom podvádza.
Ujasni si to najprv v hlave...
@moonlight1210 mala som mať rande so ženou tento týždeň ale som cuvla hoci aj pokušenie skúsiť to (jedenkrát) je veľké...ale asi to ostane len v mojej fantázii, keďže muža nechcem podviesť lebo je moje všetko..
Chcela som vedieť či som taká jediná alebo je nás viac... toť vše... rozhodnutie je už na mne a keďže sa stretko neuskutočnilo tak som si len potvrdila že v ♥ je to silnejšie a nedokážem ublížiť mm.
@heleninamama 😂😂😂😂
Jasno v hlave mám dávno...od teba radšej žiadnu radu ☝️☝️
Ano skus pobozkat niaku zenu ale tak skutocne a uvudis ci ucitis motyle v bruchu 😉😉😉 ono je to tak ze niekedy clovek objavi v sebe aj neskor nieco co nevedel celi zivot 😉
Máš tak nekomplikovaný stereotypný a nudný život,že nevieš čo so sebou...som vydatá skoro 30 rokov a nudu v spálni nepoznám a stále mám toho istého manžela...chcelo by to zaplniť svoj život niečím zmysluplným,čo by ťa bavilo /ja som mala taký pocit stereotypu okolo 40tky a vyriešila som to dalším dieťaťom/..teda štúdium,práca v charite,nová výzva v práci.,hocičo ...a nie nepodstatná vec- manžel sa to skôr či neskôr dozvie,tebe by sa ako páčilo,ak by ťa on podviedol a to s chlapom?
@janinah ani ja nepoznám nudu s mojím mužom...vidím že tu je škoda sa niečo opýtať...ak by to bolo tak jednoduché mám už viac detí...nie ani jedno...ak sa ti moje veci zdajú nepodstatné načo vôbec reagujes???
KEBY STE ČÍTALI POZORNE, TAK VIETE AKO TO CELÉ DOPADLO!!!
tvoj prejav svedčí o tvojej osobnosti a máš pravdu,škoda reagovať....o tvojich deťoch nepíšem,viem,že zrejme máte problém,je to citlivá téme pre teba....ponúkla som možnosť si vyplniť čas inak ako sexom so ženou a ty kričíš veľkými písmenami...tak ži si ako chceš a nezakladaj témy ,ak nevieš prijať príspevky,ktoré ťa nepodporujú
Myslim, ze viacere to tu citali viac ako s porozumenim, no stale nevieme, ale asi ani nechceme vediet, ako to dopadlo. Je to tvoja vec.
Avsak pozri, zalozila si diskusiu, polozila si otazku. Mala si cakat reakcie. Akekolvek. Zeny ti tu slusne odpisali v snahe pomoct ci poradit ti, v dobrom, ale zrejme sa ich odpovede u teba nestretli prave s velkym pochopenim (to uz ale nie je ich chyba), tak prskas okolo, ale len ty jedina tu. Sorry, ale fakt tvoj prejav nie je v pohode. 🤷♀️ Mozno by ti v buducnosti pomohlo byt viac slusna a menej sa urazat. A vediet prijat aj nazor iny nez ten tvoj.
A zilo by sa ti lepsie, tomu ver. Pekny den.
Ahoj tak ja som asi skoro jediná, ktorá si myslí, že viacero odpovedí na tvoju otázku tu nebolo zrovna chápajúcich, ale tak, čo už...
Myslím, že je normálne sa zaoberať svojou orientáciou, aj keď to v posteli s mm klape.
V iných krajinách je to úplne normálne, že žena ak je bisexualka si túto svoju túžbu aj zažije, alebo aspoň vyskúša, aby mala v sebe jasno.
Chápem aj to, že sa tým možno zaoberáš o to viac, že detičky doma nemáte, ale to ženy, ktoré sa len obtrú o trenky a zostanú tehotné nepochopia...
Vedela som, že na sk je to super kresťanské, ale že až takto ak niekto položí IBA otázku, to nepochopím. Nič si z toho nerob, ak ťa to naozaj láka, skús, ako tu už v niektorých príspevkoch vraveli, dať ozajstnú pusu žene a uvidíš...
