Mám povedať počet predošlých partnerov?

14. feb 2022

Ahojte, mam dilemu. So snubencom sa budeme brat a nebola som k nemu uprimna, co sa tyka poctu sex. partnerov. Pocet neprevysuje pocet prstov na ruke, len som mu jedneho zatajila a teraz, ked sa budeme brat, tak to na mna dolieha, ze som nebola uprimna.. Toho jedneho som nespomenula, lebo v podstate ma vyuzival a chcem to vytesnit z hlavy, len ako keby ma teraz hryzie svedomie, ale zase bola by som rada, ak by to nemusel vedieť. V podstate sme ani nechodili, hoci ja som chcela. V tom case som bola v nefungujucom vztahu, z kt. som potom aj odisla. Samozrejme su veci, kt. sa zatajovat nemozu, napr. exekucie, potrat, sex. choroba a pod., nastastie take nemam. Treba aj toto povedat, ci nie?

autor
14. feb 2022

Ešte chcem dodat, ze som vtedy bola blba, mala som 19 rokov

lucia7933
14. feb 2022

ak by som bola na tvojom mieste a "hryzlo" ma svedomie..tak by som mu to povedala

lucia7933
14. feb 2022

teda ja som taka ze ja nedokazem take veci tajit ktore ma tazia... musim to povedat a je mi lepsie

deti95060810
14. feb 2022

ani náhodou... načo mu je to vedieť...čo oči nevidia srdce nebolí...

nice202
14. feb 2022

Nie, nepovedala by som to.

tosomja
14. feb 2022

A načo? Vypytuje sa ta, koľkých si mala a ako flho za akých okolností? Myslíš, že on sa ti zveril s každým jedným sexom?? Ale no, nebuď smiešna, určite mu to nemusíš hovoriť a keď náhodou k tomu príde reč, povedz len, že to bola krátkodobá známosť a si aj zabudla na neho.

autor
14. feb 2022

Nevypytuje sa práveže vobec.. Dakujem za nazory 🙂

petronellla87
14. feb 2022

Odpoviem protiotazkou - aky ma zmysel vediet kolko sexualnych partnerov mal moj snubenec predomnou? Alebo opacne? Cize nie nepovedala by som mu to 🙂

lucia7933
14. feb 2022

to len ja som tu taka uprimna ?😂 😂 ze by som partnerovi povedala vsetko😂

simsalabim
14. feb 2022

Naco? Ja s manzelom sme nikdy neriesili pocet sexualnych partnerov, sme spolu cca 25 rokov a stale to neviem a ani nemam potrebu to vediet. A on ma tiez nespovedal. Podstatne je to, ze po svadbe sa tam dalsi nezbieraju. Ci?

autor
14. feb 2022

@petronellla87 no len to, ze byt cestna a povedat o kostlivcovi v skrini.. Len by som sa bala, co si o mne pomysli.. Aj to, ze som klamala.. Ale na druhej strane, nechcem, aby to vedel

autor
14. feb 2022

@simsalabim ano, to je pravda! 🙂

berenike114
14. feb 2022

@lucia7933 tiež som taká, nemáme vôbec žiadne tajnosti pred sebou s manželom a som za to vďačná.

Ak by ma to ťažilo určite by som to povedala, ak ťa milujem tak si ťa vypočuje, čo by sa malo zmeniť keď mu to povieš? Tak ako si napísala, povedz aj jemu, že nerada na to spomínaš a preto si mu to nepovedala, ale chceš aby ste mali pred sebou čistý štít. Však si ho nepodviedla a okrem toho si bola mladá, každy robí chyby a musí sa aj popáliť, bez toho by sme neboli tými, kým sme dnes. Ja by som nedokazala v sebe niečo držať také čo ma ťaží. Komu inému sa zdôveriť než manželovi?

lucia7933
14. feb 2022

@berenike114 presne ! ani my nemame s partnerom voci sebe ziadne tajnosti a je to super pocit ! svedomie ma nehryzie..vsetko sme si povedali, vysvetlili, co sme o sebe chceli vediet sme si povedali...a ano na rovinu sme si povedali aj kolko sme mali pred sebou sex.partnerov ..a co?? ked sa milujeme nic sa tym nezmeni

marsmykkok
14. feb 2022

To je na tebe, ak ťa to mrzí tak povedz mu pravdu aj s dôvodmi ako tu, že si ho nebrala za partnera, je to pre teba krátka epizoda v živote ktorá ťa negatívne poznačila.

