Mám podozrenie, že ma priateľ podvádza
Ahojte, možno som paranoidna ale každá žena spozná zmenu je to v tom že mame intuície, mám priateľa čakáme spolu mimčo, ja už jedno dieťa mám ale spolu sme pomerne dlho a plánovali sme budúcnosť. Lenže poslednú dobu sa začal meniť, odkedy som otehotnela je iný stále nervózny chodí neskôr z práce, nikdy to nebol žiadny manekýn ktorý trávil čas pri zrkadle a momentálne nevie už čo na sebe zlepšiť. Holí sa asi s prepáčením aj na zadku, než ide do práce celá izba vyvoňaná ako v parfumérií, nechce somnou tráviť čas chodiť snami von nič jediné čo ho zaujíma je notebook hry a telefón. Vždy zmizne na hodinu do altánku akože fajčiť a je tam aj hodinu keď nie viac, začal si zo mňa robiť srandu stále naráža že som pribratá že som taká a hentaká, včera sa ho pýtam čo by si robil keby odídem preč a on že buchol šampanské. Poslednú dobu je iný úplne ho nespoznávam, je nepríjemný nedá sa snim komunikovať nezáleží mu na tom ako sa cítim keď som v noci hore že mi je zle ani sa nepozrie ci sa niečo deje ako v minulosti keď mi bývalo zle kvôli chorobe. Proste neviem je iný, je mi z toho smutno keď sa snim snažím komunikovať nechce stále odvracia temu, jeho narážky a akože srandičky a záujem len o stroje ma prestavajú baviť. Mám chuť sa zbaliť a odísť k našim na nejaký čas, ako mám fungovať s niekym kto ani nechce komunikovať do mobilu mu nepôjdem na to sa neznížim ako on že mi stále lezie do mobilu. Ja som zástanca že každá pravda vyjde na povrch, proste nechápem to ani na poondiaty nákup nechce ísť keď príde, sexuálny život? Na bode mrazu nakoľko sa ma nevie ani chytiť, a nevie sa pritúliť ja sa snažím vždy o niečo aj ho láskam hovorím pekne slova ale je unavený. Čo si o tom myslite ? Zažili ste niečo podobné?
Je mi to ľúto
rodičia by ho mali vyhodiť z toho baráku a nechať tam teba
Verejne sa priznavam ze som dnes prisla na neveru partnerovi. A vies ako? Nasla som mu vsetko v mobile.
@maminka1988 to je mi ľúto... ale dávaj si bacha, lebo niektoré baby sú ti tu schopné napísať také bludy ako : kde je dôvera, ty mu neveríš, do mobilu sa nechodí to je súkromné vlastníctvo, ty ho nemiluješ keď mu neveríš a ďalšie trápne reči, ktoré najčastejšie používajú staršie ženy, ktoré už radšej privierajú obe oči, len aby nemuseli riešiť rozchod, deľbu majetku, detí, a riadia sa heslom: čo oči nevidia, srdce nebolí, alebo hlavne že príde domov, to je jedno kde si urobí chuť 🤐
@maminka1988 ja som tak nasla mojim TROM ex neveru v mobile.
A vsetkym, ktori maju podozrenie, odporucam ist do mobilu! A tym ktori to zatracuju a odsudzuju (aj v pripade podozrenia na neveru), zelam pekny zivot (mozno s nevernikom). Niektorym to vyhovuje radsej nevediet pravdu.....
@maminka1988 😮 to co same nevery? 🙁 a on pohoda?
Fuuu, ja by som išla hneď po tej odpovedi, keď povedal, že by buchol šampanské....... akože wtf?
@maty112 On? Vyhodila som ho odisiel v sprievode polície kedze mi robil peklo. Zbalila som mu veci a od rana prosika ale hold smola.
@maty112 Bol agresivny so sekerou mi buchal do vchodovych dveri, kopal do dveri tak isiel
@maminka1988 kokos, to co za magora.. dobre pre teba ze to tak dopadlo a mas ho z krku
Nemusi ta podvadzat, na zaklade tohto co popisujes, ze viac o seba dba a ze je nervozny, mozno aj z potencionalneho otcovstva, ci z prace. Porozpravaj sa s nim ako to idete riesit, mozno nevie, ze to vnimas ako vacsi problem. Vies, ak su na konovi zeny, ktore boli podvadzane, pozru sa na to takto, ale nemusi to tak byt. Ja za tym ten podvod nevidim. Vidim iba dvoch ludi v tahsej vztahovej situacii, porozpravajte sa o vas.
a este dodam, ze do telefonu by som mu neliezla, je to jeho sukromie, tak ako mas ty svoje, nerobi sa to, okrem toho by si mohla uz za cim kolvek vidiet klamstvo. Vztah ma byt o dovere a ak chces preverovat, hovor s nim, opytaj sa ho, ved podla jeho reakcii uvidis. Taketo situacie vas maju mozno posilnit a nie vam znicit vztah.
