icon

Mali by ste mať sex za peniaze?

7. apr 2024

Po par poharoch vina sme sa s kamaratkou dostali k tejto teme. Obe sme sa zhodli na tom, ze by sme to urobili. Obe mame 27 rokov. Kamaratka, ktora je single, zhodnotila, ze by to urobila, suma zacala na 2000€, podla sarmantnosti muza. Ja som vydata, takze som mala tu sumu vyssiu, cca 8000€. (s tym ze by som manzela informovala). Je to hypoteticka somarina, nikto nam neplati a inak to robime zadarmo. Len teda sme dosli k tejto teme. Mate to takto rovnako alebo sme len my dve prepnute, so sklonom k prostitucii? Ak ano, ake by boli vase sumy? Ak chcete kritizovat temu tak si to mozete odpustit, viem ze je kontroverzna a za triezva by nas nenapadla.

karolinakr
7. apr 2024

@martinmmartin to by si sa divil Rychly prachy - mohol by mi nukat, kolko by chcel, odo mňa by odišiel naprazdno..a tie baby za 2000czk čo je 70eur a pekne po nete všade hm..

karolinakr
7. apr 2024

Mne raz volali z Fun radia či pisali, či chcem ist do živeho vysielania, tak hovorim, za 100 000 pojdem

marseillefan
7. apr 2024

@karolinakr rychlyprachy sú hrané, tie kočky normálne pred tým podpíšu zmluvu a všetko...

greywolf
8. apr 2024

Cize z toho vyplyva ze vacsia zien je ku**a a zalezi ken na sume? 😀 kedysi ked som chodil na pkc, tam vela zien aj zadanych by islo na sex za 200-300. Solventny kamarat tak fungoval roky. Dokonca jedna s fotkou zeny ktora byvala v mason okolí a poznal som ju. 🫣 Cize zvratena doba. Mozno by nas prekvapilo kolko zien by islo. Rovnako zvratení su tí co ponukaju peniaze a aj tie co idu. Nemyslim profesionalky.

maciatkolulu
8. apr 2024

Ty,ale možno by ste pozerali,že nakoniec by ste ešte museli platiť za to,že vás niekto po....

lonely66
Odpoveď bola odstránená
neviditelnypes
8. apr 2024

Referencia na film Neslušný návrh (1993)?

h2
8. apr 2024

@lonely66 Nemôžeš porovnávať zamilovanú ženu, ktorá sa s chlapom vyspí z lásky, alebo aj nie zamilovanú, ktorá sa s ním vyspí, lebo ju priťahuje a sama po ňom túži, s prostitútkou, ktorá by s ním ten sex mala jedine a iba za peniaze.

robko123456
8. apr 2024

Určite ze áno

lonely66
Odpoveď bola odstránená
lonely66
Odpoveď bola odstránená
h2
8. apr 2024

@lonely66 Ale to, ako ju berie ten muž a či ju považuje za ku*vu, lebo mu dala z lásky, kým on ju len zneužil, nevypovedá o tej žene nič. Len o tom chlapovi.

bylinka25
8. apr 2024

Koľko promile máme v sebe, keď o takom niečom rozmýšľate?

lonely66
Odpoveď bola odstránená
h2
8. apr 2024

@lonely66 Nechápem, respektíve, mám na to iný pohľad. Žena v manželstve, ktorá sex nechce, tak ho nemá, muž ju k nemu nemôže nútiť. Keď ho s ním má dobrovoľne, lebo chce, tak to podľa mňa nie je porovnateľné s prostitúciou, ale že vôbec! Táto diskusia nie je o ženách v manželstve, ktoré už sex s manželom nechcú a aj tak ho majú. Je o sexe za peniaze s cudzím človekom, s ktorým by ho za normálnych okolností nikdy nemali.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
h2
8. apr 2024

@lonely66 Ale v tejto diskusii je práve pohľad chlapa irelevantný. Otázka bola na ženy, či by išli za peniaze. Nie, čo si o nich ten chlap pomyslí.

chodec15
8. apr 2024

Sokujuce, kolko potencionalnych milionariek po Slovensku beha. 🙂 A ze chudobna krajina.

chodec15
8. apr 2024

🙂
Vrátí se manželka z lázní, manžel jí vybaluje kufry a v jednom najde spoustu peněz. Ptá se ženy: "Miláčku, odkud máš ty peníze?"
"Vyhrála jsem ve Sportce."
Večer se jde žena koupat, manžel přiběhne do koupelny s teploměrem a měří teplotu vody.
"Proč měříš teplotu vody?"
"Aby sis neopařila tiket!"

tttbb
8. apr 2024

Najdrahsi sex je ten "zadarmo" 🙂))

lonely66
Odpoveď bola odstránená
marseillefan
8. apr 2024

@lonely66 no a už všetci vieme, čo znamená tá 66ka

lonely66
Odpoveď bola odstránená
majlo1234
8. apr 2024

@greywolf a co je na tom, panabeka ved je to len sex, co mas 5 rokov? Podla mna sa tomu zbytocne priklada velka vaha. Ty by si nesexoval pre peniaze?
Ved to trva max hodinu, a cely zivot to robim zadarmo😃 a posledne roky sa mi dokonca nie vzdy chce a robim to aj tak😀
Keby mi cisto hypoteticky niekto dobre zaplatil, bolo by to po vzajomnej dohode a za dost vela penazi(nech mi to aspon hyposku trosku posplaca) a za jednoznacnych podmienok pri dodrzani 100percentneho zdravia, hned by som sla😃 myslim, ze by mi zo susky neodpadlo ani trochu

madeincssr
8. apr 2024

No, tusim v tejto teme stratim vacsinu (posledne zvysky) iluzii o lepsej, neznejsej polovici ludstva 🥴.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
madeincssr
8. apr 2024

@lonely66 chapem. Cim je clovek starsi (viac spozna ludi, nemyslim kvantitativne), tym viac je skepticky a postupne sa zmieruje so zivotom bez partnera. Na druhej strane tisko zavidi (v dobrom) tym zopar stastnym, ktori sa nasli na druhy, treti... pokus a/alebo vo vyssom veku.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
mnamko
9. jan 2025

@lonely66 určite napisala niekde odpoveď na niečo a niekedy chcu aby dotyčný alebo dotyčná to co napisali povedali v radiu.Ja už som tak par krát bola,je to sranda ale aby som za to chcela peniaze ma nikdy nenapadlo.

adkoalauri
9. jan 2025

Ani za milión...