icon

Mali by ste s problém, keby váš partner pozve inú ženu na drink?

6. mar 2023

Ahoj, chcem sa opýtať vás žien hlavne, že keby máte partnera a on by pozval nejakú inú ženu na drink alebo obed alebo večeru s tým, že by ste o tom nevedeli a boli spolu niekde v meste dajme tomu 2 alebo 2 a pol hodiny?
(s tým, že to nie je ani kolegyňa ani rodina ani kamarátka alebo známa o ktorej viete ale proste cudzia žena a došlo by tam k nejakému skúšaniu niečo ako baliť niekoho, také náznaky)

autor
6. mar 2023

@h2 Tak som to myslela

kaca222
6. mar 2023

@makakova áno za mňa je to ok, sľúbili sme si vernosť, to neznamená, že sa nebudeme stretávať s kamarátmi 🙂

h2
6. mar 2023

@kaca222 Autorka píše, že to nie je kamarátka, ale žena, ktorú ten chlap balil. A vie to preto, že ona je tou ženou. Čiže u teba v pohode???

beata_k
6. mar 2023

Ak by to nebola kolegyna alebo znama a nepovedal by mi o tom...ano, vadilo.

kaca222
6. mar 2023

@h2 vyjadrujem sa k dotazu @makakova. K autorke som už vyššie písala, že nie, neni to v pohode

h2
6. mar 2023

@kaca222 Ahá, tak prepáč.

autor
6. mar 2023

A zase ked mi tam skladal komplimenty tak neviem ani keby sa chce len skamarátiť tak si nemyslím, že je to v pohode iste aj kamaráti si môžu dať kompliment ale zase oddiaľ potiaľ

mima172
6. mar 2023

Ak by šiel na drink, či večeru v preklade RANDE s inou ženou, tam áno, vadilo by mi to. A samozrejme, týmto hrdinským činom by sa z neho stal expartner.

autor
6. mar 2023

@mima172 To chápem, tiež by mi to vadilo

aduskatt
6. mar 2023

Áno, vadilo a veľmi oceňujem, že si odišla. Klobúk dole pred Tebou.
A zároveň mi vadí a preto prosím - keby partner pozve, keby sa chce kamarátiť - píšme po slovensky - keby pozval, keby sa chcel kamarátiť, ďakujem🙂

autor
6. mar 2023

@aduskatt To, že by som odišla keby som také niečo zistila je samozrejmosť 🙂 a len tak okrajovo on mi ešte napísal ale ja som ho radšej vymazala a blokla a nech neotravuje

makakova
6. mar 2023

@kaca222 to je pekné ze ste si to takto nastavili. Kolegyňa na za mna ale nieje kamarátka na stretávanie mimo práce.. keďže su spolu cez den v práci..neviem prečo by mali ísť aj po práci kdesi

aduskatt
6. mar 2023

Si skvelá, myslím to úplne vážne 🙂

autor
6. mar 2023

Tak zase kolegyňa keby potrebujú niečo riešiť pracovne, že zájdu len na jeden čajík a vedela by som o tom tak dobre i ked majú čas v práci ale dajme tomu keby je to len výnimočná situácia tak ok

autor
6. mar 2023

@aduskatt ❤ Mám isté zásady a toto...by som nedokázala, napríklad sa ti priznám, že mne sa raz dávno ked som mala si 18 páčil frajer kamošky :( a bolelo ho vidieť s ňou kedže sa mi veľmi páčil ale potom som to nejak spracovala a teraz už mi je to jedno, zase ubehlo niekoľko rokov a aj tak už spolu nie sú ale ja som skoro o tú kamošku prišla lebo som sa s nechcela stretávať keby sú obaja spolu :( bolelo to a ja som sa jej po čase priznala :( bála som sa ale aj tak sme stále kamošky a ona povedala, že som skvelý človek, že som sa dokázala ovládať a nejako to spracovať a, že si to veľmi váži a teraz sme sa na tom už len smiali :D

kaca222
6. mar 2023

@makakova to záleží, aj kolegyňa môže byť kamarátka. Ale hej, určite by som zbystrila, keby si popri tom ako už sme vo vzťahu partner vytvorí puto s inou ženou 😃 preto píšem hlavne že “dlhoročná”

mirco50
Odpoveď bola odstránená
katka700
6. mar 2023

Nemyslím ze sa tu nájde niekto komu na partnerovi záleží a napíše, že je to v poriadku.
Na tvojom mieste by som bola riadne na**ata že marnil tvoj čas a vodil ťa za nos.

autor
6. mar 2023

@katka700 našťastie sme neboli v kontakte dlho, asi len 3 týždne

dominikamacakova
6. mar 2023

Nie v pohode. Ešte by som im kondómy pribalila 🤣

lienka353535
6. mar 2023

😂 chlap by už ďalej nebol mojim chlapom a žena by asi prišla o vlasy 😂 áno som ziarlivka a nehanbím sa zato 😜😂

autor
6. mar 2023

@lienka353535 Aj ked o tom nevie?

lienka353535
6. mar 2023

V tom prípade by chlap prišiel asi o výbavu 🤣 ale nie 🙂 dobre sa o Tom srandujem ale reálne by som sa zbalila a máj sa 🙂 toto normálny chlap čo nemá niečo zalubom žene neurobí ak ju miluje záleží ako je na Tom ten daný vzťah.

blackcat8885
6. mar 2023

Samozrejme že by mi to vadilo a je úplne jedno kto by to bol pokiaľ to nie je jeho sestra 😄
Ja tiež nechodím na drink ani obed s iným mužom predsa ani by som nešla. Ktorej žene by to nevadilo??

autor
6. mar 2023

Ja pochopím sestru, sesternicu alebo niekto z rodiny poprípade dlhoročná kamarátka o ktorej viem

vecicky1805
6. mar 2023

To je otázka, samozrejme že by som s tým mala takto problém, myslím si, že každá normálna žena ktorá miluje ozaj svojho partnera by mala..to sa ani netreba pýtať.

petra8786
6. mar 2023

No sú takí a je ich veľa 😅raz ma jeden balil,išli sme s kamarátmi na chatu,potom som ho pozvala ku mne ,začal ma bozkávať,tak som mu povedala,že je skoro a nech ide radšej domov tak odišiel...bol urazený...a o dva dni mu písala frajerka verejne na FB ,ako sa na neho teší a miluje ho 🙄😅😅skoro som odpadla,hneď som mu napísala,či není normálny,najradšej by som napísala vtedy jeho partnerke,ale nechala som to tak....keďže medzi nami nič nebolo...ale teda snažil sa riadne o "viac"

dominikakoll
6. mar 2023

Potom nech ju aj domov prinesie, treba aj oprať, uvariť, ... S cudzou je to divné, kolegyňa by minevadila. Tiež chodím s kolegom na pivo

megan777
6. mar 2023

Velmi by mi to vadilo a uz by som s nim nebola to je nenormalne

pusinka263
6. mar 2023

Ja by som s tym problem nemala, problem by mal on