Má zmysel takýto vzťah?
Akoby som začala. Som s partnerom už vyše štyroch rokov a máme spolu nádherné trojročné dievčatko. Otehotnela som po pár mesiacoch potom, ako sme sa spoznali, strašne som dieťatko chcela. Náš vzťah nebol však zo začiatku ideálny, ale vo veľa veciach sme spravili kompromisy, aby to fungovalo, ale necítim z jeho strany lásku. Čo sa týka otcovstva je dokonalý tatko, malá ho zbožňuje, a ja sa nemôžem sťažovať , so všetkým mi pomáha. Ja som ešte na materskej, on chodí do práce, teraz kúpil pre nás byt, stará sa o nás, finančne sme na tom dobre. Problém je však v tom, že ja sa pri ňom necítim ako žena, nikdy som od neho nepočula milujem ťa, nikdy ma len tak neobíme, nepobozká a k sexu dôjde tak raz za týždeň, z mojej iniciatívy, akoby mal ku mne odpor... Je mi z toho smutno, chýba mi to, chýba mi vzájomná blízkosť, keď mu to hovorím tak to nemá žiaden efekt. Myslíte že má zmysel zostávať v takomto vzťahu bez intimity, hoc iné aspekty sú relatívne ok?
autorka, vieš o tom, že máme aj partnerov, ktorí nás normálne majú radi, nie sú sprostí, vyjadrujú svoju lásku (každý po svojom určite) a nie sme chudobné? to prečo si mysliš, že buď máš debila, ktorý sa postará alebo "mojkáčika" ktorý sa nepostará?
To ti nepovedal nikdy ani ľúbim ťa?
Skus vsetko co si napisala tu, jemu povedat na rovinu. Normalne sa vecer porozpravat, co ta trapi a ze sa necitis milovaná. Privedie ta tato nespokojnosť potom k tomu, ze premyslas, ci nebude lepsie sa rozísť. Ale bud k nemu úprimná. A ked ta zacne vysmievať opat mu to povedz, ze aj toto je to co ti vadi. Bez toho aby ste otvorili pandorinu skrinku sa dalej nepohnes.
Možno chcel len dieťa a na to potreboval ženu. Alebo tie slova hovorí niekomu inému.
Čiže to zhrniem. On dobre zabezpečený, Ty si “náhodne” otehotnela, bývate spolu. On svoju energiu venuje dieťaťu, nie Tebe, občas Ťa pretiahne, keď už si v tej jeho nehnuteľnosti, chceš ďalšie dieťa 😂 ľúbiť Ťa očividne nikdy nebude, cíti zodpovednosť k dieťaťu. Boris si to Ty?!
Hlavne si ten byt po babke nechaj. Nepredavaj ked tak prenajmi. On miluje svoje male dievcatko ktore ho zboznuje tak Jasne ze vas berie na vylety nenecha jej mamu samu doma. To nie je prejav lasky. Mam v rodine takyto pripad len ten chlap sa nedal citivo vydierat k tomu aby boli spolu Lebo ups baby. A chodil za dcerou a prve roky vsade braval aj ex Lebo mala bez nej nechcela ist a ex tiez . Platil aj za nu vstupne aj kavu jej kupil ale nie z lasky len zo slusnosti ze je matka jeho dietata. A vztah medzi nimi skor nenavist nez laska. Ty nebudes zly clovek Asi sa stebou aj fajn byva. Ze vyhovujes .. ale to neznamena ze ta miluje . Ked sa ti nevie pozriet do oci a povedat to. Este ta vysmeje ked sa stazujes .. ked milovana osoba trpi tak sa nevysmievam trpim tiez .
@betulinka1 ďakujem, včera sme si sadli, porozprávali sa v súkromí, čo ma trápi, čo by som chcela zmeniť a videla som že ho to zaujíma a videla som že aj jemu na mne záleží...a povedal mi aj čo jemu vadí.. chce to ešte veľa práce, ale hádam to dáme dokopy ešte🙂
@miadi nemyslím že by sa vysmieval, my sme mali úplne zle nastavenú latku v komunikácii, on si nič neberie osobne, to ja robím drámy...a asi netuší ako ma to zraňuje...a asi ho aj moc obraňujem lebo mi na ňom záleží a vo všetkom hľadám spôsob ako to napraviť...🤷
@malasandrika tak diiiik 🙂 Boris to zhodou okolností nie je 😉 ja nechcem dieťa, ja chcem normálny vzťah a sem som si prišla pre názor viac ľudí, lebo sama sebe družina toho moc nevymyslí... Ja len chcem radu, či má ešte zmysel bojovať, riešiť, alebo sa na to vykašľať. Ďakujem za radu 😉
@morgane1975 áno, ale v opačnom garde, ja som sa zamilovala do niekoho koho som dobre nepoznala a otehotnela..lebo nikto iný nikdy neurobil chybu
Vies co je zvlastne. Ze si tu dost protirecisNajprv napises jedno a potom druhe. Co sa tyka jeho. Najprv ho ociernis potom vypeknujes obhajujes,Nakoniec on je totalne milujuci len ty si dramaticka hysterka. A ze ti nevie povedat ze ta milujes je vlastne tvoja chyba Lebo on ani nevie ze ty to zo zvlastneho dovodu chce pocut.
@miadi áno, možno som hlúpa hus a možno stále verím v dobrý koniec. Ale po včerajšom rozhovore viem, že to zachrániť chceme obaja. Odísť z niečoho čo mi je proti srsti je najľahšie... Ale ja chcem ešte veriť... A ďakujem za tvoj názor pekne si to napísala ❤️
Super gratulujem k prvému kroku. Treba sa dohodnut, ze ak nieco niektorému vadi, poviete si to hned.