Mali by ste mať sex za peniaze?
Po par poharoch vina sme sa s kamaratkou dostali k tejto teme. Obe sme sa zhodli na tom, ze by sme to urobili. Obe mame 27 rokov. Kamaratka, ktora je single, zhodnotila, ze by to urobila, suma zacala na 2000€, podla sarmantnosti muza. Ja som vydata, takze som mala tu sumu vyssiu, cca 8000€. (s tym ze by som manzela informovala). Je to hypoteticka somarina, nikto nam neplati a inak to robime zadarmo. Len teda sme dosli k tejto teme. Mate to takto rovnako alebo sme len my dve prepnute, so sklonom k prostitucii? Ak ano, ake by boli vase sumy? Ak chcete kritizovat temu tak si to mozete odpustit, viem ze je kontroverzna a za triezva by nas nenapadla.
Mne raz volali z Fun radia či pisali, či chcem ist do živeho vysielania, tak hovorim, za 100 000 pojdem
@karolinakr rychlyprachy sú hrané, tie kočky normálne pred tým podpíšu zmluvu a všetko...
Cize z toho vyplyva ze vacsia zien je ku**a a zalezi ken na sume? 😀 kedysi ked som chodil na pkc, tam vela zien aj zadanych by islo na sex za 200-300. Solventny kamarat tak fungoval roky. Dokonca jedna s fotkou zeny ktora byvala v mason okolí a poznal som ju. 🫣 Cize zvratena doba. Mozno by nas prekvapilo kolko zien by islo. Rovnako zvratení su tí co ponukaju peniaze a aj tie co idu. Nemyslim profesionalky.
Ty,ale možno by ste pozerali,že nakoniec by ste ešte museli platiť za to,že vás niekto po....
Referencia na film Neslušný návrh (1993)?
Určite ze áno
Koľko promile máme v sebe, keď o takom niečom rozmýšľate?
@lonely66 Nechápem, respektíve, mám na to iný pohľad. Žena v manželstve, ktorá sex nechce, tak ho nemá, muž ju k nemu nemôže nútiť. Keď ho s ním má dobrovoľne, lebo chce, tak to podľa mňa nie je porovnateľné s prostitúciou, ale že vôbec! Táto diskusia nie je o ženách v manželstve, ktoré už sex s manželom nechcú a aj tak ho majú. Je o sexe za peniaze s cudzím človekom, s ktorým by ho za normálnych okolností nikdy nemali.
Sokujuce, kolko potencionalnych milionariek po Slovensku beha. 🙂 A ze chudobna krajina.
🙂
Vrátí se manželka z lázní, manžel jí vybaluje kufry a v jednom najde spoustu peněz. Ptá se ženy: "Miláčku, odkud máš ty peníze?"
"Vyhrála jsem ve Sportce."
Večer se jde žena koupat, manžel přiběhne do koupelny s teploměrem a měří teplotu vody.
"Proč měříš teplotu vody?"
"Aby sis neopařila tiket!"
Najdrahsi sex je ten "zadarmo" 🙂))
@lonely66 no a už všetci vieme, čo znamená tá 66ka
@greywolf a co je na tom, panabeka ved je to len sex, co mas 5 rokov? Podla mna sa tomu zbytocne priklada velka vaha. Ty by si nesexoval pre peniaze?
Ved to trva max hodinu, a cely zivot to robim zadarmo😃 a posledne roky sa mi dokonca nie vzdy chce a robim to aj tak😀
Keby mi cisto hypoteticky niekto dobre zaplatil, bolo by to po vzajomnej dohode a za dost vela penazi(nech mi to aspon hyposku trosku posplaca) a za jednoznacnych podmienok pri dodrzani 100percentneho zdravia, hned by som sla😃 myslim, ze by mi zo susky neodpadlo ani trochu
No, tusim v tejto teme stratim vacsinu (posledne zvysky) iluzii o lepsej, neznejsej polovici ludstva 🥴.
@lonely66 chapem. Cim je clovek starsi (viac spozna ludi, nemyslim kvantitativne), tym viac je skepticky a postupne sa zmieruje so zivotom bez partnera. Na druhej strane tisko zavidi (v dobrom) tym zopar stastnym, ktori sa nasli na druhy, treti... pokus a/alebo vo vyssom veku.
Ani za milión...

@martinmmartin to by si sa divil Rychly prachy - mohol by mi nukat, kolko by chcel, odo mňa by odišiel naprazdno..a tie baby za 2000czk čo je 70eur a pekne po nete všade hm..