Majú komplexy z malého penisu vplyv na vzťah?
Zdravím,
viem, ze je to asi trapna tema, ale chcel by som vediet ci to ma niekto aspon podobne, alebo ci ste v zivote mali partnera, ktory mal skor utlejsi penis a z toho vyplyvajucu partnersku nespokojnost.
Poviem to takto - s manzelkou sme spolu 7 rokov, uz pred svadbou a od zaciatku vztahu som jej, no ledva v tomto stacil a po porode vyslo najavo, ze je to este horsie. Sex sme mávali aj máme stále veľmi často, nikdy sme si to nejak navzájom nevyčítali ale zmenilo sa to, keď som nasiel skryté v skrini obrovské dildo, o ktorom som vobec netusil, ze ho ma.
Ked som ju konfrontoval, priznala sa mi, ze orgazmus pri nasom klasickom sexe naozaj dosahuje len velmi tazko a takto si tajne pomaha bud ked nie som doma, alebo niekedy aj ked uz spim.
Dost ma to zranilo a neviem ako teraz pokracovat dalej...
@karolinakr tak vieš, chlapi sú na svoj nástroj citliví 😉
@demodun netreba to preháňať
@demodun ešte by ma zaujimal vyraz " obrovitánske dildo"
@karolinakr tak to by aj mňa zaujímalo, koľko cm je už obrovitanske 🤔😁
@karolinakr tak to by aj mňa zaujímalo, koľko cm je už obrovitanske 🤔😁
@demodun Tak, v porovnaní s 9 cm asi každé pôsobí giganticky ..
@karolinakr ja som to zmazala, lebo mi prišlo divné, že reaguje len na ženy a chlapom neodpovedá vôbec
@demodun Tak, v porovnaní s 9 cm asi každé pôsobí giganticky ..
@andrejka2424 to je fakt. Jój my sme ozaj bosorky 🙈😁
@andrejka2424 to je fakt. Jój my sme ozaj bosorky 🙈😁
@demodun Hej sme, ale však pekné rady dostal. 😎 Navyše sa neviem ubrániť pocitu, že ani nemá 9 cm, lebo to podľa mňa dospelý muž ani nemôže mať ,ale úchyl zato môže byť. Však nič nové by to nebolo, čo si budeme..😉
@demodun Hej sme, ale však pekné rady dostal. 😎 Navyše sa neviem ubrániť pocitu, že ani nemá 9 cm, lebo to podľa mňa dospelý muž ani nemôže mať ,ale úchyl zato môže byť. Však nič nové by to nebolo, čo si budeme..😉
@andrejka2424 no neviem, kedysi tu písala kočka, že frajer má pod 10cm. Ale nepamätám či v akcii alebo v kľude.
Tak ak je to pravda, rád dostal dosť. Ak nie, aspoň si to chvíľu užil 😁
@andrejka2424 no neviem, kedysi tu písala kočka, že frajer má pod 10cm. Ale nepamätám či v akcii alebo v kľude.
Tak ak je to pravda, rád dostal dosť. Ak nie, aspoň si to chvíľu užil 😁
@demodun Ak tieto chvíľky sú jeho jediným kontaktom so živými ženami , tak je mi ho ľúto . Snáď to teda stálo zato 🙈 Aj horšie sme tu mali: napr.silonkový úchyl . To sú presne typy, čo ti pošlú foto svojho vtáka do správy a nechápe, prečo furt nikoho nemá.😝
@gov japonci maju priemer kusok nad 10 a japonky maju inu stavbu tela ako europanky
@andrejka2424 tak silonkoveho si nepamätám 😁
@karolinakr čo si zmazala?
No tvoja manzelka chudak, tiez neciti "ze si to ty". 🙂 Ale popravde, ja by som s tebou nemohla byt , ale pre tvoju ufnukanu povahu. Chudak manzelka, ze nie len ze ju neuspokojis, ale este sa tu ides lutovat, jak male decko. Zmuz sa.
@andrejka2424 tak silonkoveho si nepamätám 😁
@karolinakr čo si zmazala?
@demodun 😄
ja som čítala, že s vákuovou pumpou ho vieš zväčšiť 2-násobne. Neviem, čo je na tom pravdy, ale v stave zúfalstva by som vyskúšala....
Mna este napadol penis ring, moj muz taketo veci ma, to sposobi presne to, co ta tyzdnova pauza. Moj to vyuziva prave ked ma chce doslova nicit. Ale ten objem je tam s tym vacsi. Rovnako dobre posluzi nejaka maksia snurka a naucit sa tzv penis bondage. To je podobna zabavka. My mame doma asi trosku iny vercajch ako vela dalsich ludi, ale tak ich playroom som nevidela, tak nejdem hovorit hop 😀 Ale ked chlap chce, tak ta zena dva dni chodit nebude, staci mat par pomocok
@kiki68 úplne s tebou súhlasím. Je toľko pomôcok, len sa toho nebat.
Daj si viagru alebo jej alternatívy, určite to pomôže na kvalitu erekcie a môžete mať poriadny sex každý deň až bude manželke veľa 😄

ĺudia su hrozne uražliví