dupinka
14. feb 2022

Je to tvoja minulosť, ktorej on nebol súčasťou a čo bolo, to už sa neodstane. Na druhej strane, ak ste sa o tejto téme zhovárali a ty si nebola úprimná, asi by si to kvôli sebe mala napraviť. Pokiaľ to tak cítiš, že to musisy povedať, tak to urob. Vysvetli, prečo si to predtým nepovedala. Inteligentný partner vezme na vedomie a ide sa ďalej. Snáď ťa nebude menej ľúbiť pre to, že si mala.o jedného viac a aj to prv, než si jeho spoznala.

liljana
14. feb 2022

Nie si povinna spovedat sa, kolko si mala partnerov. Je to minulost, ani Ty, ani partner nemusi vsetko vediet do bodky, ak to nie je vyslovene zavazna informacia ovplyvnujuca vas oboch a sucasnost. A ani ty to od neho nechci. Vzdy su s tym potom problemy, ked jednemu z vas nejaka informacia z minulosti nesadne a zacne ju pouzivat v hadkach.

larazivago
14. feb 2022

Zjavne to nie je pre neho dôležité, inak by sa vypytoval. A keď mu to sama od seba poviete, možno to začne riešiť. Nič mu nevravte a užívajte si "váš" čas.

adamadent
14. feb 2022

Nie.... načo by mu akože bola takato info. Sú stred sa na prítomnosť a vašu budúcnosť.

ladycat2021
14. feb 2022

Ja som mojmu priatelovi povedala o mojich ex .. jedneho mojho ex poznal aj osobne a on mi tiez povedal o svojich ex manzelkach .. je to na tebe ci povies alebo nie ..

simca06022011
14. feb 2022

nevidim dovod riesit pocet milenocov s kymkolvek... ake utajovanie, je to minulost,n ikto to neriesi... treba to nechat tak. Ak ale mas kvoli tomu mat depresie, tak mu povedz, aj ked teda neveim ako by si zacala s touto temou... potom sa to zbytocne bude riesit.

alexa21
14. feb 2022

Nehas čo ťa nepáli.
Môžeš v ňom zobudiť chrobáka,napríklad,že prečo teraz,či za tým niečo nie je a to by bolo v tvojom prípade úplne neopodstatnené.
Bolo by iné keby si ho s ním podviedla,alebo ako sa mnohokrát stane- pauza vo vzťahu,sex s iným,následne opäť návrat k povodnemu-to áno .nemlčala by som.ale toto mi príde zbytočne.

sasa1983
14. feb 2022

Ja by som skôr riešila, prečo ich bolo tak málo. 🙂

h2
14. feb 2022

Nehovor mu nič. Tým, že za ním prídeš, že Ťa ťaží svedomie, lebo si mu zatajila jeden vzťah z minulosti, urobíš z komára somára. Pridáš bezvýznamnej veci obrovskú váhu. Nie preto, že si mala o toho jedného chlapa viac, ale preto, že priznáš, že si klamala. Tvoj snúbenec bude na pochybách, či Ti má veriť. Navyše bude rozmýšľať, prečo si mu práve tento vzťah zatajila, čo je za tým a či k dotyčnému náhodou ešte niečo necítiš.
Nenahováram Ťa na neúprimnosť, mala si mu to povedať, keď ste sa o tom bavili, alebo si mala povedať, že mu o tom hovoriť nechceš. Ale keď sa to nestalo, tak teraz sa už k tomu nevracaj, prinesie to oveľa viac škody, než úžitku.

panelacikova
14. feb 2022

@berenike114
@lucia7933 tiež vieme s mužom o sebe všetko. všetko si povieme a osobne som názoru, že je to tak lepšie...

autorka: to je na tvojom rozhodnutí. ak to jeho ani nezaujíma, nehovor mu to. ak ste si však niekedy povedali "všetko" a boli k sebe "úprimní", tak by si mu to asi mala povedať. neviem, ako to máte nastavené, ale ak ste si teda hovorili a z nejakého dôvodu si mu to nepovedala, tak by si mala. ak ste to neriešili doteraz alebo ho to očividne nezaujímalo, tak to nerob. ty si poznáš partnera a ty musíš vedieť, či ho to zaujímalo alebo nie a nakoľko kvalitný vzťah máte.

autor
14. feb 2022

Ďakujem vsetkym za rady!

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kozova87
14. feb 2022

Nie,neblazni nehovor

retatka
14. feb 2022

A načo prosím ťa,minulosť je minulosť.Aj tak ti nemusí povedať pravdu ani on.Napokon ani ty si nepovedala...

derdia
14. feb 2022

Mne raz farar povedal, ze pokial to ma ublizit nrma sa to hovorit... Povedz to Bohu, len jemu sa mas spovedat. Nikomu inemu. Nik iny ta nema sudit😉😊