Mám sa vrátiť k partnerovi, ktorý ma podvádzal?
Ahojte, partner ma podvádzal 6 rokov, máme 12 ročnú dcerku, pred dvomi rokmi som sa odsťahovala zo spoločnej domácnosti aj s dcérou k mojim rodičom, po čase som nám kúpila byt. Nie sme spolu 2 roky a ako som sa odstahovala správal sa ku mne zle, urazené ego, za to že som odišla, veď mal milenku
.... nebol s nami skoro vôbec, netravil veľa času s dcérou, jedine na dovolenky sme chodili spolu, teraz si myslím že to bolo z jeho strany len z povinnosti.
Pár mesiacov pred tým ako som sa odstahovala sme predali byt a kúpili dom,pretože som si myslela že nás to spojí a budeme spolu viacej ako rodina, no nebolo to tak.
Tušila som, že má milenku celé tie roky, ale nemala som dôkazy a on samozrejme tvrdil, že nemá nikoho, že nás miluje.
Po mojom odchode sa cca pol roka choval hrozne, potom úplne otočil, chce aby sme sa vrátili, že nás miluje, že nevie bez nás žiť, že sme rodina, že si ma chce zobrať za manželku.
Dcére stále niečo kupuje, všetko jej platí čo potrebuje, mne tiež, oblečenie, dovolenku.
Neviem čo mám robiť?
Mám sa k nemu vrátiť.
6 rokov mal paralelný vzťah. Dá sa odpustiť?
Dá sa odpustiť?
@anjelicek26 Presne, bolo by to zas len take vychcane z jej strany a v podstate by zo seba tiez spravila "vypocitavu svinu" a bolo by to na urovni...ked ty mozes byt hajzel budem aj ja svina...ako mozno podla niekoho ok, za mna ubohe. Troska hrdosti a nezavislosti treba. Ako pre dieta ok, to ano, to by som urcite vyuzila ale pre take moje oaobne ucely nie.
@naome1 nie je ti naozaj blbe ho vyuzivat na peniaze, ked nie ste spolu? Ty vlastne uz teraz uctu sama k sebe nemas... Jedine, co ta drzi myslienky sa k nemu vratit, su peniaze. Nevies si predstavit, ze mu povies nie a on ta prestane zivit. Natahujes a nechavas ho v nadeji ucelne. Zamiloval sa do inej a nemal ani gule, aby ti to povedal. Klamal teba a Vasu dceru a cas, ktory mohol travit s tvojou dcerou radsej venoval inej zene. Nauc svoju dceru, ako si ma zena vazit samu seba, nie toto, co ju teraz ucis, lebo si najde rovnakeho debila a bude rovnakou zenou bez hrdosti a ucty k samej sebe, ako ste vy, jej rodicia.
Keď Ti tento stav vyhovuje, tak to nechaj tak. Aj on žil pár rokov tak, že mu to vyhovovalo a nebolo to fér. Tak to môžeš teraz žiť aj Ty. Určite sa nevracaj a nič nemeň. Je to najlepší variant, aký môžete žiť a keď začne mať pocit, že to nie je fér, tak on prestane. Každý si je zodpovedný za svoje činy. Ty ho nenútiš takto žiť. Robí to dobrovoľne.
@naome1 Moc sa jej žiaľ nemáš čo posmievať, delila si sa roky o muža s inou...to je niečo, čo by iné ženy nedali ani náhodou... Teraz aktuálne nemá do čoho pichnúť, ale láska kvitne v každom veku, tu nie je otázka či, ale kedy príde ďalšia dáma na vzťah-lebo to nebolo iba o nezáv. sexe, keď sa to roky ťahalo.
@naome1 jemu sa da odpustit a popriat mu do dalsieho zivota len to dobré. Ale sebe by si si nemala odpustit vobec ze nad navratom premyslas! Co si jeho jojo alebo ludska bytost? Ake ponizenie a sklamanie ti este musi ten clovek prichystat aby si uprednostnila vlastnu hrdost a nejake moralne hodnoty pred takymto odpadlíkom....
Tiež by som z tohoto postavenia-,ktoré je dočasné, čo isto tušíš vyťažila čo najviac. On tebe a vašej dcére dlží veľa. Nechala by som ho platiť všetko, čo dcéra potrebuje-chce , ale inak by som o neho ani bicykel neoprela. Nech dúfa, nech sa snaží, ale práve teraz máš šancu vyjsť z toho všetkého ako dáma so cťou. Proste mu dať najavo, že tento boj už prehral. Neboj, ono ho to prejde. Všimneš si podľa správania presne, kedy bude mať narazenú ďalšiu pipku..
