Mám priznať partnerovi minulosť v prostitúcii?
Môžete ma urážať, že som to urobila, ale o to tu nejde. Kebyže sa dostanete do situácie, že ste si v minulosti nechali zaplatiť za sex, alebo nejakú službu, priznali by ste sa s tým partnerovi? Čisto teoreticky. Na komentáre typu “nikdy by som to neurobila” nie som zvedavá.
Viem, že je to minulosť, ale sme z rovnakého mesta a človek nikdy nevie od koho sa čo môže dozvedieť. Ale zároveň, ak sa medzi nami niečo pokazí, môže to potom šíriť ďalej.
@gleep1 Sme, už nejaké tie roky, ďakujeme.
@oblecenie99 tak nabuduce bude tema a la muz mi spal pred nasim vztahom so sestrenicou alebo nieco podobne od teba... Ale aspoň nebudes v soku kedze povahu svojho muza si odhalila a vies ze prekvapenia mozes pokojne cakat, lebo naco to tým nasim partnerom vesat na nos, ved ich do toho nic 👌
@lonely66 rozmýšľala by som jedine prečo to urobil. Neodsúdila by som ho, lebo to je niečo, čo urobil predo mnou. Mňa by sa to nijak nedotýkalo
@gleep1 Keby to robil teraz, či v minulosti v našom vzťahu, tak by mi to jedno nebolo. Reč je o niečom, čo sa stalo kedysi, keď sa oni dvaja ešte nepoznali. Autorka s priznaním nemá šancu prakticky u žiadneho chlapa, ja si neviem predstaviť, ktorý by to zobral športovo. Týmto ju NESÚDIM, samozrejme, len poznám ich postoj k takým veciam, chlapi všeobecne aj podvádzania berú zle, tam naozaj veľmi veľmi trpí ego. Rýchlo dodám, že nie vlastná skusenost
Férové by bolo priznať to partnerovi ešte v začiatkoch vzťahu, nech vie, na čom je. Realita je, že málokto s tebou po takomto priznaní ostane. Ak by som sa takúto informáciu dozvedela od svojho partnera po rokoch, brala by som to ako veľkú zradu, asi porovnateľnú s tým, keby ma podvádzal.
@oblecenie99 len tu ide aj o to ze autorka ma z toho vycitky a zrejme casto mysli na to ze sa to “prevali”
V momente kedy je vzťah stabilný a vyzerá vážne by som takúto vec určite povedala.
Nechápem tiež tieto názory že napovedať, hádam má aj on právo vedieť s kým žije a plánuje budúcnosť.
Keby chlap niekoho zabil/bol narkoman/kradol/robil spoločníka alebo striptéra asi by to každá jedna chcela vedieť. Mať možnosť rozhodnúť sa. Či by ste to vedieť nepotrebovali lebo je to jeho minulosť?
Jasné, že sa priznaj. A na ňom nechaj bez nátlaku, emócií nech sa rozhodne, či s tebou chce alebo nechce ostať.
Som neskutočne prekvapená koľko žien tu odporúča tajiť niečo také závažné (podľa mňa to závažné je a ja osobne by som chcela vedieť, keby ma niečo také na konte môj partner).
Tak zas ženy nerobte z nej pomaly profi prostitutku...ja si myslím že keďže to bolo len 4 krát v priebehu 2 mesiacov, nenazvala by som to prostituciou.
To su potom všetky zlatokopky prostitútky? A všetky Kolárove ženy tiež? Veď tiež za ten sex niečo vždy dostanú.
A teraz autorka k téme, skus.mu to povedať takým spôsobom, že si mala ťažké finančné obdobie a jednoducho si sa.s partnermi dohodla, že ti prispejú...Veď one night stand , či také jednorazový tiež idú s dotyčnymi na jednu noc...len zadara.
