icon

Mám podozrenie na neveru

7. sep 2022

Ahojte.

Potrebujem sa vyrozprávať, možno si prečítať nejaké rady, je mi hrozne úzko a neviem čo robiť. Už týždeň mám podozrenie na partnerovu neveru. Začalo sa to tým že bol na firemnej akcii z ktorej mi absolútne nenapísal ani raz. Podotýkam vždy mi napísal aspoň že sa bavi, prípadne že mám ísť spať a praje mi dobrú noc a podobne. Vysvetlil to tým že nemal pri sebe mobil čo by sa dalo ešte chápať. Čo mi ale nesedelo bol jeho detailný opis celého večera, čo robili atď. Ukazoval mi fotky, že kto je kto. Toto nikdy nerobil. Akoby sa snažil sám seba pred niečím ospravedlniť. Včera som zobrala jeho mobil do ruky. Prvý krát v nasom vzťahu. Našla som tam dve konverzácie s jeho kolegami kde si písal o jednej kolegyni. Niečo v zmysle že s ňou ostal ako posledny, odprevadzal ju domov opitu a pisal že nechce si radšej predstavovať či niečo bolo.Bolo tam ešte kopec iných kecov ktoré tu radšej nechcem písať.
Ja neviem čo robiť. Ak má podviedol tak s ním ostať nechcem. Neviem ale či ho konfrontovať že som to videla, či mlčať. Budem to ale v sebe len dusiť. Navyše najhoršie je že ak mu poviem že som to čítala tak miesto toho aby bol ticho tak ešte on bude urazený že som mu išla do telefónu. Preto sa bojím priamej konfrontácie. Ďakujem za prečítanie :(

ibrunova
7. sep 2022

Možno to skús inak, skús ak, že mobil nespomínaj, ale že si sa dopočula toto a hento..Ako zareaguje.

ankare
7. sep 2022

Myslím,že nie je spoľahlivý partner do života. Chvalabohu,nie ste manželia a nemáte deti. Neboj, si mlada, určite stretneš pravého muža v pravej chvíli, tento si Ťa nezaslúži.

vemi23
7. sep 2022

Ja som mala rodinu od seba 650km a zvladla som to 😊 viem ako ti je viem ako sa citis viem co prezivas ale je lepsie sa s nim o tom porozpravat ako každý den len rozmyslat ci ta podviedol alebo nie... Vela stastia prajem

autor
7. sep 2022

Ďakujem vám žienky za reakcie a ponuku na stretnutie, veľmi si to vážim. Žiaľ nie som na Slovensku preto to nie je možné :/ určite by mi to ale pomohlo.
Situácia je taká že som mu to povedala ale v zmysle že som sa to dozvedela a čo mi k tomu povie. Zatĺka. Že nevie o čom hovorím, že nikdy by ma ani nepodviedol a kto mi to povedal. Vyťahovala som naňho informácie z tej jeho debaty a čoraz viac bol prekvapený..on dobre vie že klame. Nechávam tomu ešte čas, aktuálne som sa išla prejsť. Počkám či sa sám prizna. Nechcela som to naňho vybafnut preto aby nezahesloval úplne všetky zariadenia. Ak si bude stáť za svojim tak mu narovinu poviem že môj zdroj je jeho konverzácia a uvidí sa čo ďalej :( zatiaľ ale vyzerá že chce byť so mnou, problém je že ja pochybujem o celom Tom vzťahu.

gabriela2952
7. sep 2022

Prepáč ale muž ktorý chce byť s tebou a zároveň striehne na inú nieje muž ktorý to myslí s tebou vážne.
Myslím ze tu druhu už má proste v hlave, keď sa o nej ešte rozpráva s kolegom a pozýval ju k sebe domov ako si písala.
Neviem ja kebyže toto zazijem asi by som tomu človeku už nevedela 100% dôverovať, stále by som to mala v hlave.

vemi23
7. sep 2022

Presne ako pise gabriela2952 tiez by som uz nevedela dôverovať... Cize si mu to povedala aj ked nie o tom ze to vies z jeho mobilu tal je to z tvojej strany krok uz pen cakat ako sa zachova on... Ja by som mu asi na rovinu povedala nech ta usetri klamstiev a ceremónii a na rovinu ti povie pravdu... Teraz asi obvolava kolegov ci nieco nevykecali... Ty vies kto je ta zena?

