icon

Mala som rande a dnes som toho muža stretla v električke so ženou a dieťaťom

31. júl 2022

Keby ste stretli v električke muža, s ktorým ste boli minulý týždeň na rande, so ženou a dietatom, povedali by ste jej to? Lebo presne to sa mi stalo.

Strana
z4
blancheporte
31. júl 2022

Ako vies,ze to bola jeho manzelka a dieta?

autor
31. júl 2022

@blancheporte však neviem, preto sa pýtam. Ale vyzeralo to tak.

syslik81
31. júl 2022

nie .. moze to byt sestra kamaratka alebo benevolentna manzelka .. kazdopadne nepoznas ju tak sa do nich nestaraj a rande povazuj za ukoncene do buducnosti

mirkava
31. júl 2022

Ja asi nie...

777januska777
31. júl 2022

Ja by som sa prihovorila a spýtala by som sa ci su to jeho netere a synovci.

blancheporte
31. júl 2022

No co uz teraz....🤷‍♀️

autor
31. júl 2022

@777januska777 hej to je celkom elegantne vyriešené 😂

tosomja
31. júl 2022

Áno, prihovorila by som sa. S vtipom, že kedy to stihol keď mi uly týždeň bol ešte slobodný 🤣🤣

autor
31. júl 2022

@777januska777 Ale z toho sa on môže vždy vykrutit...

autor
31. júl 2022

@tosomja tak dieťa hovoril že má, ale že so ženou už nie je.

autor
31. júl 2022

@tosomja a povedal, že jeho dieťa žije cez celé Slovensko ďalej a že s ním nie je v kontakte.

pribinak
31. júl 2022

Uff v elektrické by som to neurobila. To by bolo tak ponižujúce. Tá žena by dostala facku od života pred obecenstvom (cestujúci)

Keď už, tak Radšej by som vystúpila s nimi a vonkua tam mimo obecenstva, by som to povedala

autor
31. júl 2022

@pribinak elektricka bola prázdna, neboli okolo nás ľudia. Pred ľuďmi ani ja nie.

ropucha6
31. júl 2022

Ja asi nie, ale keby ma dotycny este kontaktoval, tak by som sa na to spytala.

au1994
31. júl 2022

Nie. A pred deťmi by som tobôž už o ničom takom ani neuvažovala. Ale jeho by som poriadne vytrolila, že to dám vedieť jeho žene, že poza jej chrbát obháňa iné ženy, aby sa zľakol, že príde o svoju rodinu, keď sa nespamätá.

simca_13
31. júl 2022

Nie nepovedala by som to. Neriešila by som to pred nimi, maximálne s ním, aj to nie nejako ako stíhačka alebo tak. Lebo nevieš kto to reálne bol.

lindous
31. júl 2022

Ja by som sa asi pozdravila, myslím, že jeho reakcia by ukázala veľa... ale aj keby extrémne znervóznel, tak asi by som to tam neriešila a nerozoberala ...

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
sense
31. júl 2022

Jej by som to nepovedala, ale jeho by som blokla.

andrea78
31. júl 2022

@autorka a ako sa tvaril, ked ta uvidel? Elektricka bola prazdna, v dave Ta nemohol prehliadnut.
Ja by som ho pozdravila a nahodila stastny usmev, ze ho vidim a z reakcie by som vyvodila, ci je to znama alebo rovno manzelka s dietatom. Reakciu by v pripade, ze to bola podvadzana manzelka len tak nezakryl😁

dusankomoj
31. júl 2022

Už je asi neskoro na nejakú reakciu! Alebo sa ešte stále veziete v tej električke?🤔

autor
31. júl 2022

Sedel hneď oproti mne, lebo všimol si až neskôr kto som... Nepozdravil ma a vyzeral nervózne dosť.

fairyprincess
Odpoveď bola odstránená
autor
31. júl 2022

@fairyprincess no ale to nevieš... Ja ho nepoznám. Po tom prvom rande som ho odmietla, aj keď mi dával návrhy. Len z duše neznasam neverných chlapov.

tosomja
31. júl 2022

Tak sa ho opýtaj, kto to bol. Buď bude zapierat, alebo sa prizná.

andrea78
31. júl 2022

@autorka tak potom je jasne, ze to bola manzelka. Ak by znama / cudzia osoba a on by nebol v uzkych, povedal by snad svojmu vikendovemu rande aspon ahoj

tosomja
31. júl 2022

Tak potom ma buď extrémne dobrý vzťah s bývalou, alebo ma milujúcu manželku, len chcel uhnúť a čo ti mal povedať že mám ženu, deti, neplánujem sa rozvádzať, buď mi rohožkou? Bola by si?

elenka74
31. júl 2022

Presne tak, aspoň by sa ti pozdravil, keby nemal vedľa seba manželku.

sasa1310
31. júl 2022

tak jeho reakcia vypovedá o všetkom. To ti musí byť jasné

autor
31. júl 2022

Napísal mi, že to bola jeho expartnerka a dieťa a že ho prišla pozrieť po 4 rokoch 😃

Strana
z4