Mám pomer so ženatým
Ahojte, mám pomer so ženatým mužom. Trochu mi to prerastá cez hlavu, a aj keď sme sa dohodli na čisto sexualnom vztahu, začínam niečo k nemu cítiť. Neviem si dať rady
Nezabudaj ze karma je tu pre teba zdarma,.caaaau👋
Jemine ale ta tu urážajú. No to je fakt hrozne!!! Už si chudera, prostitútka a neviem co všetko... No otras. Dúfam, si z toho nič nerobíš. Dámy asi zabudli, ze my sme tu není nato, aby sme súdili!
A k tomu, ze už začínaš niečo cítiť je dosť blbé a zároveň pekne... Zaľúbenie je nádherné, užívaj si tie krásne city co v tebe vzbudil a nerieš co bude. To nikto nevie... Ak sa vieš natoľko povzniesť a nerobiť si žiadne ilúzie a nádeje a naozaj si len užívať tak ok.. Ak nie, čaká ťa len trápenie a život či už po jeho strane alebo sama bude trosku zložitejší...
Gratulujem. Tak ti treba
Teraz.necitia ale.ked sa to dozvie jeho zena tak to pocitia.
Zažila som to(nebol síce ženatý, ale mal dlhodobý vážny vzťah) - ale odísť so vztycenou hlavou a ukončiť to bolo to najlepšie, čo som v živote urobila... A potom som stretla nezadaného a tam to bolo opätovane a sme šťastní.
Autorka, do istej miery viem pochopiť milenky ženatých mužov. Väčšinou sú to naivné dievčatá bez životných skúseností, ktoré sa zaľúbila, lebo dotyčný im nadbieha, rozpráva im sladké rečičky, ako ich miluje, ako si s manželkou nerozumie, ako ona (milenka) je úplne iná, lepšia, krajšia... ako manželka, ktorá je naňho zlá. Proste ten chlap v tom vie chodiť, vie, čo a ako povedať a naivná dievčina nemá šancu.
Ale tvoj prípad je iný. Tebe dotyčný rovno povedal, že pôjde len o sex. Že nemáš nič očakávať. Ja teda čisto sexuálne vzťahy a rôzne kamarátstva s výhodami nechápem, pre mňa je sex bez citov neprijateľný. Ale OK, ak sa jedná o dvoch slobodných ľudí bez záväzkov, ktorí si túto potrebu nemajú s kým iným napĺňať. Ak chceš niečo také, OK, tvoja vec. Ale toto sa robí so slobodným. Naozaj absolútne nechápem dôvod, pre ktorý si bola ochotná mať tento "milenecký" vzťah. Dala som to do úvodzoviek, lebo milenka je odvodené od slova milovať. Milenka je zahrňovaná láskou, dostáva darčeky a nádej, že jedného dňa bude niečím viac. Ty nie. Tak prečo? Prepáč, ale v podstate si naozaj len prostitútka, s tým rozdielom, že ona dostáva aspoň zaplatené. 😕
A ešte k tomu bratiu otca deťom: milenka, ktorá trávi so ženatým milencom čas, on s ňou chodí na rande, na víkendy, či dovolenky, oberá deti o čas s otcom. V tomto prípade som však ochotná veriť, že deti tým netrpia: chlap si "vybaví svoje" a ide domov. Lebo predsa milenke dopredu a úprimne povedal, že nič viac nebude. To je, ako povedať, že chlap, ktorý si honí na hajzli, ubližuje deťom, lebo za ten čas sa radšej mohol venovať im.
@zuzanazu85 lenze tvojho otca nevzala cudzia zena.. Bol to tvoj otec, ktory nebral ohlady na nikoho, len na seba, to on sa rozhodol, ze za cudzou zenou odide...
Chapem, ze to bolo pre tvoju mamu tazke, preto to aj ciastocne zrejme preniesla na teba. Ale ono je to sucastou vyrovnania sa so situaciou, ze sa hlada vinnik a ze je nim zvycajne oznacena ta cudzia zena, pretoze je lahsie obvinit ju, ze mi muza odlakala, ako priznat sama pred sebou, ze za to moze len a len ten muz, ziadna cudzia zena...
tak vo vseobecnosti - ono je fakt tazke si priznat, ze partner by bol schopny takejto zrady, preto sa zvykne prave milenka oznacovat za tu, co rozbija rodinu.. Keby sa vsak chlap zatal, ze nie, nikto by ho "neodlakal", ze?
cisty troll. bavi sa na tom ako vyvolal vasne 🙄
Ten chlap tiez nieje svaty ked si nasiel milenku🤷
Tazko sa k tejto teme vyjadrovat...ked mu nato pride manzelka potom to bude zaujimave🥺
@pragmaticka uzivas si tie krasne city? Jednostranna zamilovanost do zenateho muza ktori jej povedal, ze ju len fidli? To si robis srandu, tieto kecy co tu pises.
