Mám nechuť k sexu

svetliii
1. apr 2021

Ahojte, troška delikátna téma a chcela by som sa spýtať, či to máte aj vy ostatné ženy podobne ako ja. Počas menzesu (vtedy samozrejme nemáme styk) a tak cca týždeň po menzese mám na sex hroznú chuť, ale potom pred menzesom je to katastrofa, nechcem o sexe ani počuť a fakt sa musím premáhať, aby som vyhovela manželovi. Manžela samozrejme milujem, priťahuje ma, vzrušuje aj všetko. Len fakt týždeň po menzese a až do začatia druhého menzesu mi je sex absolútne nepríjemný a najradšej by som ho fakt ani nemala. Všetky vieme, že muži by to chceli mať samozrejme častejšie a ja vtedy fakt sa musím donútiť že dobre podme....neviem kde je problém, neberiem žiadne lieky, ani antikoncepciu. Prípadne existuje niečo na vyvolanie chuti do sexu pre mňa? Lebo samej sebe mi to prekáža už, niekedy som to takto nemala.. takže sex máme fakt málo...muž ma samozrejme nikdy do ničoho nenúti, ale vidím na ňom, že občas mu to už vadí. Ďakujem za rady.

anonym0001
1. apr 2021

@svetliii to je normalne, ze do ovulacie mas chut a po ovulacii uz nie. Treba mu to tak vysvetlit. To neovplyvnis. Nech sa prisposobi. Alebo zatni zuby...

ruzasipova
1. apr 2021

@svetliii Normalny jav. Mam to tiez roky. Niekedy sa premozem, niekedy to musi muz pochopit. 🙂

svetliii
autor
1. apr 2021

Ďakujem, no mne samej to dosť prekáža.

greywolf
2. apr 2021

@svetliii a co tak vyskusat afrodiziakum? Chapem ze tazko sa zosuladit, ale zas mas ruky aj usta. A ked mas vyslovene nechut na sex tak 10-15 minut sa mu inac povenujes a obaja spokojní.