Mám pomer so ženatým
Ahojte, mám pomer so ženatým mužom. Trochu mi to prerastá cez hlavu, a aj keď sme sa dohodli na čisto sexualnom vztahu, začínam niečo k nemu cítiť. Neviem si dať rady
Zatlieskaj si.... Vzťah so ženatým predsa nemôže viesť ničomu dobrému 🙂 bože...žena žiadne sebaúcta začínať si s chlapom ktorý má inde rodinu a byť jeho matrac... No blbá hlava, trpí celé telo 🙂
Autorka: toho tvojho milenca nekomentujem to je prípad sám o sebe, ale tebe sa čudujem. Predstav si seba o pár rokov, možno budeš mať už super manžela, možno 1-2 deti a po krásnom 5-10 ročnom suziti ti oznámi alebo mu prídeš na milenku. Pozor na karmu.. áno deťom to neublíži, ale hlavne tebe, pretože ty tie deti budes piplat sama.. čo myslíš.. áno? A keby si s ním aj skončila, celá Happy plná lásky😃, tak sa nezmení, do pár rokov sa mu zunujes ako jeho terajšia žienka, ktorú sa stavím presťahuje tiež, len tebe vraví, že s ňou nespal už veeeelmi dlhú dobu😃😃😃 zaklop si na celo..tuk tuk
Keď si nevieš dať rady, tak si skús zviazať stehná pevným lanom, keď ich nedokážeš udržať pri sebe a mozno ti pomôže návšteva gynek. a testy na pohl.choroby lebo takých madracov, ako si ty má pánko možno viac. A na zvyšok ti karma odpovie vtedy, keď aa vydáš, budeš mať deti a tvoj muž bude prášiť také, ako si ty. Aspoň ti za služby platí či si free eskort?
@zuzanazu85 nie, nieje. Obrucka je afrodiziakum 😁
ako bolo vyssie spomenute, tvoje ciny maju ovela vacsi dosah, netoci sa to len okolo teba a toho ,ze tebe to prerasta cez hlavu. ano , je to jeho volba, ale tak isto aj tvoja. raz ked budes zenata a spomenies si na toto, ked sa bude tvoj muz niekde flakat , tak budes len trpnut a pochopis, aky to ma dosah. a ano, cas ktori travi s tebou ,mohol travit s rodinou a ak sa to raz prevali , ublizis jeho zene aj detom, ktore z toho budu mat traumu, ak sa o tom deti nedozvedia, tak tu atmosferu z rodicov minimalne vycitia. prepac, ale ja toto nepochopim, nikdy by som si nic nezacala so zenatym ani zadanym. nech mi hocijak vyplakava a hovori tie typicke vyhovorky chlapske ,ze doma mu to neklape a zena mu nerozumie a co ja viem co. vzdy budes aj tak len ta druha.
@bilancia zenata nebude nikdy😉
Normálne sa chytám za hlavu,keď tu čítam niektoré vaše vyjadrenia ...že autorka kradne otca deťom a muža rodine? Toho muža a otca ,čo s ňou dobrovoľne lezie do postele ,keď vie ,že ho doma čakajú milované deti a žena s večerou ? Autorka je vinná,ludra..pebonsoava so ženatým ? Veď on je dospelý,svojprávny muž a asi vie,čo robí .tonon je ten ,čo má rodinu !!! Ona má len jediný problém,že sa namotava ..prerastá jej to cez hlavu. Treba to ukončiť a hľadať nového milenca ..lebo budúcnosť s mužom,ktorý podvádza ženu,s ktorou má deti nevyzerá práce ružovo a on zjavne ani na svojom živote nechce nič meniť ....
Zažila som niečo podobné. Ak sa chceš podeliť o skäsenosť, napíš mi ss.
@mamkalentedkova tak samozrejme, že hlavnú vinu nesie ten muž, ale ak by si ženy vážili samé seba, tak by nevstupovali do vzťahu so ženatými mužmi, lebo tieto vzťahy málokedy končia happyendom pre tu milenku
@janickacrazy ale ona prvotné nevstupovali do vzťahu ..ale do mileneckeho pomeru..len jej to akosi prerástlo cez hlavu ...veď ona nehľadala lásku až za hrob..tak ja len,že aká vlna kritiky na ňu ...veď to on má rodinu a nebránil sa ...
@mamkalentedkova no máloktorá žena dokáže mať len čisto milenecký vzťah a o tom to práve je, chlapi s tým veľmi problémy nemajú, takže väčšinou tá žena aj tak trpí, pokiaľ to nie je nejaká vypočítava zlatokopka
@janickacrazy ale to nie je dôvod na to ,aby jej tu ženy nadávali ..posrala to ,trpí ..je to jej problém no..veď ho nežiada ,aby sa rozvádzali a žil s ňou ..tak mi niektoré komenty prídu cez čiaru o Tom ako berie otca deťom a bla bla bla ...jej problém je ,že i není začína niečo cítiť ..tam sú možnosti len dve ..povedať mu to a buď rozbije rodinu alebo ju pošle do kelu a bude trpieť ,alebo na neho zabudnúť a nájsť si nového
Karma je zdarma. Dufam ze otehotnies a potom ta odkopne. A potom zistíš co to je ked sexovanim s ďalšou vraj neublizuje tvojmu dieťaťu.
