Mám sa vrátiť k partnerovi, ktorý ma podvádzal?
Ahojte, partner ma podvádzal 6 rokov, máme 12 ročnú dcerku, pred dvomi rokmi som sa odsťahovala zo spoločnej domácnosti aj s dcérou k mojim rodičom, po čase som nám kúpila byt. Nie sme spolu 2 roky a ako som sa odstahovala správal sa ku mne zle, urazené ego, za to že som odišla, veď mal milenku
.... nebol s nami skoro vôbec, netravil veľa času s dcérou, jedine na dovolenky sme chodili spolu, teraz si myslím že to bolo z jeho strany len z povinnosti.
Pár mesiacov pred tým ako som sa odstahovala sme predali byt a kúpili dom,pretože som si myslela že nás to spojí a budeme spolu viacej ako rodina, no nebolo to tak.
Tušila som, že má milenku celé tie roky, ale nemala som dôkazy a on samozrejme tvrdil, že nemá nikoho, že nás miluje.
Po mojom odchode sa cca pol roka choval hrozne, potom úplne otočil, chce aby sme sa vrátili, že nás miluje, že nevie bez nás žiť, že sme rodina, že si ma chce zobrať za manželku.
Dcére stále niečo kupuje, všetko jej platí čo potrebuje, mne tiež, oblečenie, dovolenku.
Neviem čo mám robiť?
Mám sa k nemu vrátiť.
6 rokov mal paralelný vzťah. Dá sa odpustiť?
Dá sa odpustiť?
Chlap ta 6r klame, ma ta u riti, čas venuje druhej, okráda vlastnú dcéru.
A ty tu píšeš ze.. Mam prehlad o tom co robí. Kurev*nik ta zaujíma??
V podstate sa necítiš ani ublížene😅
Lebo aktuálne si ju odstavila a platí dcere a tebe.
Odstavila??
Akože prečo by nebol s dcérou?
Pravne ma na dcéru taky istý nárok ako ty.
Tebe je škoda radiť.
Drz sa ho! 😅😅
@naome1 tak sa k nemu vrat, uzivat si bude tak ci tak....tak ako to robil aj dotearz. Luto mi je len tojo vasho djetata ak je tato tema pravdiva....kedze raz piaes ako zena ktorej bolo ublizene a nasledne sa hras na hrdinku.... keby je to tak , tak uzivas dary a peniaze a neriesis navrat , svadbu a dalsie dieta
@naome1 a prečo sa nemôže mať dobré?
Ty si jemu nič. Máš s nim dieta.
Ani ta nepovýšil za manželku.. Až teraz keď mu skončil 6r milenecký vzťah, si ta zrazu chce vziať 😅
A počuj, súčasne súložíl teba aj ju.. Verím ze si bola u gynekológa a máš porobené všetky testy, ste si krásne posúvali dna. Na grcku🤦
@naome1 neeeeee nevracaj sa k takémuto. Si sa postavila na nohy, si silna zena, o vsetko si sa postarala sama. Nejde o milenku ale ide o spravanie sa k tebe. Zaslúžiš si lepšieho.
@naome1 prosim chod na terapiu, vyhladaj pomoc. Nastavuje ti jasne zrkadlo - mas nulovu sebahodnotu. Absolutne si sama seba nevazis, pretoze sa uspokojis s omrvinkami, namiesto toho, aby si si uvedonila, ze tybsi zasluzis cely chlieb. Mas dceru, si jej vzorom. Krasne si sa osamostnatnila, mozes jej davat priklad, ako ma mat zena hrdost a hodnotu. Otcom moze byt, tam sa nemeni nic, ked ho odmietnes, vratia sa sceny znova, za neho hovori ego. Nemozes citit naklonnost k niekomu, kto ti takto ublizil. Bud si masochista alebo mat stokholmsky syndrom ci aky to je. Zamysli sa nad svojim detstvom, z coho prameni to, ze staci par chlacholivych slov a ty zas naivne uveris a budes tam kde si bola. Mas sancu urobit to tentokrat lepsie. S kljdom v hlase mu povedat, nie, dakujem, nemam zaujem. Bez vysvetlovania. Lebo ty mu ho nedlhujes. Dlhujes sebe a dcere stastny zivot. Dlhujes sebe lasku. Daj si ju ty. A davaj si ju denne. Ale nevracaj sa spat. Knizku si uz citala, fakt chces ist odznova, ked vies, ako skonci?
@victoriab Treba si pripustiť,že sú ženy,ktorým stačia prachy a sladké reči,aby nevideli a nepočuli.Typu Kollárove štetky.Také nemajú sebaúctu, sú trochu natvrdlé, dajú sa ĺahko kúpiť a oklamať. Niekomu je bližší luxus a pohodlie ako obyčajný život s obyčajným mužom,ktorý by ich ĺúbil.
@andrejka2424 nechcem ju sudit, nepoznam ju, neviem o nej nic, len par riadkov, ktore som si precitala. Kazdy je v niecom zacykleny, zivot nie je vzdy gombicka, niekedy nam ale zivot dava sancu rozhodnut sa znova, tentokrat lepsie. V predstaveni popol a vasen martin huba hovori: veci sa vracaju. Asi sa musia, ked sa ma kruh uzavriet.
