Má sex so zadaným mužom budúcnosť?
vyspala som sa so zadanym chlapom.nema ženu,deti, proste ma vzťah.Bolo to tak spontánne no teraz sa mi už 4 deň neozval lebo isto je s frajerkou.ma vôbec zmysel v tomto pokračovať?
@anonym_autor ak si zozenies cislo na jeho frajerku a napises jej, ze mu ma povedat, aby sa ti ozval, ako idete po tom sexe dalej pokracovat, teda ci mas na neho este cakat, alebo si najst ineho, tak sa to doslova do par minut vyriesi vsetko aj same.
@anonym_autor vrzli ste si a to je tak všetko. Žiadnu budúcnosť nečakaj, možno ak znovu dostane chuť na poriadnu trtkačku a spomenie si na teba. A možno už okrem frajerky zasúva niekde inde.
@anonym_bb44b2 uz tu dnes citam x prispevkov na nu prosim vas co sa deje?
@anonym_23e878 myslim, ze dnes viestta napisala, ze z jej konta niekedy odpoveda aj jej mama, alebo nieco take. Tak baby, co ju vsade stalkovali a zili iba tymto (a nebolo diskusie, kde by ju nespomenuli), su z toho cele hin a vyzera, ze este nejaku dobu z toho cele vzrusene budu.
Tak to tu este asi nejaku chvilu budeme musiet stale znova citat.
No co uz. Kazdy si uchovava aj v postarsom veku daku pubertalnu slabost.
Niekto cokoladu a niekto stalkovanie a ohovaranie druhych, ako kedysi zvykli v partii cajok zo strednej.
Vsak, damy? @anonym_bb44b2 @anonym_bf54f9 @anonym_9aeda9
@anonym_23e878 myslim, ze dnes viestta napisala, ze z jej konta niekedy odpoveda aj jej mama, alebo nieco take. Tak baby, co ju vsade stalkovali a zili iba tymto (a nebolo diskusie, kde by ju nespomenuli), su z toho cele hin a vyzera, ze este nejaku dobu z toho cele vzrusene budu.
Niekto cokoladu a niekto stalkovanie a ohovaranie druhych, ako kedysi zvykli v partii cajok zo strednej.
@moonlight1210 ak je to tak tak jej vec mne osobne to absolutne nevadi nepostrehla som od nej ziadne urazkyninch zien ci muzov dokonca ju mam rada
@moonlight1210 a co je na tom ze jej konto používa aj mama? Nerozumiem, ze sa nad tým niekto vzrušuje a ma to za objekt posmechu. Strasne sa musia nudiť
@moonlight1210 a co je na tom ze jej konto používa aj mama? Nerozumiem, ze sa nad tým niekto vzrušuje a ma to za objekt posmechu. Strasne sa musia nudiť
@anonym_1519ec tiez nechapem.
Ale ked si vezmes, ze jedine, co im kedy viestta (alebo teda aj jej mama) urobila, bolo to, ze (podla tych bab) “prilis casto prispievala” - tak to je celkom slusny zaklad na psychiatricke vysetrenie dotycnych dam.
Co im asi ide hlavou, ked to robia.
Lebo je to vlastne sikana.
Najst si uplnu irelevantnu blbost, ktora drazdi ich labilnu nervovu sustavu a zacat preto niekoho prenasledovat po celom fore a urazat a skusat zosmiesnovat.
Dialo sa to tu cele mesiace. Co si tu na tom striedavo (s prepacenim) honili ego a sebe navzajom mastili bruska, ake su skvele bossqueen. Pomaly sa prebiehali, ktora da urazlivejsi koment.
To je dost silny kaliber na baby, co sa tvaria, ze su davno dospele a matkami, ktore vychovavaju deti (k comu ich vlastne vychovavaju?).
Pritom verim, ze pri slove sikana by stali v pozore, ze take chovanie je nepripustne.
A vobec im nedochadza, ze sa jej same dopustaju.
Lebo ako inak by chceli svoje chovanie nazvat? Dat tomu vzletne pozlatko “detektivnej kancelarie”?
A aby bolo jasno - nejde len o viesttu. Ide o to, ze taketo chovanie je cez ciaru vseobecne.
Ak jediny dovod na to bol ten, ze (podla nich) prilis casto prispievala. Neviem o tom, ze by do nej rypali pre zavadzajuce informacie, alebo preto, ze uraza druhych, alebo preto, ze niekoho sama sikanuje a ponizuje.
Proste im stacilo to, ze ich drazdilo, ze prispieva “prilis casto”.
Tak by sa mohli nad sebou zamysliet. Kto vlastne v realite pachal zle veci.
Toto sa tu nema diat nikomu. A oni same by boli prve, komu by to vadilo, ak by to niekto robil im.
@anonym_autor keď nie je ženatý, možno sa vráti. Ale ty zváž, či stojí pokračovať vo vzťahu založenom len na sexe. Keby mu na tebe záležalo, ozval by sa. Keď je ale mladý a len hľadá tú pravú tak sa môže ešte zmeniť a zakotví u teba. Ale to nechaj na ňom a ty len sleduj čo sa deje a ako sa mení jeho správanie.
Najprv si chlap mal upratať v hlave. Či frajerka alebo Ty.... Tiež si mu nemusela hneď "dať", teraz vyskúšal a porovná... Uvidíš.
@anonym_autor nie
Preco by sa mal ozyvat zrovna tebe? Jednorazovka, nic si neznamenala, nechaj to tak
On uz aj zabudol, ze nieco bolo
Ty si hlupa a bez chrbtovej kosti a on hajzel , dufam ze mu raz na to ta jeho vyvolena pride a poleti von oknom s holym zadkom
Fuj, je mi z vas oboch na grc , hanbi sa

@anonym_autor pretrtkal ta a posle ta do riti.