Mali by ste s problém, keby váš partner pozve inú ženu na drink?
Ahoj, chcem sa opýtať vás žien hlavne, že keby máte partnera a on by pozval nejakú inú ženu na drink alebo obed alebo večeru s tým, že by ste o tom nevedeli a boli spolu niekde v meste dajme tomu 2 alebo 2 a pol hodiny?
(s tým, že to nie je ani kolegyňa ani rodina ani kamarátka alebo známa o ktorej viete ale proste cudzia žena a došlo by tam k nejakému skúšaniu niečo ako baliť niekoho, také náznaky)
Ak by to nebola kolegyna alebo znama a nepovedal by mi o tom...ano, vadilo.
A zase ked mi tam skladal komplimenty tak neviem ani keby sa chce len skamarátiť tak si nemyslím, že je to v pohode iste aj kamaráti si môžu dať kompliment ale zase oddiaľ potiaľ
Ak by šiel na drink, či večeru v preklade RANDE s inou ženou, tam áno, vadilo by mi to. A samozrejme, týmto hrdinským činom by sa z neho stal expartner.
@mima172 To chápem, tiež by mi to vadilo
Áno, vadilo a veľmi oceňujem, že si odišla. Klobúk dole pred Tebou.
A zároveň mi vadí a preto prosím - keby partner pozve, keby sa chce kamarátiť - píšme po slovensky - keby pozval, keby sa chcel kamarátiť, ďakujem🙂
@aduskatt To, že by som odišla keby som také niečo zistila je samozrejmosť 🙂 a len tak okrajovo on mi ešte napísal ale ja som ho radšej vymazala a blokla a nech neotravuje
Si skvelá, myslím to úplne vážne 🙂
Tak zase kolegyňa keby potrebujú niečo riešiť pracovne, že zájdu len na jeden čajík a vedela by som o tom tak dobre i ked majú čas v práci ale dajme tomu keby je to len výnimočná situácia tak ok
@aduskatt ❤ Mám isté zásady a toto...by som nedokázala, napríklad sa ti priznám, že mne sa raz dávno ked som mala si 18 páčil frajer kamošky :( a bolelo ho vidieť s ňou kedže sa mi veľmi páčil ale potom som to nejak spracovala a teraz už mi je to jedno, zase ubehlo niekoľko rokov a aj tak už spolu nie sú ale ja som skoro o tú kamošku prišla lebo som sa s nechcela stretávať keby sú obaja spolu :( bolelo to a ja som sa jej po čase priznala :( bála som sa ale aj tak sme stále kamošky a ona povedala, že som skvelý človek, že som sa dokázala ovládať a nejako to spracovať a, že si to veľmi váži a teraz sme sa na tom už len smiali :D
Nemyslím ze sa tu nájde niekto komu na partnerovi záleží a napíše, že je to v poriadku.
Na tvojom mieste by som bola riadne na**ata že marnil tvoj čas a vodil ťa za nos.
@katka700 našťastie sme neboli v kontakte dlho, asi len 3 týždne
Nie v pohode. Ešte by som im kondómy pribalila 🤣
😂 chlap by už ďalej nebol mojim chlapom a žena by asi prišla o vlasy 😂 áno som ziarlivka a nehanbím sa zato 😜😂
@lienka353535 Aj ked o tom nevie?
V tom prípade by chlap prišiel asi o výbavu 🤣 ale nie 🙂 dobre sa o Tom srandujem ale reálne by som sa zbalila a máj sa 🙂 toto normálny chlap čo nemá niečo zalubom žene neurobí ak ju miluje záleží ako je na Tom ten daný vzťah.
Samozrejme že by mi to vadilo a je úplne jedno kto by to bol pokiaľ to nie je jeho sestra 😄
Ja tiež nechodím na drink ani obed s iným mužom predsa ani by som nešla. Ktorej žene by to nevadilo??
Ja pochopím sestru, sesternicu alebo niekto z rodiny poprípade dlhoročná kamarátka o ktorej viem
To je otázka, samozrejme že by som s tým mala takto problém, myslím si, že každá normálna žena ktorá miluje ozaj svojho partnera by mala..to sa ani netreba pýtať.
No sú takí a je ich veľa 😅raz ma jeden balil,išli sme s kamarátmi na chatu,potom som ho pozvala ku mne ,začal ma bozkávať,tak som mu povedala,že je skoro a nech ide radšej domov tak odišiel...bol urazený...a o dva dni mu písala frajerka verejne na FB ,ako sa na neho teší a miluje ho 🙄😅😅skoro som odpadla,hneď som mu napísala,či není normálny,najradšej by som napísala vtedy jeho partnerke,ale nechala som to tak....keďže medzi nami nič nebolo...ale teda snažil sa riadne o "viac"
Potom nech ju aj domov prinesie, treba aj oprať, uvariť, ... S cudzou je to divné, kolegyňa by minevadila. Tiež chodím s kolegom na pivo
Velmi by mi to vadilo a uz by som s nim nebola to je nenormalne
Ja by som s tym problem nemala, problem by mal on

@h2 Tak som to myslela