Majú komplexy z malého penisu vplyv na vzťah?
Zdravím,
viem, ze je to asi trapna tema, ale chcel by som vediet ci to ma niekto aspon podobne, alebo ci ste v zivote mali partnera, ktory mal skor utlejsi penis a z toho vyplyvajucu partnersku nespokojnost.
Poviem to takto - s manzelkou sme spolu 7 rokov, uz pred svadbou a od zaciatku vztahu som jej, no ledva v tomto stacil a po porode vyslo najavo, ze je to este horsie. Sex sme mávali aj máme stále veľmi často, nikdy sme si to nejak navzájom nevyčítali ale zmenilo sa to, keď som nasiel skryté v skrini obrovské dildo, o ktorom som vobec netusil, ze ho ma.
Ked som ju konfrontoval, priznala sa mi, ze orgazmus pri nasom klasickom sexe naozaj dosahuje len velmi tazko a takto si tajne pomaha bud ked nie som doma, alebo niekedy aj ked uz spim.
Dost ma to zranilo a neviem ako teraz pokracovat dalej...
@andrejka2424 ale teda pretože si sympatická..nezažil som take, my to máme zas skôr tak že po pôrode je to pre manželku príjemnejšie
@goodidea Áno,rozumiem úplne 👌
co myslis pod pojmom maly penis bavime sa o 10 cm ? ci menej?
co myslis pod pojmom maly penis bavime sa o 10 cm ? ci menej?
@mamina7070 pri naozaj silnej erekcii 9 cm
fuha
tak najprv som chcela poradit nech zaplatis zene tu revitalizaciu vaginy laserom po porode (to mozes aj tak) ale teda rada bude ina
uprac, dajtr dieta spat nalej vina vezmi mobil a popozerajte spolu sexshop a pomocky a nakupte
skus aj taky penis co sa pripina okolo tela na spestrenie
ty mas handicamp musis hlada kompenzacie
a dakuj Bohu za taku zenu co je s tebou
Raz som čítal že ženám stačí 5cm lebo že len prvých 5cm sú tie najcitlivejšie zóny ..už nebudem veriť médiám
fuha
tak najprv som chcela poradit nech zaplatis zene tu revitalizaciu vaginy laserom po porode (to mozes aj tak) ale teda rada bude ina
uprac, dajtr dieta spat nalej vina vezmi mobil a popozerajte spolu sexshop a pomocky a nakupte
@mamina7070 teraz si dost zvykla na tu max velkost ktoru viem dosiahnut, ale je to pre mna narocne
Práve preto by ste občas mohli použiť nejaké pomôcky, aby si nemusel tak často držať pôst 😉
Počuj veď tvoja manželka ťa zjavne ľúbi,urob sa penisom ak tebe to nevadí a potom vytiahni dildo a dorob ju takto ..veď ju môžeš pritom bozkávať hladiť nech cíti teba tvoju vônu energiu ...
Práve preto by ste občas mohli použiť nejaké pomôcky, aby si nemusel tak často držať pôst 😉
@demodun ked ona ma rada to pulzovanie ziveho penisu a to sa samorejme po ejakulacii vytrati
@andrejka2424 aj ja už všade vidím úchyla. No dúfam, že toto nie je ten prípad
@andrejka2424 aj ja už všade vidím úchyla. No dúfam, že toto nie je ten prípad
@demodun 🙏 Snáď výnimka.Pevne verím.
fuha
@mamina7070 a je to naozaj tak malo? manzelka tvrdi ze v porovnani ano
mas o 40% mensi penis ako priemerny slovak suhlasim s manzelkou
mas o 40% mensi penis ako priemerny slovak suhlasim s manzelkou
@mamina7070 ona porovnavala so svojimi 2ma predoslymi partnermi, ale vysledok je asi ten isty
A preco nenavstivis sexuologa, aby si to vzrusenie dosiahol castejsie?
@demodun teraz sa citim este horsie ako rano ked som sem pisal :(
Nemáš sa prečo tak cítiť.Každý vidí na sebe nedostatky vo vzhĺade, ktoré by rád zmenil. Ja by som tiež mala radšej blond husté vlasy a prsia trojky, ale nie som smutná , majú ich druhé 😆 .Horšie sú defekty na povahe a osobnosti a rozhodne nie si sám s rovnakým problémom.Riešenia existujú a vyššie ti poradili.
Nemáš sa prečo tak cítiť.Každý vidí na sebe nedostatky vo vzhĺade, ktoré by rád zmenil. Ja by som tiež mala radšej blond husté vlasy a prsia trojky, ale nie som smutná , majú ich druhé 😆 .Horšie sú defekty na povahe a osobnosti a rozhodne nie si sám s rovnakým problémom.Riešenia existujú a vyššie ti poradili.
@andrejka2424 ako manzelka mi to nepovedala takto tvrdo len ze obaja mali vyrazne vacsi penis a ze sa proste musim viac snazit aby som to vykompenzoval
ja si myslim že si už dost sa navypraval teraz sa skus aj s manželkou si konečne pokecat
To mi je ľúto. Ale dostal si veľa rád. A ako písal hore Gov, veľa záleží aj od techniky. Už len skúšať čo bude vyhovovať vám. Máte motiváciu skúšať niečo nové. Buď rád, že manželka chce riešiť a skúšať. Tak si sadnite alebo skôr ľahnite a riešte spolu
Mna este napadol penis ring, moj muz taketo veci ma, to sposobi presne to, co ta tyzdnova pauza. Moj to vyuziva prave ked ma chce doslova nicit. Ale ten objem je tam s tym vacsi. Rovnako dobre posluzi nejaka maksia snurka a naucit sa tzv penis bondage. To je podobna zabavka. My mame doma asi trosku iny vercajch ako vela dalsich ludi, ale tak ich playroom som nevidela, tak nejdem hovorit hop 😀 Ale ked chlap chce, tak ta zena dva dni chodit nebude, staci mat par pomocok
A neber to v zlom, ale nehovor mi prosím, že si to netušil. Chlapi svoje 'mužstvo' riešia neustále. 😉
@gov sorry ale nemáš pravdu, na veľkosti fakt záleží 😉 nie pri rozmnožovaní, ale pri rozkoši áno, takže argument s vymretím japonska ide v tomto prípade úplne mimo
ĺudia su hrozne uražliví

@goodidea Jaj,prepáč.Tak ja teda zvedavá nebudem.😏
@andrejka2424 ale teda pretože si sympatická..nezažil som take, my to máme zas skôr tak že po pôrode je to pre manželku príjemnejšie