žena ktorá si vedome zacne so ženatým chlapom je morálna troska a žumpa pre mňa. Zeny jej tu nakladaju pravom a su este mierne. Autorka z toho vyjde ako posledná chudera.
@zdenkastanka pravda :D
z vlastneho okolia mam pripad kedy muz podvadzal s milenkou. v jednom vztahu a potom aj v tom, ktory zacal s tou milenkou. zalozili si rodinu a co sa nestalo - akonahle prislo dieta a “milenka=manzelka” prestala byt neustale upravena, vesela, nazhavens, tak uz sa obzera po inej, co by mal len na sex. taky muz sa nezmeni, nie je to pos,yknutie, ze sa pripil a stalo sa. udrziava milenecky vztah. nie sme francuzi, ktori to toleruju. este ako studentka som takmer do podobneho niecoho spadla, bol len zadany (ziadna manzelka ani deti, mal frajerku), nastastie som pochopila, ze som len bokovka a poslala som ho kade lahsie. dnes ked pocujem ako zije, tak som rada, ze som nebola “ta prava”. ak si ta vyslovene nevydrziava a tebe to tak vyhovuje, tak by som to ukoncila. na svete je dost chlapov, netreba sa o jedneho delit s viacerymi naraz
No ja neviem,ale ked to zena zisti,tak sa s nim asi rozvedie a to uz ma dopad na deti,ci mylim sa ?
veľmi ti prajem toto, čo zažívaš. že si sa donho zamilovala. bude to neštastná a neopätovaná láska a prajem to každej ako si ty. chudere, čo nevie počítať, že 1+1 sú dvaja a nie traja. robíš hanbu slušným ženám. nikdy by som nedala ženatému chlapovi šancu ani len získať moje číslo nie to ešte telo či srdce. hanbi sa.
@123andy123 len keby mali rovnakú energiu pre toho muža 🙂
Bude lepšie, keď cúvneš z toho vzťahu, aj pre teba to bude lepšie aj pre nich. Ide o to, že si to možno ani neuvedomuješ, ale ubližuješ viacerým ľuďom naraz. A to by som ja, teda moje svedomie asi nezvládlo.
Trošku by si ho mohla opísať, možno ho tu niektorá spozná 🤣🤣🤣 ak si len nevymyslas. 🤔🤦♀️
@fadama nech da foto a tolen budu fukoty !
Tak to je super, pokracuj v tom, vyznaj sa mu zo svojich citov, a on urcite odide od rodiny, rozvedie sa, a budete spolu zit az kym vas smrt nerozdeli.
A teraz bez sarkazmu - jedine mozne riesenie je to ukoncit a poucit sa. Nabuduce neries polovztahy so zenatymi.
@karolinakr 🤣🤣🙂😃
@rebekamarcusko Ale kde. On sa zahra na kajucnika a nasype si popol na hlavu, zena urobi cirkus, pohrozi rozvodom, mozno odide na par tyzdnov k mame, a nakoniec mu odpusti. Nakoniec bude autorka za svinu ktora ho zviedla, ide cez mrtvoly, a rozbija rodiny. Faktom vsak zostava, ze deti z toho budu mat prinajlepsom chaos v hlave. Stres doma medzi rodicmi nerobi dobre nikomu.
Kedysi som aj ja mala taky "vztah". Ukoncila som to, ked som po 10 mesiacoch zistila, ze ma doma zenu 4 roky. Ona mu odpustila a na mna este utocila, aj ked som jej ukazala smsky od neho, kde mi cely cas tvrdil, ze je sam a nikoho nema. Vies, je lahsie nenavidiet niekoho, ku komu nemame citovu vazbu. Teda vinnikom je v poslednom rade u vsetkych vzdy ta druha zena, aj ked to nedava logiku.
@zorienka333 presne aj mne tak ,zistila som ze mi klamal a poslala ho kade lahsie.Autorka z vlastnych skusenosti ,kasli na neho.Nieje krajsie spat s muzom ,ktrory nas miluje ako s muzom ktory pomaha svojej zene s nakupmi ci postavi dom,bazen a vas ma len na sex!ponizujuce velmi a poviem to drsno ,co si vybral nech si aj trtka!
najlepsia rada je si so zenatym vobec nezacinat. podla mna je malo len cisto sexualnych vztahov, ktore nakoniec z jednej strany neprerastu v nieco viac. bohuzial tak to je, no treba mat stale na pamati, ked to vie podvadzat svoju zenu, to iste bude schopny spravit aj tebe
uz vidime ze si jednoducha, a hrach na stenu hadzat nebudem. karma je zdarma