Môže ísť o príznaky tehotenstva?
Ahojte, posledná menstruacia bola 29.7, styk 7.8, mám 27 dňový cyklus.
Ciry plodný hlien som mala 11.8
Včera 17.8 a dnes 18.8 som mala pichanie v strede podbruska, návaly tepla a únava z ničoho.
Myslite, že by to mohlo vyjsť? 🙈 nechcem si robiť falošne nádeje. Ďakujem za odpovede
@simikk77 tieto “príznaky” spôsobuje progesterón. Takže môžeš, aj nemusíš. To, že si mala plodný hlien 11.8. neznamená, že aj prebehla ovulácia vtedy. Mohla sa posunúť o deň, dva a to je už dlhá doba od styku. Mimochodom, ja som mala každý cyklus pichanie po ovulácií, keď sme sa snažili o bábo (dovtedy som si to nevšimla, lebo som sa tak nepozorovala), a keď som skutočne otehotnela, moje telo bolo maximálne ticho 🙂 držím palce!
Ďakujem veľmi pekne za odpovede, samozrejme že by som si priala aby to vyšlo, ale zároveň si nerobím žiadne nádeje 🙂
Tvl...ako máme vedie či to vyšlo.vsak počkaj a urob test .či potrebovala si napísať kedy si ovulovala a kedy sulozila?🤦ach jaj.kazdopadne držím palce
Tvl...ako máme vedie či to vyšlo.vsak počkaj a urob test .či potrebovala si napísať kedy si ovulovala a kedy sulozila?🤦ach jaj.kazdopadne držím palce
@anonym_e05b3c chcela som vedieť názor iných báb. Nerozumiem tvojmu rozhorčeniu🤷🏻♀️

Ak si mala ovulaciu 5 dni po styku, tak skor nie ako ano. Pockaj este tych 10 dni, ci ti pride menzes. Medzitym si chod zasportovat nech nerozmyslas nad, prepac, blbostami.