@oblecenie99 s priznanim nema sancu u vela mužov ale u vela ma. Mne by toto na 100% minimalne u 2 bývalých prešlo. Keby sa to dozvedel aktualny partner tak by ma hnal z domu a este by sa pri tom pozvracal. Na prvom stretnuri som mu povedala ze som roky hulila. Na druhom ze som skusila aj ine drogy. Nie ze by som sa tým chvalila, tak isto ako v tomto pripade to bola minulosť co sa nikdy opakovat nebude, povazovala som ale za fer povedat mu to (bolo to stylom ze sme sa bavili o zivote na VS a o piti na intraku a ja som rovno povedala ze "my sme na VS aj vela hulili, vy nie?".. .) a viem ze vela mužov by zenu co toto robila nechcela ale to bolo nieco co bolo mojou súčasťou a ja si neviem predstaviť ze by to nemal o mne vedieť, ved to o mne nieco vypoveda, lebo toto tiez nemá v minulosti normalna klasická zena, chápeš... Tak ako ked nejaka s niekym spi za peniaze nieco to o nej vypovedá, tak ina co je schopná vziat si drogu, tiez to o nej nieco vypoveda a clovek sa sice meni, ale podla mna partner ma pravo vediet, lebo ta sucast mna, ktora mi dovolila to spravit je stale sucastou mna, ale zas vobec mojou súčasťou nie je to ze by som s niekym spala za peniaze. A su muzi co neakceptuju ani drogy ani sex za peniaze, su muzi co akceptuju drogy, su taki co akceptuju obe a su aj taki co akceptuju sex za peniaze s tym ze stalo sa a pochopia jej životnú situáciu, su taky ktorých myšlienka na to bude vzrusovat a su taki, co ju možno par rokov po zistení tejto informacie poprosia, nech sa s niekym inym pred nimi vyspi. Mne raz jeden moj frajer povedal ze ho vzrušuje myšlienka na to ze som mala sex s inym chalanom (pred nim) ze niekedy pocas sexu na to myslí. Akoze vazne ludia akceptuju a chapu rozne veci a ja verim, ze autorka si najde muza ktory prijme vsetky jej sucasti a jej partner ma pravo vediet o nej takuto vec a ona ma pravo na to, aby ju jej partner prijal taku aka je a aka bola. A je mozne, ze je to aj tento partner. Ked tu je vidieť v tej konverzacii ze samu ju to ťaží... To fakt je dobra rada zene povedať ze nech nevraví nieco co ju tazi, co CHCE aby jej partner vedel a zda sa mi ze ona to tiez povazuje za fer mu to povedat? A je dobre povedať jej nech klame mozno muzovi ktoremu by to extremne vadilo? Ja mam kamosa co robil striptera, sex nemal, len ho baby ohmatavali, lap dance a podobne, keby mi to nepovedal citila by som sa podvedena, oklamana, kdby mi to povedal vypytovala by som sa, zasmiala by som aa na tom, povedala by som mu ze bol blaznivy magor a akceptovala by som to ako sucast jeho minolosti co by som vedela ze uz nie je a ani nebude.
Ale niekto ked sa boji teda tak nech radšej zatlka, ja taka ale nie som, ja by som aa citila ako podvodnik a strasne by ma to tazilo a nemohla by som s tym zit a nemohla by som prijat slova "milujem ta" lebo by som vedela ze ten clovek ani nevie komu to vlastne vravi a s tyn by som ja zit nechcela. Ja ked počujem milujeme ta, chcem vediet ze miluje mna.. So všetkým dobrym a zlym aj minulym aj prítomnými.. Proste mna, nie fanzaziu a rozprávku o mne... Chápeš? Chápeš... P
@gleep1 Chápem. Skôr si myslím, že sa preriekne, resp. bude v strese celý čas. Evidentne ju to ťaží. Však nech vyskúša, možno to pochopí.
@lonely66 nenazvala. Nazvala som to “mám sa priznať?”. Nemôžem zato, že adminovia menia názvy diskusií. Ja som sa nikdy za prostitútku, ani kurvu, alebo neviem čo, nepovažovala. A nebudem sa, ani kebyže mi to tu napíše každá druhá. Nie som o nič menej človek, ako ktorákoľvek/ktorýkoľvek z vás.
Reálne sa tu polovica z vás správa, akoby som bola minimálne nájomný vrah a bohvie, čo všetko ste vy porobili a nepriznali sa s tým nikomu, nie to ešte vlastným mužom.
To fakt admini takto prekrútili názov diskusie? Sú normálni? Vyrábajú senzácie ako redaktori Nového času? No to je hnus velebnosti...