Za tuto odpoved by som ta vyfackala…je malo chlapov na svete?tak ok,deti necitia dopad,co jeho zena?! Och anooo,isto si si vypocula,ako to uz dlho medzi nimi neklape,aka je harpia a neludska k nemu a bla bla bla…nuz,co si si navarila,to si pekne zjedz,aj s tym emocionalnym trapenim,co ta zjavne caka,kedze ty si pre neho matrac a ty jeho uz asi lubis…
Tak to napíšem takto. Ako žena by sa mala vcítiť do kože ženy,že chrapat s chlapom inej ženy z nej nerobí len chuderku,ktorá nema na normálny vzťah,ale harpiu,ktorá vyslovene neznáša ženy,tak im kradne mužov.
@kittykat22 ty tomu vôbec nerozumieš. Ak miluješ a miluješ nezištne, nesebecky bez toho aby si mala potrebu niekoho vlastniť/menit/podmienovať atď , tak je to krásne. Láska je niečo veľmi pekne a príjemné. Na svete existuje dosť veľa smutného, utrpenia, choroby, smrt. Preto ak je niekto zaľúbený, je to fajn!! Vieš koľko ľudí by sa chcelo zamilovať a roky nestretne nikoho kto by v nich tento cit vyvolal??
Ak miluješ skutočne, jedine o co ti ide, je len aby ten druhy bola stastny, či už s tebou alebo druhou ženou!! Ľúbila si už vôbec tak niekoho???? Ľúbiť môžeš niekoho aj napriek tomu, ze s nim niesi, nežijes, netvoris pár...
@pragmaticka si normalna? On ma doma zenu a deti a s nou ma len sex - takze ju len vyuziva. Este jej to aj povedal. Byt zamilovana a byt trpitelsky debil su 2 rozne veci. Inak ten tvoj nick -pragmaticka- si si asi dama omylom. Pretoze tieto lala kecy aka je laska nesebecka si mozes schovat za klobuk. Ona ho teraz bude s laskou fidlit 2, 4, 7 rokov a chlap bude veselo chodit domov za zenou a detmi, kym ona sprosta bude zamilovane lietat na oblakoch fantazie. Ked sa zbada tak moze mat 30 - a to je este pekne cislo podla toho co vidim v okoli, a bude sama. Muzi rozobrani, ona uz nebude mat svoj prima - muz sa v 30 tazko zhana. Len idiot jej moze radit aby si uzivala lasku.
Okamzite zbalit kufre, zobrat si z toho ponaucenie, a hladat single muza ktory ju bude mat rad tak ako ona jeho. To som zvedava, ako jej to super pojde ked nastavala vzdusne zamky kt. teraz bude pretlacat realitou vztahu. Podla mna vztahov vobec - prisaham ale vobec nerozumies, ze pises take kraviny.
@mrva masturbačná pomôcka... 🤣😅
@zuzanazu85 nehnevaj sa ale to su len tvoje predsudky, tvoja blizka osoba nieco zazila, ty si sa nadychala jej verzie a ides si svoje....lenze pribeh ma tolko verzii kolko zucastnenych tam je: 1. verzia muz, 2.v manzelka, 3v. milenka, 4v pozorovatel a to je zase len verzii podla toho z akeho uhla na to clovek hladi....ty tu len plieskas vinou - jej vina jeho vina ano moja vina moja vina moja prevelka vina....co si dosla z kostola? v 21storoci taketo keci nikoho nezaujimaju....ona pravdepodobne potrebovala sex, nasla si pritazliveho zenateho, ktoremu nic nekazi lebo povodne nic viac ako ten sex ani nechcela on tiez nie, bolo to ok kazdy si naplnil svoje potreby bez obetí.....casom to ok nebolo a preto to riesi...cize kde je ta vina?jaka vina? co brala? komu robi matrac? nerobi matrac on jej nahodou? takto by sme mohli ist donekonecna....jedno je vsak iste
pre autorku toto nebude mat na 85% happyend, pretoze v manzelstve su zvacsa nejake zavazky deti hypoteka sirsia rodina(moju mamku klepne) cize by som sla od toho prec
@mrva co prajeme inym, to sa nam vrati 😘
@monuska112 a ty si kto? Že kážeš? Píšem svoj názor,je to debata a rôzne postoje. Tak sa skludni 😏
@zuzanazu85 kazem?co komu kazem? ty si ta co potrebuje skludnenie toto neni nazor ale ventilacia co tu pises, nazor je - nemusi to dobre pre autorku dopadnut lebo, alebo chod do toho autorka mas sancu alebo ja by som to nerobila....vsetko ostatne su len tvoje vlastne nevstrebane zazitky a vylucovanie hnevu
paci sa mi, ze akonahle si slobodna zena chce nezavazne uzit sex, hned sa dozvie, ze robi niekomu matrac... Ci dokonca masturbacnu pomocku... 🤦
A nie, neschvalujem ziaden vztah so zadanymi. to v ziadnom pripade, tento prispevok je o inom..
