Mali by ste mať sex za peniaze?
Po par poharoch vina sme sa s kamaratkou dostali k tejto teme. Obe sme sa zhodli na tom, ze by sme to urobili. Obe mame 27 rokov. Kamaratka, ktora je single, zhodnotila, ze by to urobila, suma zacala na 2000€, podla sarmantnosti muza. Ja som vydata, takze som mala tu sumu vyssiu, cca 8000€. (s tym ze by som manzela informovala). Je to hypoteticka somarina, nikto nam neplati a inak to robime zadarmo. Len teda sme dosli k tejto teme. Mate to takto rovnako alebo sme len my dve prepnute, so sklonom k prostitucii? Ak ano, ake by boli vase sumy? Ak chcete kritizovat temu tak si to mozete odpustit, viem ze je kontroverzna a za triezva by nas nenapadla.
Mne raz volali z Fun radia či pisali, či chcem ist do živeho vysielania, tak hovorim, za 100 000 pojdem
@karolinakr rychlyprachy sú hrané, tie kočky normálne pred tým podpíšu zmluvu a všetko...
Cize z toho vyplyva ze vacsia zien je ku**a a zalezi ken na sume? 😀 kedysi ked som chodil na pkc, tam vela zien aj zadanych by islo na sex za 200-300. Solventny kamarat tak fungoval roky. Dokonca jedna s fotkou zeny ktora byvala v mason okolí a poznal som ju. 🫣 Cize zvratena doba. Mozno by nas prekvapilo kolko zien by islo. Rovnako zvratení su tí co ponukaju peniaze a aj tie co idu. Nemyslim profesionalky.
Ty,ale možno by ste pozerali,že nakoniec by ste ešte museli platiť za to,že vás niekto po....
@lonely66 Nechápem, respektíve, mám na to iný pohľad. Žena v manželstve, ktorá sex nechce, tak ho nemá, muž ju k nemu nemôže nútiť. Keď ho s ním má dobrovoľne, lebo chce, tak to podľa mňa nie je porovnateľné s prostitúciou, ale že vôbec! Táto diskusia nie je o ženách v manželstve, ktoré už sex s manželom nechcú a aj tak ho majú. Je o sexe za peniaze s cudzím človekom, s ktorým by ho za normálnych okolností nikdy nemali.
Sokujuce, kolko potencionalnych milionariek po Slovensku beha. 🙂 A ze chudobna krajina.
🙂
Vrátí se manželka z lázní, manžel jí vybaluje kufry a v jednom najde spoustu peněz. Ptá se ženy: "Miláčku, odkud máš ty peníze?"
"Vyhrála jsem ve Sportce."
Večer se jde žena koupat, manžel přiběhne do koupelny s teploměrem a měří teplotu vody.
"Proč měříš teplotu vody?"
"Aby sis neopařila tiket!"
@greywolf a co je na tom, panabeka ved je to len sex, co mas 5 rokov? Podla mna sa tomu zbytocne priklada velka vaha. Ty by si nesexoval pre peniaze?
Ved to trva max hodinu, a cely zivot to robim zadarmo😃 a posledne roky sa mi dokonca nie vzdy chce a robim to aj tak😀
Keby mi cisto hypoteticky niekto dobre zaplatil, bolo by to po vzajomnej dohode a za dost vela penazi(nech mi to aspon hyposku trosku posplaca) a za jednoznacnych podmienok pri dodrzani 100percentneho zdravia, hned by som sla😃 myslim, ze by mi zo susky neodpadlo ani trochu
No, tusim v tejto teme stratim vacsinu (posledne zvysky) iluzii o lepsej, neznejsej polovici ludstva 🥴.
@lonely66 chapem. Cim je clovek starsi (viac spozna ludi, nemyslim kvantitativne), tym viac je skepticky a postupne sa zmieruje so zivotom bez partnera. Na druhej strane tisko zavidi (v dobrom) tym zopar stastnym, ktori sa nasli na druhy, treti... pokus a/alebo vo vyssom veku.

@martinmmartin to by si sa divil Rychly prachy - mohol by mi nukat, kolko by chcel, odo mňa by odišiel naprazdno..a tie baby za 2000czk čo je 70eur a pekne po nete všade hm..