Ja by som odišla po vete: buchol by som šampanské...🤷♀️
No a ked uz teda aj jeho rodicia by ta podrzali, tak oni nieco nevedia, co sa deje, sa im nezdoveril?
Je mi to veľmi ľúto, že prezivaš teraz ťažké obdobie.Pritom to malo byť to najkrajšie obdobie vo vašich životoch, keďže píšeš , že ste sa o bábo snažili viac ako rok.Držím ti palce a prajem ti veľa síl.Máš dva krásne dôvody na to,aby si bola silná a išla ďalej.
Možno,nemá nikoho. Môj tiež volal a odišiel preč ...volal kamošovi podľa mna ma kamoša viac rad ako mňa a je sním doteraz kamoš. Lenže to bol bývalý a dodnes je stým kamošom viac ako s hocikam iným. Ale nieje teoly aby to tak nevyzerá. Voňať sa vonal aj sa upravoval( lenže on ma tento co čaká dieťa dosť na saláme on neviem či ho neomrzelo sedet doma a na rodinu asi moc nebude.)
Môj nebol na rodinu presne takto isto. Za kamošov.sa potrhať vadila mu už potom moja prítomnosť lebo to bolo spoločne bývanie. On ľúbil slobodu tak ju mal.
Neviem ci je tento prípad podvadzanie.
Bodaj by nie. :( ale je jej onicom nemá k tebe empatiu ? K tehotnej. Ak máš možnosť hľadaj si aj ty zadne DVIERKA ( myslim pomoc budes mat dieta) Pre tvoje dobro pomoc a tak iných ak to u neho nemôžeš čakať.
S tým šampanským to poriadne prestrelil. Zbalila by som sa a pripravila mu ten šampus na stôl 😡
Toto bude len horšie. Nemá o Teba žiadny záujem, prečo si myslíš, že ho jedného dňa začne mať? No nezačne.
Skôr ako odídeš - prehladaj mu všetky papiere, pracovnú zmluvu, platové dekréty, výpisy z účtu. Aj doklady o nákupe drahších veci.
Budeš potrebovať, aby nerobil odrby kvôli výživnému.
Že malo zarobí, že nemá, že je chudatko chudobné.
Možno máš svoju hrdosť, možno máš úspory a zárobok nadpriemer, ale je to výživné pre dieťa.
Kľudne pýtaj aj príspevok na výdavky kvôli tehotenstvu, po pôrode aj na seba.
Nemaj ani zábrany pozrieť mu mobil, pohľadať aj iné dôkazy nevery, cez niekoho popatrat . Dôkazy sa ti zídu, aby neobvinil on teba, že si zblbla od hormónov, že si hysterka a ty si robila peklo jemu, tak ťa vyhodil.
Veľmi držím palce.
Ps. Aj keby neverník nebol, jeho správanie je úplne cez čiaru, takéto si nezaslúži žiadna žena, najme keď čaká spoločne vytúžené dieťa
Tiez si myslim, ze keby s tebou planoval buducnost, tak si ta zoberie. Nerodila by som kamosovi, iba manzelovi. Ked uz mas z predchadzajuceho vztahu dieta, tym by som bola este opatrnejsia. Zial, tento s tebou nechcel byt.
@asod
Hahaha Veľa šťastia tebe moralistka. Ju isto vychoval sám D i a b o l. Najlepší na svete oko za oko 🖤🖤 a ty určite nemáš veľa priateľov ty kresťanská pokrytecká
apatická smutná zenska. ale ona táto tehotná bude mať vela kamosov , aj sama keď nechá toho čo si ju neváži. ( aj keď ju asi nepodvádza). Chod sa vyspovedať že vôbec tukaš bezradným mamam na MK. Spoločenský hnus
V tom momente jak ti povedal, že by buchol šampanské.. Si sa mala začať baliť.