@monuska112 ako dcéra len viem,že to skôr ublíži deťom a nie ani tak ostatným zaiteresovanym. Čiže najviac si to odnesú deti a nie ani ona,či on,či manželka. O tomto píšem celú dobu. A keď tvrdí,že nie,tak nerozmýšľa hlavou,ale len frndou 😏. Ale beriem aj tvoj názor. Každé rozhodnutie čaká reakcia a akcia.
@zuzanazu85 toto uz znelo trocha ako nazor ja mam na to vsak iny a napisem ho:
deti môžu trpeť a nemusia, pretože niekedy je dobre ak sa v rodine zbavia toho skodneho (co vsak my nevieme ci muz skodny je ale moznost je otvorena) cize ak sa zbavim niekoho kto chodi sice do prace ale doma sa nicomu nevenuje len je na vsetko agresivny a nervozny, ta milenka mi urobila ako dietatu sluzbu....ak je to dobry otec a po rozchode rodicov by sa staral o deti, pripadne striedavka a este aj darceky navyse ako kompenzacia za tyzden co boli u mamky, nieje to idealne ale tiez nehovorim o utrpeni....ak to bol najlepsi otec na svete a rozvodom strati zaujem aj kontakt o deti tak dieťa je trpitel, ale tato moznost je najmenej pravdepodobna az nie vylucena, lebo skvely otec ostane minimalne dobrym otcom aj po odluke.
Zvláštne,ale tie baby, ktoré tvrdia,že si len milenka chce užiť sex so ženatým,sa na to nepozreli z pohľadu manželky a detí.
@zuzanazu85 prave nad tymto tvojim poslednym prispevkom je prispevok odomna adresovany tebe, kde sa na pohlad deti pozeram....
zaujimave jak clovek ak je o niecom presvedceny vsima si len skutocnosti, ktore pritakavaju jeho uvahe a vsetko co vravi protitomu nevidi ci uz chcene alebo nechcene....a na prvej strane som tiez videla prispevky, ze nie milenka kradne nieco detom ci manzelke, ale chlap odchadza sam. a tym padom bez ohladu na to aky to ma dopad na deti, milenka nie ze je bezohladna mrcha a nechce s tym hnut, ona nema paky na to aby tym hla, lebo takyto chlap odide aj bez jej pomoci neskôr alebo neodide ani s jej pomocou skôr alebo ak cas traveny s nou bude travit inde ale i tak nie so svojou rodinou... teda ak sa pozrieme spätne na prvotnu otazku jej sexu vo vzťahu na deti, nechcem vyzniet neempaticky ale preco by ju to malo zaujimat? alebo čo konkretne by ju malo zaujimat?
Prečo takto ubližujete predstavte si žeby ste vy boli jeho žena 😭
U nas v baraku a na ulici sa vedelo o par manzelskych paroch, ze muz si rad odskoči a bolo to trapne hlavne kvôli manželke, ze vsetci susedia vedia o aferach jej manžela pripadne raz sa susedka priznala o nevere muža, ale sa aj rozviedla potom

Tak dohodnete sa na kefovačke a zrazu sa namotaš...😃 To sa nedá,buď - alebo... namotať sa na zadaného s rodinou je dobrá debilita 😂 bola by to pre mňa výstraha aj do budúcnosti že by som s takým chlapom čo dokáže podviesť jednu ženu-urobi to aj druhej ....budúcnosť zdieľať nechcela 💁