icon

Láska so ženatým mužom

13. aug 2023

Mám vzťah so ženatým mužom. No láska ako hrom. Trvá to už par rokov, sľúbil mi že opustí zenu keď deti podrastú a pochopia to. Pockam, nemám sa kde ponáhľať. Je nám spolu krasne. Zenu vnima ako kamarátku, sex, keď sa to tak da nazvat, majú raz za uhorský rok a dosť dobre sa pred ňou pretvaruje. Ano viem napíšete mi že som naivna ale je to tak, proste to viem. Keďže som mnou ho ma toľkokrát že viac by už ani nedal. Preto sa pýtam že či vazne ste take naivne že keď mate sex s mužom raz za čas tak že vám je verný? Veď človek to potrebuje castejsie. Veľa diskusii tu je na tuto tému, či vás podvádza, ako to zistiť, tak aj tým že raz za cas, je žalostne malo a môže, nemusi, to znamenať aj ine než to že pribral alebo je prepracovaný. Dajte si teda pozor! Nebudem citat komentáre ani na ne reagovať.

Strana
z4
muchotrafka298
14. aug 2023

@karolinakr mne je z toho trochu smutno, ze sa to nejak otaca a zena lovi. Ale mozno len mam zly pohlad na to. Mam kamarata, slobodny, bezdetny priemerne zarabajuci. Ma skoro 50 a caka na to, ze mu zena bude platit, pozyvat ho na dovolenky a najlepsie nejaka 20 rocna modelecka…🙈

karolinakr
14. aug 2023

@muchotrafka298 😂 asi už dost dlho čaká

karolinakr
Autor odpoveď zmazal
muchotrafka298
14. aug 2023

@karolinakr no a nemusim pisat ze jak sa mu rehoceme 😂😂😂😂😂 keby bol atraktivny alebo dobre zabezpeceny, nevidela by som tu 20 rocnu modelecku nerealne 😉

minenkak
14. aug 2023

@muchotrafka298 aj ja takého poznám a chudák sa furt čuduje prečo je stále sám

domkakvet
14. aug 2023

So zenou ma sex iba raz za cas, tak ze aj teba ppdvadza a pretvaruje sa pri tom, ako sa da pretvarovat pri tom, ked sa mu postavi mi nie je celkom zname, ale dobre, tak ti prajem prijemne prezite dalsie roky dlheho cakania.

muchotrafka298
14. aug 2023

@minenkak no dost vela je takych.

aurora33
14. aug 2023

Ach bože, ďalší naivný matrac nám tu ide pisat rozprávky o láske so ženatým mužom? 😅

petronelag
15. aug 2023

@aurora33 A on klame nielen svoju ženu, ale aj ju, sú takí vynaliezaví muži, čo chcú mať aj ženu a deti a aj ďalšiu alebo ďalšie bokovky, ktorým keď narozprávajú a nasľubujú - oni im to zhltnú. Ale keď sa jej chce čakať, tak nech čaká. Len tí muži s priemernými platmi majú dosť finančné problémy, ak musia platiť výživné a nejakú hypotéku + náklady na novú rodinu.

melissa_19
18. aug 2023

Hm, neviem koľko máš rokov.. a keď som bola mladšia nevnímala som to tak.. ale teraz? Naozaj chces byť ty tá ktorá rozvrati rodinu? Neopustí ju vieš prečo? Lebo ani mňa neopustil a večer si vždy ľahol do postele so slovami láska milujem ťa 🙂 za ďalšie, ako sa má cítiť tá žena? Chcela by si byť na jej mieste? Ja si myslím že nie. A najhlavnejšie: ak to urobil jej, aj keď sa s ňou rozvedie (čo nie) tak to spraví aj tebe je to len otázka času 🙂

Strana
z4