@lonely66 veď ja som ti len vysvetlila, že ja som sa tak nenazvala a zvyšok som adresovala aj ostatným, keďže čítať to budú. To nebolo priamo len na teba
@fido69 nestalo sa mi to prvýkrát. Vždy sa tam snažia dotlačiť nejaké slovo, ktoré priláka ľudí a veľakrát sa potom stane, že ten nadpis ani poriadne nesúvisí, prípadne ho ešte aj zaradia do úplne odveci sekcie
Áno snažia sa umelo zvyšovať počet zobrazení a počet klikov na reklamy, aby zvýšili jej cenu. Potom možno niektoré z tých primitívnych tém, ktoré sa pripisujú pubertálnym deťom, aj sami vymýšľajú. OMG!
@domi2425 takže, keď ma niekto nazve “jednoduchá socka”, tak to mám brať ako pochvalu? Na tie ženy som tým narážala
to si nevsimaj, ved to nie je nejaky nazor k teme
Nikdy by som to nepriznala pred muzom, ktoreho milujem. Nik mi za sex neplatil a hotovo. Ale uplne by som tu cast zivota vytesnila z pamäte. Autorka ja ta sudit nebudem, lebo neviem v akej situacii si bola. Nie si prva ani posledna, co nemala ine východisko a potrebovala rychle peniaze. Na druhej strane, mnoho zien to robi v súčasnej dobe zadarmo 😉😉😉, za byvanie, za nakupi, za auto, za dovolenky. Sice sa volaju priatel a priateľka ale za zivot ich maju mozno aj viac ako prostitútka. Taka je doba. Nemas si co vycitat a sebe uz vobec nie. Proste je to minulosť a muzovi, ked ti da taku otazku, tak kludne povedz jasne, 5000 som ich mala za peniaze. Otoč to na srandu ale ked sa nieco dozvie, tak mas argument, Ved som ti povedala, ze Ano.
Socka je niekto uplne iny, vela sociek by plateny sex mohol od sockovania zachranit.
Keby som toto mala v histórii tiez by som to frajerovi nepovedala hned, asi by som cakala na to, kedy by ma poznal, mal by ma rad a vedela by som ze je sanca ze by mi nieco take z lasky odpustil. Skus mu ked bude o podobnom znovu tema povedať, ak ta to tazi, s citom, jemne, ze ti je to ľúto, vysvetli mu dôvody, ze proste si surne naozaj surne potrebovala peniaze, ze brigadu by ti vyplatili o mesiac a ty si ich z nejakého dovodu potrebovala hned, ze si aj rozmyslala ze si pozocias ale ze vtedy si mala pokrutene hrdé vnimanie sveta a povedala si si ze ty sa v kazdom pripade postarás o seba SAMA, ze ti je luto ze si klamala ale ze si spanikarila ale ze si potom nad tym rozmyslala a bolo ti to strašne luto, ze ho strašne milujes a ze mu nechceš klamat, sto krat prizvukuj ze ti bolo davno, len v tom tazkom obdobi ktore si na koniec zvladla, prekonala, v akom uz nebudes, na ktoré nie si hrda... Bla bla, proste chápeš... Alebo mu to nehovor, je to tvoja vec, ja som pisala ze seba, ako to vnimam, ak to vníma ty inak tak je to v poriadku. A je pravda, ze ženy taja aj horšie veci. Napriklad ze dieta ktore ich vola "otec" je dieťa ich milenca.. Alebo si ani mie su iste... Ja ta určite nesudim. Ja by som to nespravila, ale ja som zas spravila ine veci co by si nespravila ty.. Ja by som ti len naozaj zelala muza ktorý by ta prijal taku nedokonalu aka si, aby si mu mohla verit ze miluje teba.
V ziadnom pripade. Jedneho dna, ked sa laska pominie, a vieme, ze medzi laskou a nenavistou je tenka ciara, tak to moze vyuzit proti tebe.
Samozrejme, treba to povedať priateľovi, aj všetkým známym, aby v budúcnosti neboli zaskočení, keď sa to dozvedia. A určite si to daj do životopisu - ak sa budeš uchádzať o zamestnanie vo firme, kde sú väčšinou muži, radi medzi sebou privítajú kolegyňu, ktorá im potenciálne za pár EUR bude ochotná vyfidlíkať sláčik.

@oblecenie99 no, to ano. Urcite budete spolu strasne stastni 😊