Inak neviem ako je tvoj mm tolerantný, ale ak by si mu o tom povedala a on by nebol proti, nevera to nie je ...
Mozes byt kludne bi. Asi aj si. Stereotype vo vztahu ludom nerobi chut na sex s rovnakym pohlavym Keby bola pravda co pišu vyzsie uz by si mala milenca .. je to zlozitejšie ked si bi nie je to take jasne ako ked si gay ci lezbicka- oni ked aj skusia hetero sex najprv tak im je z toho nagrc a uz nikdy viac to nechcu zazit, tvoj muz vie o tvojich pocitoch? Mozno by mu to nevadilo? Jediny problem je ze raz by ti urcite nestačilo. Jediny problem je otazka nevery to uz je jedno skym.
Sorry teds 2problemy 😜neviem co stym chces dalej robit. Jedine ze sa s muzom dohodnut ze mozes raz skusit inu zenu a on tiež. Len sa mozete namotat a rozpadne sa vam vztah. Deti nemate tak by ste zranili iba seba. Je mozne ze muža lubis uz skor ako kamoša aj ked vam to klape v posteli. Stou novou osobou by to bolo ine vašne a novota mohla by si sa blaznivo zalubit. Vztahy dvoch žien su velmi dramaticke Mozno by ti vyhovoval viac len ten sex ako vztah. Ale ked neskusiš nezistiš. Nie je nic smutnejšie ako clovek ktory nevie alebo zaprie svoju orientaciu a je vo vztahu koli okoliu ze to tak ‘mà byt”. Podvadzat nechces tak si snim o tom pokecaj Mozno Ta pozitivne prekvapi.
@anukha Myslím, že tu bol každý slušný, len autorka vybuchla, čím dala najavo, že je nešťastná z bezdetnosti v dlhodobom vzťahu, že ju to zožiera a poznačilo to aj jej vzťah s mužom.
Bohužiaľ, neraz som si overila, že o svojom skvelom vzťahu okolie najviac presviedča ten, kto ho nemá.
Nie som fanatická kresťanka, ani matka, ktorá dýcha len pre svoje deti a mám za sebou kadečo, aj ten počítač by sa červenal. No vyspať sa s neznámou ženou z nejakej zoznamky (čo autorka plánovala) mi nepríde v poriadku. Nielen, že je tu na mňa príliš silný závan zúfalstva, ale už len kvôli tomu, že môže chytiť nejakú chorobu, prípadne nevyrovnanú psychopatku a tá jej život pekne osladí.
A tá Tvoja rozprávka o tolerantnom manželovi... Chlap, ktorý by s týmto súhlasil, má svoju ženu úplne v p.... Je mu jedno, čo ona bude s kým robiť, pretože aj on sa už rieši inde. Normálny chlap sa o ženu, ktorú miluje, nikdy nebude s nikým deliť. Rovnako ani normálna žena - a je úplne jedno, či miluje muža alebo ženu.
A poznámka, že žena so ženou to nevera nie je. Prepáč, aké Ty si fakt nevieš predstaviť, čo žena dokáže v posteli urobiť s druhou ženou. To nie je len o nevinných bozkoch.
A ešte jednu vec treba mať na zreteli:žena vždy hľadá cit, aj v mileneckom vzťahu. Takže sa tu vybuduje nevera ako vyšitá.
Čiže jediná rozumná rada mi príde, ujasniť si, čo autorka chce. Či ostať s mužom a riešiť spoločný vzťah a dieťa (zatiaľ sa prikláňa k tomuto) alebo vyskúšať si niečo so ženou, pričom riskne, či bude vo finále šťastná alebo sklamaná
@heleninamama ved ja nevravim, ze vyspat sa zo zenou zo zoznamky je normalne 🤦♀️
Ja som len pisala, ze ak v tom chce mat jasno, nech skusi nejaku zenu ozaj pobozkat ...
Normalne aj bisexualne zeny si myslim, ze hned na prvy krat nejdu az do ciela, ak chapete ako to myslim...
