Málo sexu a konflikty vo vzťahu
Dobrý vecer..Čo by ste robili...ja nemám chuť na sex, nebolo to vždy tak, ale proste máme náročné dieťa, o ktoré sa starám skoro len ja, mám psychicky náročnú prácu, som unavená, nemám voľný čas a som proste celkovo vyčerpaná, mávam úzkosti...Viem že muž ale má svoje potreby tak mu ich plním. Ale...ja by som chcela ešte jedno dieťa napriek tomu že s tým jedným mám dosť plné ruky práce, nechcem premeškať tú šancu len preto že teraz mám také obdobie, nechcem sa vo vyššom veku obzerať že som to mohla zvládnuť ale už je neskoro. Ale muž proste stále váha a odkladá to. A ja nie len že nemám chuť na sex...ale ešte aj keď dostanem menzes tak plačem že zas sa nepodarilo, každý mesiac dúfam že snáď sa podarí aj keď máme prerušovaný styk. Najradšej by som od toho mala pokoj aby som si aspoň nerobila falošné nádeje. Začínam vážne uvažovať či máme my dvaja budúcnosť keď ja mu neviem zabezpečiť jeho potreby tak ako by chcel, teda spávam s ním len preto že on chce..a on zas mne nepomôže s dieťaťom natoľko aby sme mohli mať dve, po čom zas túžim ja. Komunikácia zlyháva v tom smere že by pochopil že aby som mala energiu aj na sex, mohol by viac pomáhať.
Ty chceš len sex aby z toho bolo dieťa, on chce sex, lebo to považuje za spojenie,...ja neviem, či by som s tebou chcela dieťa, keď ma berieš len ako nástroj na výrobu (z pohľadu tvojho muža píšem)
A keď nechce dieťa, nechceš ani jeho radšej. Co je to za lásku?
No máte prerušovaný a myslíš že tak ľahko otehotnieš? Až taká veľká šanca nie je keď pred koncom vysunie.
Dalsie dieta v takom vztahu, nevidim dovod.
On ta ma na sex a domáce prace, ty jeho kvôli dieťaťu? Tu zlyhalo oveľa viac ako len komunikácia podľa mna..
Jasné že sa z toho nepodarí otehotnieť, ale nádej je tam. A sorry ale že spojenie. To by ten sex vyzeral inak, nie len seba uspokojiť a hotovo.
Ja som nenapísala že nechcem jeho, ja ho mám rada, ale pri tom všetkom je sex pre mňa len ďalší vyčerpávajúci prvok po ktorom som ešte nešťastná keď neotehotniem
Keby som nechcela dieťa tak máme sex kvôli nemu aj keď som unavená a vyčerpaná, ale takto je to pre mňa ešte aj vyslovene činnosť čo ma urobí smutnou lebo by sme mohli to dieťa splodiť ale nechce tak je sex vlastne len pre neho a jeho potreby. Na mňa asi môžeme kašľať ako sa ja cítim.
@sisska96 no my takí plodní nie sme, pol roka poriadnej snahy nám trvalo splodiť dieťa takže takto "náhodou" sa to asi nestane ale aj tak som každý mesiac smutná. Lebo maličkú nádej mám
A ako ta ma uspokojiť, keď to berieš len ako povinnost? Veď mu povedz, co ma robiť, ukáž mu, keď za tie roky sa ešte nestalo, aj jeho to poteší, keď uvidí, že ťa to baví, nie len lahnes ako Anča a on odpadne ako zajac po 3 zasunutiach.
Trosku života do toho umierania.
Ja nemôžem za to že nemám chuť, nepíšem nikde že by som len ležala ale proste nezacinam s tým keď nemám chuť, keď začne on tak mu to neodopieram. Zato on mi dieťa odopiera.
Koľko rokov má prvé dieťa? Prečo chces silou mocou druhé už teraz? Písala si, že prvé je náročné. Ako budeš zvládať sama 2 náročné deti?
Odopiera ti dieťa? Čiže sa ti venuje počas sexu, len si dáva pozor? Na dieťa musia byť dvaja. Vieš o tom nie?