autor
7. sep 2022

@vemi23 hrozne mu to šrotuje v hlave od koho to mám. Ťahá to priam zo mňa. On vie že klame a že sa mu niekto (ja) snažím pristrihnúť krídelka. Tá žena neviem kto je. Viem len jej krstné meno a ked som mu ho povedala, tak poprel že by taká osoba na tej akcii bola. Myslím si, že príde aj tak čoskoro k tomu, že mu poviem že som to čítala a potom sa ukáže čo so vzťahom. Cítim sa ako hlupaňa.

bagerka
7. sep 2022

Nieco podobne sa mi stalo s ex. Boli s firmou(nejaka pyramodova hovadina) cez vikend na chate, ja som robila v zahranici, aby mohol on platit hypoteku na dom. No a proste podchvilou sme si pisali, pocas noci. Na jednu spravu mi zrazu dlhsie neodpisal(normalna konverzacia) a zrazu som lrosfe mala taky tušák taky akoby blesk mnou preletel, ze asi je dakde s nejakou zenskou. Neskor mi odpisal, neriesila som. Ked som dosla domou, ukazoval mi fotky z akcie a tam foto nejakej postarsej panej pri motorke. Ze to je ta a ta kolegyna. Potom ma viezol k zubarovi a zrazu mu zvonil telefon-mal ho pripojeny na drziaku-volala ta lmpani kolegyna. Ze reku soferuje, potom jej zavola. Ale ked som na neho pozrela, bol cely cerveny ako paradajka. Stale.som ale neriesila, boli sme spolu uz 6 rokov, prerabali jeho rodicov chalupu, planovali buducnost. Bo a raz som sa vratila z kamoskinej svatby, on mal dajaku akciu s kamosmi v dedine, ale pisali sme si pocas toho. Prisla som domou, on uz spal (mal vypite) a drzal v ruke telefon. Moja oeva myslienka-zlaty, zaspal kym si so mnou pisal. Reku odlozim ho. Vtedy este boli starsie telefony, takze konverzacia otvorena. A v tom som videla ze pisal s tou pani kolegynou. Z cosi ze miluje jek vymakane ruky 🤣🤣🤣 noc, nenoc, taky amok som dostala, ze bola hore pol dediny. Nastastie netrvalo dlho a odisla som od neho.
Takze za mna, daj na svoju intuiciu😉

vemi23
7. sep 2022

Ty a hlupana? 🤣 A preco? Co si prosim ta zle spravila? Nahnala si ho do kuta kde ma teraz byt a rozmysla isto co ti povie... Ty vies co si citala v tej konverzacii ktorú ma v mobile len tak nevinne si to medzi sebou nepisali !

mandzula
7. sep 2022

Ja by som pockala a nazhrnala dokazy.

vemi23
7. sep 2022

@mandzula uz len to ze klame je dokaz

mandzula
7. sep 2022

@vemi23 pisala som skor, ako som vsetko precitala, takze moja chyba.🙂

vemi23
7. sep 2022

@mandzula to nevadi 😊

maribell
7. sep 2022

Ja by som mu nepovedala, že to mám z jeho mobilu. Píšeš, že mu to v hlave pekne šrotuje, tak ho v tom poriadne povar. Povedz, že zdroj prezradzať nebudeš, lebo tu ide o niečo úplne iné. Aj tak je to pravdepodobne začiatok konca, tak nech rozmýšľa aj do konca života, kto ho bonzol 😅.

derdia
7. sep 2022

Sklamal on teba. Ale je to. Neprijemna situacia.

vemi23
7. sep 2022

@maribell dobry napad 😁 aspon sa nemusis bat ze ta zbabre ze mu lezies do mobilu...

vemi23
7. sep 2022

Inak mohla by si sa dajak este dostat k jeho tel a zatial mu fakt nehovor ze to mas z jeho mobilu... Mozno sa docitas ako pisal kolegovi ze ti to niekto povedal a uz budes vediet na 100% ze ta podviedol

autor
7. sep 2022

Nie zatiaľ mu nič nehovorím. Naťahujem ho ako gumu v gatiach. Jemu neprezrádzam meno. Ja chcem aby kvôli tomu nespal rovnako ako som nespala ja. Skôr sa zamýšľam kedy definitívne mu povedať že som všetko prečítala

maribell
7. sep 2022

Za mňa nikdy 😅 nech ozaj do konca života rozmýšľa, že čo sa to vlastne stalo.