Ja v tom mam uplne jasno, blinde ma tu ukamenujte, ale zena spanim so zenou je fyziologicky nemozne byt neverna muzovi, pretoze zena nema zrovna to co ma muz 😅 ( nebudem tu zachadzat do detailov )
A tiez si nemyslim, ze je rovnake ak sa vyspi zena so zenou, alebo muz so zenou... je to predsa uplne nieco ine. Ak by sa vyspal jej muz so zenou je to jasna nevera... jej muz zenou nie je a pochybujem, ze by sa dal kvoli svojej zene preoperovat, hlavne ked ona vobec netusi, ci ma o to zaujem 😁
Takze v skratke zena je ine pohlavie ako muz a preto svojmu muzovi so zenou ( ak o tom vie a suhlasi) neverna nie je 🤭
No uz radsej pokracovat nebudem, lebo uz uvidim, tie komenty 🤣
Rozpoviem ti jeden skutočný príbeh. Ona 48 ročná je už babka a má ešte aj 3 menšie deti z druhého manželstva a pred rokom si našla za partnerku ženu. Kašle na muža aj deti a v prvom rade je ona a jej nová partnerka. Posrala život toľkým ľuďom, ale ona tvrdí, že je spokojná. Rozviesť sa zatiaľ nehodlá, takže chvílu žije u tej partnerky raz s deťmi a raz bez detí. Čo si majú myslieť deti to ju nezaujíma. No hrôza. Ty si vo výhode, že aspoň nemáš deti.
@anukha Normálna aj bisexuálka žena môže zažiť so skúsenou bisexuálku, pripadne lesbičkou aj na 1x taký kolotoč, že cieľovou páskou prebehne aj viackrát 😂.
A k tej fyziologickej stránke: Čisto hypoteticky, keby som bola mužom, ktorý miluje svoju ženu a dozvedel by som sa, že ju niekto videl, hladkal, bozkával nahú po každom kúsku tela, že do nej vošiel prstami, jazykom... že ju držal v náručí v okamihu vyvrcholenia, nahú a vlhkú, že sa jej díval do očí, šepkal jej vyznania... No, ak by ma hneď nejeblo, tak tú NEVERU by som musel poriadne rozchodiť a nie je isté, či by sa to podarilo, alebo, či by som o to ešte vôbec stál.
A opakujem, žena u milenky, rovnako ako u milenca nehľadá len sexuálne techniky, ale predovšetkým cit, blízkosť, záujem, nehu... A to je pre toho podvádzaného ešte horšia stránka nevery, ako tá fyzická. Taká žena sa síce sa vráti k mužovi, ale srdcom je už pripútaná inde...
Je to veľmi krehký ľad a ťažko sa po ňom tancuje. A nejde tu o kresťanstvo ani o morálku.
Nečítala som odpovede, ale myslím že neverna si, aj keď podvadzas so ženou.
Neverná byť ovšem nechceš.
Tak čo s tým?
Buď si necháš zájsť chute ( a je to úplne jedno, či tá láka žena alebo druhý muž) a budeš krásne a spokojne a čistým svedomím žiť ešte ďalších 20 rokov so svojím mužom... Alebo to skúsis - tam môžu byť dve možnosti :
1. Nebude sa ti to páčiť a celé to bolo zbytočne. Buď mať výčitky pred mužom.
2. Zapáči sa ti to a budeš chcieť viac. Budeš neverná viac a viac, až tá bude hrýzť svedomie a aj tak sa to muž dozvie a ty si kvôli sexu zničis krásne manželstvo.
Takže z môjho pohľadu je absolútne jedno či tá priťahuje žena, muž, či bars zajac...
Ak neverná nechceš byť, tak nebud.. 🤗
Čo by si poradila svojmu mužovi, keby mal takéto chúťky ?
Tolerovala by si mu takúto neveru ?
