Mám povedať počet predošlých partnerov?
Ahojte, mam dilemu. So snubencom sa budeme brat a nebola som k nemu uprimna, co sa tyka poctu sex. partnerov. Pocet neprevysuje pocet prstov na ruke, len som mu jedneho zatajila a teraz, ked sa budeme brat, tak to na mna dolieha, ze som nebola uprimna.. Toho jedneho som nespomenula, lebo v podstate ma vyuzival a chcem to vytesnit z hlavy, len ako keby ma teraz hryzie svedomie, ale zase bola by som rada, ak by to nemusel vedieť. V podstate sme ani nechodili, hoci ja som chcela. V tom case som bola v nefungujucom vztahu, z kt. som potom aj odisla. Samozrejme su veci, kt. sa zatajovat nemozu, napr. exekucie, potrat, sex. choroba a pod., nastastie take nemam. Treba aj toto povedat, ci nie?
@lucia7933 je ine keby sa pytal... ale len tak od veci pri varení vecere, pocuj Fero ja som mala este pred tebou 9 napadnikov.😳😳ved je jedno kolko ich bolo pred ním. Dôležité ze uz nebude ziadny po ňom .(v mojom pripade😉)
Ak ste spolu dlhsie, nevytahovala by som z nicoho nic pocet byvalych partnerov, nevidim dovod. Ked sa na to pozriem z opacnej strany, ze by mi to len tak oznamil moj partner, ze mal priklad 5 zien, nie 4, tak neviem, ako by som reagovala. Asi by som sa cudovala, naco to riesi
tak to ma v živote nenapadlo, aby som partnerovi oznamovala počet predošlých partnerov, ani ma nikdy nezaujímalo, koľko ich mal on. Veď to nepatrí do vášho spoločného života, tak sa na to vykašli
Ziadnemu chlapovi nemienim vesat na nos s kolkymi som pred nim spala ...A naco?🤣
Su veci ktore by si si mala nechat sama pre seba.
Mňa sa toto môj muž nikdy nepýtal. Chvalabohu. 🤣 Isto by som to za posledných 10 rokov niekedy počula ako výčitku.
@zdenkastanka ved ked sa partner nepytal to je ine, to jasne...naco zbytocne hovorit take veci (je ale ine ked sa pytal bavili sme sa na tu temu a klamala by som...)
Autorka predsa musi sama vediet v akej je situacii...
ja len ze...ja by som teda nevedela zit tak ze by ma tazilo svedomie...😉
Existuje citat : muzi ziarlia na tych byvalych, zeny na tie buduce. Urcite mu to nehovor, naco by to bolo dobre. Ved to bola minulost……raz Ti ich mozno bude vycitat, treba mat male tajomstva pre seba.
Nič Nehovor. Nezatazuj ho tým a sama si odpusti. Je to minulosť nezmeníš ju a nemysli na ňu. Robia sa aj iné horšie hlúposti. Iba mu tým ublížiš a úplne zbytočne. Čo sa pre teba zmení? Chápem chceš čistý vzťah a cistu pravdu. Možno on vyzvedá keď sa dozvedel o ostatných. Ale to sú všetko take myšlienkové konštrukty. Že nás vzťah je teraz poškvrnený lebo on nevie pravdu. Vo vzťahu je dôležitá intimita a autonómia. Intimita je to osobne a blízke medzi vami. Nie len sex. A autonómia je vaša nezávislosť. Ty nie si povinná mu všetko hovoriť. On nemusí všetko o tebe vedieť. Láska neznamená všetko o sebe vedieť. To by stačilo všetko vykecat a už by bol vzťah super? Naopak. Ziarlivci vedia o svojich partneroch úplne všetko a čo im to pomôže. Zameraj sa na prítomnosť a minulosť na ňu nemysli. Prijmi sa taká aká si aj s tou hlupou škvrnkou na tvojej povesti. Jé tam toho. Nejaký dilino raz dávno lízal z koláča z ktorého tvoj muž bude jesť cely život. A to je podstatne. On by ti možno odpustil ale bolelo by ho to lebo by sa mu o tebe narušila predstava a nejaký čas by to potreboval spracovať. Načo. A neobvinuj sa z toho. Povedz si že sa máš rada a prijmas sa aj taká aká si. A povedz si to nahlas. Hlavu hore a kľudne sa mu pozri do oči.
Ked nechces, aby to vedel, tak si to nechaj pre seba. Je to tvoja minulost, ktorej sucastou nebol tvoj akt. partner. Teraz nebeháš po chlapoch a to je podstatné
Čo bolo....to bolo....je to dávno za tebou a on s tým nemá absolútne nič spoločné...načo by to mal vôbec vedieť ? Aby ti pri prvej hádke vyhadzoval na oči , koľko chlapov ťa skolilo ?
@lucia7933 autorka pisala ze sa nepyta... vychádzam z toho.ze tym padom mu nic nemusi vraviet a ani svedomie ju nemusi hrýzť ...
Ďakujem vám veľmi pekne, každú jednu odpoveď si veľmi vážim a nad každou som sa zamyslela.
Ved on to ani nechce vediet, nerozumiem preco ta taží svedomie , čo to si bola na spovedi a niečo zatajila? Co maju tvoji predoslí partneri s terajším vzťahom? Ja by som to ani nechcela vedieť ani si to neviem predsravit ze by mi môj partner rozpraval o vsetkych svojich predošlích frajerkách a prečo s nimi bol alebo nebol a či s nimi spal a ako dlho....to je už dufam ukončene ak by mi o nejakej začal rozpravať tak by som to pochopila tak že to v sebe ešte nemá vyriešené a stále na ňu myslí

Načo by to bolo dobré? Ver mi, že by sa ti neuľavilo a jemu tiež nie, práveže myslím, že by z toho mohol byť zbytočný problém. Je to minulosť. Nerieš, hoď to za hlavu!