maryetta
7. sep 2022

Urcite by som mu nehovorila ze ako si na to prišla. Nech zije v tych otazkach ze odkial to mas.
Hlavne ze ty budes mat veci na poriadku.
Tvar sa v ramci moznosti ze okej. Boli to len pletky.
Aby si hesla nezmenil a potom sa mu snaz este aspon raz dostat do telefonu ze ako ta konverzacia pokracovala.

vemi23
7. sep 2022

Nehovor mu to vobec... Nech sa trapi! Ked mu povies ze si to citala nebude to mat taky efekt ako ked si mu naznacila ze ti to niekto povedal ... Ak mu povies citala som to zacne si vymyslat ze to bol zart ale zo zartu by to to nik len tak nepovedal... A skus sa mu este aspon raz vkradnut do tel

tandariatko
7. sep 2022

Ja by som sa ho snažila dokopať až ti povie sám pravdu...keďbol frajer predtým nech je aj teraz. Skús na neho pritlačiť. A určite sa mu skús ešte dostať do mobilu a sprav si printscreen všetkého a vytlač to ... Pokiaľ ti bude naďalej klamať hoď mu tie konverzácie a opýtaj sa ho že ako dlho chcel z teba robiť sprostú! Vtedy ti už snáď povie pravdu ...

autor
7. sep 2022

Neviem ako ho dokopať k tomu. Tlačí teraz na mňa aby som mu prezradila meno, inak to so mnou viac riešiť nebude. Proste manipuluje mnou, chce to hodiť na mňa celé.

dzt
7. sep 2022

On to chudáčik nechce riešiť. Ja na rozvojom mieste, už by som tam nebola 😬

mandzula
7. sep 2022

Najlepšia obrana je útok, tak to na teba skúša, nedaj sa.🙂

maribell
7. sep 2022

Tak isto by to na teba hodil, keby mu povieš, že si si to prečítala. Ste manželia? Máte deti? Pokiaľ nie, tak by som s ním už nič neriešia.

momoftwo
7. sep 2022

Urcite mu nepovedz ze to mas z jeho mobilu lebo sa uz nic viac nedozvies, vsetko zahesluje bude si davat pozor a mazat konverzacie..ty potrebujes dokaz, pre tvoje vnutorne presvedcenie. Ja osobne by som pockala do tej dalsej akcie ale ty si mu to uz povedala takze smola no. On ma teraz dve alternativy, bud rozmysla ze ti napisal niektori z jeho kolegov alebo si mu bola v mobile..cize neviem ci este nejaky dokaz ziskas. V kazdom pripade je na uvazeni, ci takyto vztah, v ktorom musis rozmyslat ci ta podviedol vcera, alebo ta podvedie az za dva tyzdne, stoji zato..

tandariatko
7. sep 2022

Vieš každá ti tu dávame rady ale ani jedna nie je v tvojej situácií. Musíš sa sama rozhodnúť čo ideš robiť ďalej. Určite ho nenechaj aby tebou manipuloval. Vieš že ťa pravdepodobne podviedol ... Očividne ti asi pravdu nepovie a aj keď mu povieš o tej konverzácií tak bude zatĺkať ... A isto ti povie že to len strúhal frajera pred kolegami.

autor
7. sep 2022

Ja viem, je to hrozne ťažké. Ja som mu už aj hovorila že proste sa rozíďme, že to bude vykúpenie pre oboch. Že načo je so mnou ked sa správa takto. Prečo nie je radšej slobodný. Tak on sa ma drží zubami nechtami a chce byť so mnou. No neviem ja ešte vydržím do dalšej akcie, ale to bude to najhoršie čakanie v mojom živote. A ak nebude potom napísané nič tak čo? mám to nechať plávať a ostať s ním?

autor
7. sep 2022

Dnes mu ešte pozriem mobil akonáhle to bude možné, prípadne zajtra.