icon

Mali ste niekedy lepší sex s niekým iným ako s manželom?

22. júl 2025

Mali ste niekedy lepší sex s niekým iným ako s manželom? Stalo sa niektorej z vás, že bol lepší, intenzívnejší alebo iný než doma? Vzrušujúce, možno spontánnejšie? Bavili ste sa o tom medzi sebou alebo ste to radšej nikdy nepriznali?

anonym_03b841
22. júl 2025

Áno

anonym_c67aa8
22. júl 2025

@anonym_autor ano, s niekym inym bol lepsi, ale nikdy som to nahlas nepriznala.

anonym_da8f27
22. júl 2025

@anonym_autor myslíš ako milenca?

anonym_48090e
22. júl 2025

Ja nie, čiastočne aj vďaka tomu je môj manžel mojim manželom, že sme si v tomto neskutočne sadli a zažila som s ním čo pred tým nie

anonym_c67aa8
22. júl 2025
@anonym_da8f27

@anonym_da8f27 ja som pochopila,ze to moze btt aj priatel spred manzelstva alebo aj milenec.

andrejka1974
22. júl 2025

Nie , lebo on bol môj prvý a jediný ale stále je skvelý

sulavikova
22. júl 2025

nemám manžela, takže si dlhodobo užívam s 1 partnerom už 23 rokov😇

autor
22. júl 2025
@anonym_da8f27

@anonym_da8f27 akýkoľvek partner v tvojom živote

anonym_63db44
22. júl 2025

@anonym_autor samozrejme. Prečo by to malo byt vylúčené?

barka1
22. júl 2025

@anonym_autor samozrejme, po exmanželovi som mala už len samých skvelych milencov 😁 a nie, neporovnávam ich medzi sebou. Ale všetci vedeli, ze s exom to bolo onicom.

anonym_96af19
22. júl 2025

@anonym_autor áno, mala ale súčasne aj nemala. Lebo pri manželovi sa viem totálne uvoľniť, už po rokoch vie kde a ako to má urobiť a keby náhodou prišlo ďalšie dieťa, tak je to okey. Keby prišlo predtým s niekým iným, tak by to okey nebolo, napriek tomu, že tam neraz bola väčšia chémia a to vzrušenie (aj keď to bolo asi vzrušenie z niečoho nového). Takže vlastne ani neviem.

morpheuss
22. júl 2025

Dobre, že je tu možnosť anonymného prispievania, konečne to tu má grády 😂

anonym_b7c4e3
22. júl 2025

@anonym_autor áno

anonym_c67aa8
22. júl 2025
@morpheuss

@morpheuss presne😁😁

anonym_000653
22. júl 2025

Nie 🙂

oli18
22. júl 2025

A ty?

janinah
22. júl 2025
@morpheuss

@morpheuss grády? Mamickovska stranka sa meni na primitivny bulvár.

anonym_8cb8df
22. júl 2025

Áno

anonym_b0b1b2
22. júl 2025

@anonym_autor nie

kiki68
23. júl 2025

@anonym_autor nie, nikdy, muz je najlepsi a ma to vela dovodov. Iny chlap by mi nikdy nebol ochotny a este aj nadseny splnit urcite priania. Skor vsetci ostatni pred nim boli strata casu a taky cajovy odvar. Ja mu vzdy hovorim, ze som sa dlho modlila a on je odpoved od Boha 😀

anonym_0ce59e
23. júl 2025

@anonym_autor Áno.

lubossi
23. júl 2025

decka, nebolo by lepsie tu len pacnut link na nejaky dotaznik nech tam tyzden vsetci klikaju ANO/NIE a potom sem prilepit vysledky? Takto je to dost neprehladne.

anonym_dfe831
25. júl 2025

Áno a dlho som sa s tým nevedela vyrovnať.

yoginka231
13. aug 2025

Áno. A je to v poriadku podľa mňa. Keď som mala toxického bývalého, čo ma len zneužíval a nevážil si ma,ponižoval ma, tak zároveň sme mali takú chémiu že koniec... Len som zacítila jeho pach a mala som zimomriavky, a už som si oplzlo predstavovala čo s ním narobím. Bežne úplne seriozny chlap, a potom v posteli úplne zviera. A pamätám si ako som rozmýšlala že len kvôli tomu skvelému sexu s ním budem kamoška s výhodami po rozchode. Ale povedala som si že si vážim samú seba a som zato na seba hrdá. Veľmi mi ublížil a ubližoval, správal sa ako úplne hovado. A je mi jasné že niekde teraz jebe iné a tie zažívajú to čo žiadna v živote, ale je mi to jedno lebo je to narcistický chrapúň.