@naome1 ty si dobre mimo. Ze ta odrbal, neznamena, ze ty mas teraz pravo odrbavat a vyuzivat jeho a jeho peniaze. By som sa hanbila sama pred sebou a bala sa, ako mi to zivot spocita. Kludne ho vyuzivaj dalej a premarni zvysok zivota len kvoli peniazom.. nechutny priklad davas svojej dcere. Kvoli peniazom sa zapredas, hnus a riadny.
Aj po 2 rokoch od jeho odchodu sa z tvojich slov sa da vycítiť vypočítavosť, nenávisť, snaha kontrolovať a manipulovať. Sú tieto vlastnosti dôsledkom alebo príčinou jeho odchodu?
Ľúbila si ho vôbec niekedy?
Ty sa nepýtaš či odpustiť neveru a dať šancu na vžťah.
Pýtaš sa či máš vedľa seba strpieť sponzora ktorého ti robí radosť manipulovať.
Za mna nie. Naozaj chces aby si tvoja dcéra zobrala do svojho zivota za príklad takyto vztah?
@victoriab Ani ja ju nechcem súdiť,ale dookola tu rieši,ako chce vyťažiť čo najviac prachov z neho, akoby si kúpil jej zhovievavosť k neverám-síce to ani nebola nevera,ale paraelny druhý niekoĺkoročný vzťah a ešte má pocit,ako to má všetko pod kontrolou a skáče ako ona píska.Neviem,asi treba niekoĺkokrát to isté zažiť,kým pochopí očividné.Škoda len,že aj jej dcéra zažije repete spolu s ňou..
@naome1 uz si sa raz odstahovala, zijes si s dcerou zivot bez muza, nepokaz si to, maj trochu sebaucty a nevrat sa k nemu. 6r je dlha doba, to nie je nejaka rychlovka. Jasne, ze by ta podvadzal zas a vedel by, ze mu odpustis a bude si dovolovat.
Dcera to pochopi, ked bude starsia...
@hugger inac ako tu citam tieto prispevky od autorky, aj ja nad tym rozmyslam, ci ho vobec lubila, alebo aj predtym to hrala na prachy.
Mozno preto mal 6rokov milenku, lebo ta ho lubila a prejavovala lasku, kym autorka lubi len materialne veci.
Ja som svojho muza milovala, ale jeho skutky po 12 rokoch manzelstva, uplne znechutili. Ponukal, sluboval pred rozvodom, potom 1 rok boj, rok po rozvode ponukal znova vsetko, ale nechcela som nic len pokoj, a mam vo svojom okoli, podobne zeny a vsetky su tak, ze jednoducho preplnil sa pohar a ten muz, sa aj na hlavu moze postavit.
1 baba je len, co vsetko unesie, len aby prachy boli asi je aj autorka takato.
Kedze nebolo tak ako autorka chcela, tak sa zacala dietatom vyhrazat byvalemu, len aby sa rozisiel s milenkou.
@andrejka2424 precitala som len 1.5 strany tak mi mozno usli dalsie veci. Co uz. Rozhodnutie je na nej. Najhorsie je, ze za tie nase nespravne trpia deti s nami.
Najlepšie na tom je že ta ešte aj mama podporuje v tom vydržiavaní sa, moja mama by sa za mňa strašne hanbila- nie len ona, ale aj ja by som sa strašne za seba hanbila keby som si nechala veci a dovolenky kupovať od muža čo ma 6 rokov podvádzal. Uvedom si, že to nie je preňho trest, že tým trestas seba v budúcnosti a dcéru. Všetko toto čo jej ukazujes jej príde v budúcnosti normálne, ak nechceš aby bola rovnaká Chuderka ako si ty teraz tak s tým naozaj prestaň, úkaz jej čo je to hrdá žena, neuč ju prosím ta ako ľudí zneužívať, využívať, prepáčit neveru pre pár veci. Všetko to do nej programuješ, chápeš? Tak ako sa správas sa bude aj ona. Všetko čo jej ukazujes že ako sa žije, to bude pre ňu normál, to bude hľadať. Možno to tak u vás v rodine beží keď máš od mami podporu, ale skôr mi prídete ako chudobné jednoduché osoby vďačné za každú omrvinku neschopné domyslieť následky. Lebo podľa mňa žena čo si v pohode žije finančne sama sa nenechá obalamutiť vecami a woooow dovolenkou. Ty sa teraz postav a ukaz prosím ta dcére ako si žena zaplatí wooow dovolenku sama. A keď to nevychádza tak nič. Kúp stan a choďte s dcérou stanovat, decká to milujú.
Ty sa mu chceš pomstiť cez dieťa? Ty chceš dcére povedať ako to všetko bolo aby ho nenávidela keď on nebude skákať ako ty pískaš? Je mi z teba zle, si úbohá, zakomplexovaná, pomstychtivá, ohrdnutá žena a ľutujem to dieťa, ze musí takto vyrastať. Fuj, hnus…

Keď sa k nemu vrátiš bude vedieť, že si s tebou môže robiť čo chce, že nemáš žiadnu hrdosť a všetko sa mu prepečie. Mal kopu rokov a šancí pokiaľ ste boli spolu. Toto je celé zle, keď mu na to skočíš, ostaneš sama nie s jedným ale s dvoma deťmi.