Mala som rande a dnes som toho muža stretla v električke so ženou a dieťaťom
Keby ste stretli v električke muža, s ktorým ste boli minulý týždeň na rande, so ženou a dietatom, povedali by ste jej to? Lebo presne to sa mi stalo.
By som povedala aké krásne dieťa a výraz jeho tváre by ti povedal všetko a išla by som po svojom neriešila.... Ak je to jeho žena tak potom je on obyčajná filcka ti nestojí ani za debatu....
@miroslava21 áno písali aj po rande, on prejavil záujem sa stretávať, ja nie, dokonca aj to prvé rande som skrátila. Boli sme sa najesť a potom chcel ísť ešte na zmrzlinu alebo sa kupat. Oboje som odmietla. A po stretnutí v elektricke mi napísal, že keby som bola na tom prvom rande milsia a išla s ním na zmrzlinu, tak by ma zoznámil s jeho ex. 😂
Že ťa videl to je jedna vec ..ale pozdravil ? Usmial sa ? Či sa tváril ,že ťa nevidí ?
@mamkalentedkova pozeral sa na mňa a rozprával len očami 😂
@mamkalentedkova v ktorých bolo čisté zdesenie 😂
🤣🤣🤣🤣🤣🤣 tak to bol veľavravný pohľad 😂
@mamkalentedkova do správy mi potom napisal, že v tej časti BA by ma nikdy nečakal 😂 a že čo som tam robila...
A nič viac ? K tej žene sa nevyjadril ? Mala.si sa spýtať ,čo tam robil on 😂
stretli sa po 4 rokoch, sa nevideli a dieta sedelo v kociku????????????
Že tiež by si ho tam nečakala ešte aj s nejakou ženskou 😁
svet je maly a je plny takychto "nahod". To by mal vediet ci ? 😀
@mamkalentedkova povedal že jeho ex ho bola pozrieť po 4 rokoch aj s jeho synom a že ich zobral na vylet.
@luxus10 dieťa už bolo väčšie. On mi tvrdil, že on nie je kompatibilný s deťmi a že to dieťa aj ženu opustil a neplatí im ani jeden cent. Čudujem sa, že sa tej žene chcelo za ním cestovať cez celé sk. Ale zrejme chcela ukázať synovi otca, to je ako ísť do zoo. 😃
Pekné,že majú taký pekný vzťah 🤣 ale teda,toho syna mohol zobrať na výlet aj bez ex 🤣 ..a 4 roky nevidieť vlastné dieťa ...dobre,že ho nechceš .To nie je idealny otec a chlap na život ..ale na občasné rande ujde 🤣🤣🤣
@mamkalentedkova ani na rande, predstava s nim nie o mať a riskovať napríklad tehotenstvo je pre mňa desivá.
pekne podakuj zivotu, ze ti to ukazal vcas...🌷
No počkaj ,elektricka bola prázdna ale vy ste sedeli oproti sebe asi pol metra? To kto si takto sadne keď v okolí nie sú ľudia?
@luxus10 ja ďakujem 🙂 Keď sme boli v tej reštike, tak sa ukázal. Boli sme v reštike kde on chodí na denné menu a čašníčky ho poznajú po mene... Okrikol jednu, že dlhšie už čakáme, čo bola síce pravda, ale povedal jej, že ho ignoruje... Ona bola k nemu fakt dosť odmeraná, že si od 10tej nesadla a neignoruje nikoho. Povedal mi, že ona býva aj milsia ale že dnes má asi zlý deň. 😃 Ale môj názor je, že je to proste blbec, k nemu bola dosť odmeraná (nepríjemná ale nečudujem sa jej), ku mne bola milá. Ako keby ma chcela pred ním varovať. Ja som si však urobila na neho názor, z toho čo mi povedal. Nedá sa povedať, že by bol neuprimny. To čo mi hovoril je zdá sa všetko pravda. Ale teda nevydržala by som s ním na žiadnej úrovni a druhú vztahu. A to myslím, že aj máloktorá žena. Sám o sebe hovoril, že je čudný a ľudia sa s ním nebavia, čo sa začalo prejavovať už v detstve, napriek tomu, že je extrovert a taký by nemal mať problém s kamarátmi.
a to si ho kde nasla?
@sickynickyobsadene ono sú tie elektricky dosť také, že dvere, potom stvorka sedadlá a za nimi ďalšie dvere... My čo sme boli ako "skupinka" sme naozaj v blízkom okolí nemali ľudí okolo seba. Samozrejme ľudia boli vpredu aj vzadu. Vlastne jedno sedadlo bolo iba jedno pri okne, tam sedela ona, a dieťa oproti nej. Medzi nami bola ulicka. A vedla bolo dvojsedadlo. Tam som sedela ja a oni teda prišli a prisadli si do tohto priestoru. Všimla som si ja jeho a on mňa až možno po pol minúte, minute, že sme to vlastne "my". On teda sedel oproti mne.
@luxus10 tinder, Badoo, FB zoznamka, všade sme sa našli 😃
@brembo Chod riešiť svoj život 🙂
@brembo Tak potom to nie je zbytočná téma 🤷🙈😃
@brembo ale tu nešlo o to čo je vyriešené. Mňa zaujíma ako reagujú v takýchto situáciách iné ženy. Či by povedali alebo nepovedali... Manzelke. Ja mám na nevernych chlapov žiaľ nulovú toleranciu. Pre mňa je to horšie ako krádež či vražda, pretože tam môže byť skrat, alebo dôvod, ale nevera je premyslené dlhodobé klamstvo, zbabelosť, vychcanost, podlosť, potencionálne šírenie pohlavných chorôb, robenie detí bez otca a zázemia, všetko v jednom.
Keď o tom vedia všetky zúčastnené strany, nemám s tým problém. Ale prečo zväčša milenka môže vedieť, že je tá druhá a manželka nesmie vedieť, že je aj iná žena? Jaaaj ja to týmto zbabelym chlapom proste nedarujem 😂
A prekvapuje ma koľké by nepovedali. Toto nahráva nevernym chlapom. A presne jeden takýto z nich mi raz povedal jeho mantru, ze "ženy sú je.nute". Ale mal žiaľ pravdu, sú. Tolerujú veci dávno za hranicou.

a inak po tom rande ste si pisali? Viem ze nemas onho zaujem, ale ze ci on sa snazil dalej a hlavne ci sa ti ozval po tom stretnuti v elektricke 😁