@janickacrazy má 4, posledný rok a pol je to s ním náročné odkedy je v škôlke, kym bol bábätko ani by sa mi nesnívalo že bude náročný. Ale vtedy som nepracovala tak som aj viac zvládala. Už nie sme najmladší, nemali by sme čakať ďalšie roky a už takto bude mať veľký vekový rozdiel so súrodencom, čo nie je dobré podľa mňa, mne to tiež nevyhovuje že mám o 6 rokov staršiu sestru. Vždy bola niekde inde v živote a chýbala mi keď odišla na vysokú, keď ja som ešte ani nebola na strednej atď. Nemohli sme zdieľať ten dospievajúci život spolu, ona očakávala že mladšia sestra sa prispôsobí, príde za ňou, stále som chodila, potom som mala pocit že vlastne len ja mám záujem o ten súrodenecký vzťah, bola sklamaná keď som nešla na vysokú tam kam ona ale na opačný koniec republiky, potom očakávala že prídem aspoň žiť po škole do toho istého mesta, ale ja som už bola zvyknutá inde a celé to dopadlo tak že teraz sme v kontakte len cez internet. Proste nevidím nič pozitívne na tom vekovom rozdiele a už teraz keby som bola tehotná tak máme medzi deťmi 5 rokov. Už to je veľa.
@kavasmliekom ja neviem čo mám na toto napísať, venuje ako venuje, rýchla predohra, poloha aká vyhovuje mne aby som dosiahla orgazmus a potom on, celé do 10 minút, potom čau, idem k počítaču
Tak mu asi musíš povedať co od neho ocakavas, len mu nespomínaj dieťa, lebo ho prejde chuť. A jedlom rastie chuť, raz sa uvoľnite tak, že mu bude jedno kde to pusti 🙈
No a manžel teda druhé dieťa nechce? Má na to nejaký dôvod? Predtým ste plánovali 2 deti?
ak si finančne za vodou, daj si spraviť dieťa a muža pošli do teplých krajín....
@janickacrazy on stále nejaké výhovorky má ale potom povie že ktovie koľko detí budeme mať, akoby ani to druhé nemalo byť konečné číslo. Proste sa v ňom nevyznám lebo hovorí stále inak a fakt je že ani to druhé ešte nemá jasno v tom kedy bude chcieť. A už keď ja sa nevyznám tak neviem kto iný...
No naťahuje ťa ako gumu, takýmito rečami, no pravda môže byť úplne inde. Možno to dieťa naozaj nechce a stále sa vyhovára, lebo keby ti to povedal na rovinu, tak by si mohla odísť. Zažila som niečo podobné a veru som nakoniec aj odišla.
@janickacrazy to za tým tuším. Ze nechce ale nepovie to na rovinu, aby som to dieťa nakoniec nemala s iným.
Však jedno už máte. Netreba silou mocou tlačiť druhé... tretie... Nie každý je nastavený na viac detí
Si vyčerpaná,nespokojna s mužovým ne/pomáhaním a chceš druhe dieta len aby si si odfajkla "splnenú ulohu" a zapisala sa do štatistiky ako matka 2 detí za každú cenu? Chudák muž - bez sexu a so sexom nasilu, chudata deti - ktorych matka ich chce lebo sa to patrí a chuda Tvoja duša a telo - lebo si nespokojna a vyčerpana a budes este viac pri 2 detoch
Ja ťa chápem, slovenské ženy sú tak masochisticky vedené, vydať sa a ťahať ako kone, práca, domácnosť, 2 deti ( lebo však dieťa má mať súrodenca ) a večer samozrejme podržať, lebo však muž potrebuje. Raz v budúcnosti sa nechceš pozrieť do minulosti a zmeškať príležitosť mať druhé dieťa. Chápem. Možno raz v budúcnosti, keď budeš stará sa obzrieš a povieš si, že ani ten svoj život si poriadne nemala, len si robila, čo si musela, čo sa od teba očakávalo. Ako moja svokra, muž alkač, 5 detí, lebo vždy chcela veľa detí, práca okolo hospodárstva, a na svojej 70-tke hovorí, však už je tu 70-tka a ja som ani poriadne nežila. (Len živorila , pomyslela som si) Nuž to je ale osud žien, čo kladú všetko okrem seba na prvé miesto.

Toto vazne? Naozaj mas zaujem o dalsie dieta s clovekom, kvoli ktoremu si nonstop vycerpana a jeho jedine co zaujima je sex, namiesto toho, aby bol plnohodnotnym otcom, manzelom a partnerom? Spamataj sa prosim ta...