Ak si cuvla tak je to podľa mňa len o zvedavosti a nie o tom, že to naozaj chces!!! Občas keď som bola mladšia má pochytili predstavy aké by to bolo so ženou...ale tam to skončilo! Takže za mňa si myslím, že vôbec nie si bi😉 a ak miluješ muža tak si uvedom, že tá dyka v chrbte by bolela, napr. Ako by si sa cítila keby si sa dozvedela, že tvoj muž túži alebo že bol s chlapom?..tvoja predstavivosť nemá konca, tak sa zatvor v spálni zapni predstavivosť a šup šup aj sama sa môžeš zabaviť 😉
@anukha nevera ako nevera sex s rovnakym pohlavym nie je menej ako s inym. Pre mna by to bolo este horsie keby chlap podviedol s chlapom . Lebo to znamena ze tomu partnerovi
Chyba nieco co mu Ja nemozem ponuknut. Pre mna je nevera uz bozkavanie. . Keby Ta muz podvadzal s chlapom bolo by to ok? Lebo to podla teba ani nie je sex? Kazdy asi mame ine definicie vernosti.
Bolo koze dobre, sla sa na lad smykat.
Bud k nemu otvorena,uprimna to je jedina cesta, bud sa na niecom dohodnete,pocitaj s tym,ze ked budes nieco chciet vyskusat ty,urcite ti nezostane nic dlzny a myslim,ze ked uz chces a mas chute skusat niekoho ineho,mala by si vediet odhodit sebeckost a dopriat nieco aj jemu,ked uz si chcete uskuticnit nejake chute. Ak by si jemu inu nedopriala,nevymyslaj ani ty, teraz mozno vidis velmi zastrene a nepride ti co vsetko by bolo a prislo potom,keby to urobis poza jeho chrbat. Dobre si zvaz,ci by ti to stalo o to,ze by tu neveru neprehltol a zabalil manzelstvo. Vela krat clovek netozmysla nad dosledkami. Stereotyp pride vsade,ked je clovek s niekym roky. Podstatne je hladat ine hodnoty a vidiet Vas vztah z ineho uhla. Ked vravis ,ze ho milujes a ste spolu 20 rokov...ved uz aj tych 20 rokov spolocnych je dnes rarita. Tes sa z toho,ze ste partaci,priatelia co sa spolu vedia zasmiat, hladaj v tom stereotype to pekne,ze ti bez reci urobi kavu ,aku mas rada, vie co si rada vecer pozries za film a rad ho pozrie s tebou. Ze ked prides domov sprace je tam on...a ze ste 20 rokov spolu a nemate deti. Malo ktory par to da...nechcem tu riesit preco nemate. Ale len ma tak napadlo,ze mozno aj nejaky problem mozno bol a preto to neslo no i tak si ty s nim a on s tebou. Mier
@miadi presne tak, ak chlapovi chyba nieco, co mu ja nemozem dat, tak nie je predsa neverny mne... mne by bol neverny, ak by bol s inou zenou. mozno vam to pride na hlavu, ale my o tom doma aj srandujeme...
Nakoniec mame inak mozno netradicny vztah v tom, ze som si ista, ze ani jeden z nas tomu druhemu nebol neverny a ani podla tych vasich pravidiel nevery ... ani pusou a to vyse 7 rokov.
Byt otvoreny na rozhovor neznamena, ze to hned ludia utekaju uskutocnit.
@anukha ved Ja jej vravim nech sa snim o tom porozprava. Pre mna je nevera vsetko co sa odohra bez vedomia partnera. Keby sa zalubil a mal sex s muzom to by stale nebola nevera pre teba a v klude by si mu popriala vsetko dobre ci ostala snim ak by chcel? Vobec by Ta to nezranilo a nebolelo? Len preto zeby to nebola zena ale muž?technicky to Nie je nevera ked to jeden druhemu dopredu dovolia . Ide o doveru a o to co je pre oboch prijatelne, nic sokujuce u vas nevidim. Ja srandujem s mužom ze nemoze mat nic ani s chlapom lebo viem zeby nemal. A sme si verni 10rokov. Mate tradicny heterosexualny vztah: preto ten dvojity štandard ze s rovnakym pohlavym by to “nebola” nevera.

... spytala sa 3bitka. 🙂
Vyskusaj, manzel bude nadseny ak mu dovedies tretiu zenu do trojky. Zabijes dve muchy jednou ranou a nebudes mat ani vycitky svedomia.