@naome1 nedaj sa !🤞
No, milenka moze byt na MK a potom uz chlapec doskace ako piskas. Neverim ze sa rozisli pre dcerinu striedavku… Skor ho ona pustila k vode a preto sa teraz tak snazi
@naome1 Teraz sa vyjadruješ ako veĺký víťaz a pritom si dávno ponížená a porazená a za nič na svete si nechceš pripustiť,že tvoj muž je kurevník a mal ťa za nič, prášil inú a opäť bude,ale to nám všetkým môže byť fuk,neprídeš sa asi pochváliť o rok ako je všetko urovnané.Sviniam sa perly nehádžu,uži si kým sa dá dievča zlaté,čaká ťa krásna budúcnosť,keď tvoj muž je taký charakter a tebe stačí k šťastiu,že dvermi vyrazíš milenku ,aj keď oknom príde druhá.
Kupuje všetko platí všetko? Čo más robiť? Začni tým, že si necháš od neho platiť za veci a dovolenky. Nech platí na dcéru. A to že sú ta kupuje a že to bohužiaľ funguje je zrejme a smutne. Si fakt lacná a naivná.
nie, ale okrem toho ze by som sa nim rozisla, ja by som s nim ani neostala v kontakte inom ako "najnutnejsia" komunikacia ohladom dceri. Cize tieto diskusie by mohol preberat s milenkou, byvalou milenkou, buducou. to je jedno a vecicky by tiez mohol jej kupovat.
a teraz citam co pises.. vies.. aj keby mal nastavajucu manzelku, nie len nejaku milenku, on sa nema preco bat, ze nebude s dcerou :DDD ziadny sud by mu jeho prava neodobral, za to ze ma inu zenu... cize tvoje domnienky, ze rozisiel sa s milenkou, ty si ju odstavila, lebo sa bal ze nebude s dcerou su uplne mimo. Kopec muzov ma uz nove priatelky, milenky, a dieta v striedavke.
ty sa proste rada nechas vydrziavat, uzijes si jeho peniaze aje ti jedno ako sa zachoval, ze proste hanba pre cely svet to je. Ja by som si o neho ani bicykel viac neoprela a nie to uvazovala o navrate. Ale ked si s tym ok, tak sa na to vykasli, dajte sa dokopy, ved v podstate stale tak fungujete na dialku, resp. ciastocne ako nejaky par, a neries co si kto mysli. Ked to tebe vyhovuje...
Ano ked si niekoho najde a teba odstavi.. ty budes mat z toho nic. To je nepredstavitelne predsa.
Odstavit chlapa co ta 6r podvadza, to sa neda absolutne 🙂 Ani pomysliet na to :D
@naome1 to vazne on zaplati dovolenku a ty aj na nu ides? Moj ex po 1 roku chcel ist na spolocnu dovolenku a potom po 3 rokoch sa opat pokusil, tu to ani za svet, max.keby na tom zalezalo zivot mojho dietata.
Mas uz vlastny zivot, bez neho, ked sa k nemu vratis, ten novy zivot znova zanechas, to ti teraz v dobrom hovorim, ze o 10 rokov uz budes este tazsie zacinat od znova.
Aj ja som mojmu dala vela sanci, kym sme sa nakonec rozviedli a jedine co vidim, ze som vybabrala sama so sebou v 35 si zabezpecit byvanie, a zacat stavat svoj zivot tak, ze mas aj dieta, je neskutocne tazke.
Ty uz tazke mas za sebou, bud hrda, zvladla si to.
Mal 6 rokov inu, evidentne potreboval este inu, aby si nieco vykompenzoval.
@naome1 presne si to napísala to nebola milenka. Ale paralelný vztah....
Ak ho miluješ sa s ním stretávaj ale načo sa zas spolu sťahovat, zato že on je sám , že ty si odišla a druhá ho kopla teoz do prdele lebo nemala chuť prať jeho špinavé trenky potom čo si ty odišla? Alebo prišla tiež na to že podvádzal ju s tebou?

milenka,čo zabije s niekym 6 rokov, tiež nie je kompletna, poznam take pripady, vlačia sa aj 20 rokov pri manželstve, a akurat zabije najlepšie roky a nič z toho