Má to ešte zmysel?
Posledné roky naše manželstvo ide dolu vodou, manžel sa zmenil narodením našeho druhého dieťaťa. Vždy túžil po chlapcovi. Prvé je dievča a po 7 rokoch sa nám narodil chlapec. Zmena nastala v tom že začal uprednostňovať syna, na dcéru mal čoraz menej času. Takisto keď bolo treba niečo kúpiť alebo hračky synovi všetko možné by dal, dcére už nič vraj už je dosť stará na to aby nemala hračky a aby sa zabavila aj sama.
Ja sa venujem deťom rovnako, rovnako im dávam lásku, dcéra je už pomaly partacka chodíme na babské jazdy, zatiaľ manžel je so synom doma.
Poslednú dobu má blbé reči že ho to s nami nebaví, že sa chce rozviesť a syna si dať do svojej starostlivosti. Že nás neznáša že chce od nás odísť samozrejme so synom.
Zatiaľ sú to len plane reči, no dosť ťažko sa mi to počúva.
Aj láska pomaly zhasina medzi nami. Neviem ako ďalej, má to ešte zmysel ostať spolu? Tiež neviem keby sme sa rozviedli hovorí že syna mi zoberie a bude ho sám vychovávať, čo keď mu to prejde?
Išla by som do toho! A poď, tuto som vybavila, ideme ku kolíznej, uz je to spísane a precitane koliznou, co mi ty doma vsetko rozprávas, nic som nevynechala a pod, pod, ponahlame sa, mame tam sedenie aj so psychologmi. A vsetko by ste pekne prebrali, manzel by bol oceneny na manzela roka a tatka roka, nic by vas neminulo a mohol by sa vyjadrit, ci sa ide dalej riesit a postupovat na súd. Ved preco mu ty nepomozes, kam chce on ísť. Podaj mu ako manzelka predsa pomocnú ruku. Taky vyprask a vysmech, co tam dostane, ani neunese.
Sice nie som odbornik,ale pochybujem,zeby mu syna dali. Zvlast ked im povies ako sa sprava,to by aj sudcovi/koliznej bolo jasne,ze to v hlave nema v poriadku. Je to magor. Nezvyknem radit rozchod,ale keby mi muz toto povedal,tak uz mam papiere o rozvode doma a mu ich hodim do toho hlupeho ksichtu
Aby prešla stried starostlivosť a rozdelenie súrodencov, ktorí majú krásny vzťah, rodič, ktory to navrhne, to musí sakra odôvodniť.. Musí to dávať zmysel, to nie je len tak, že ja chcem syna.. Ho vyymeju hneď na začiatku.
Véd mu ukáž, že ôk fajn, pod, ideme vybaviť.. Ako pise
@kassandra25 niečo vybav, oznam mu, že sa máte dostavit, a uvidíš ako si pôjde za svojim..
Ja ti radím rozved sa s ním okamžite, kým je syn ešte malý, príde do veku, kedy otec bude preňho dôležitý a ozaj potom ti ho môže "zobrať". Lebo starších detí sa už pýtajú, či chcú ísť k mame alebo otcovi. Moja kamoška tak dopadla, deti rozdelili, jeden syn ostal u otca, druhý, mladší u nej. Doteraz je z toho hotová, je to už pár rokov.

@luccija Syn má 5 a dcera 12 rokov. Neviem si predstaviť že by sám sa staral o syna, no ktovie možno by mu pomohli rodičia.